Şimdi Ara

en sağ şeritte giden sürücüye korna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ehlliyeti yaklaşık 1 hafta önce aldım. malumunuz direksyiyon sınavlarında tek seferde geçme oranı son dönemlerde gelen aşırı titiz disiplinli politiklalar sebebiyle tek seferde sınavı geçme oranı ortalma %40 larda seyrediyor.

neyse aldım ehliyeti koydum cebe.

geçen dedim bir şehirlerarası yolda kendimi deneyeyim.

tın tın tın gidiyorum gerek sağ şerit gerek orta gerek sol. hızıma göre ses eden korna eden yok.

ama trafiğin yogunlastıgı bölgede kendimi sağa attım. takip mesafemi korudum ve 80-100 km hızla seyir ediyorum.

önümde de hemen hemen o hız seviyesinde bir araç var.

neyse arkadan bir tır olagan gücüyle kornaya basıyor. sağı boşalt diye.

ileride kantar var ama sonuc olarak sen kantara gireceksin diye ben kendimi sola atmak zorunda mıyım ?

tamam atarım ama yeni sürücüyüm arkadaş . riske atmak istemiyorum . zaten sola atsam kendimi benim önümdeki araca bukez korna çalacak. tüm şerit sana yol mu verecek .

zaten 80-100 km hızla sağdan gidiyoruz. şehir içinde dolmuş şöförleri şehirlerarası yolda tır şöförleri yolların kendilerine ait oldugunu mu düşünüyor ?

yada hatalı olan ben miyi ? yeni trafiğe çıkmıs biri olaraktan böyle itişmeye girmek beni baya gerdi ? ben bu işi bilmiyor muyum acaba diye ?

arkadan korna çaldı dediğim olayı 3 sefer yaptı. uzaklaşıp yaklaştı tekrar korna tekrar ben arayı açtım dibime gelip tekrar korna..

buyrun yorumlara. kim trafik canavarı ? :)

• İyi niyetli nadir tır cı arkadaşlari ayrı yere koyarak.....

Tır dedin mi zaten konu kapanır...

Ürkütücü bir trafik anlayışlari var... (kendilerine münhasır )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoyollarda minimum hız sınırı da var, yavaş gitmeniz hem sizin hem de trafik seyri açısından tehlikeli olabilir. Anlattığınız üzere böyle bir durum yok zaten.

Bu durumda kimseye yol vermek zorunda değilsiniz tabi ki ama gel de anlat yani. Her gün hepsini durdursan, anlatsan, ceza yazsan, dövsen, sövsen ne zaman yeter ne de bu Orta Doğu ayıları laf anlar.

Asıl yapman gereken yoluna odaklanıp, muhatap olmayı minimuma indirip devam etmek.

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

kesinlikle.

zaten ben sola atsam kendimi bu kez benim önümdeki araçlara korna çalacak. aynı hıza gidiyoruz zaten.

• Takmayın. Baktınız bela oluyor sağa çekip 15 dk durun. Geçip gitsin. Sinirlenip yandan size vurabilir. Her türlü psikopat çıkıyor bunlardan.

• yavaş gidiyorsundur. tır dediğin araba gibi değil, adamın temposunu bozarsan kornayı çalar. şöyle oluyor genelde. ccyi 88 e kurar şoför sen de atıyorum 80 ile gidersin. geçmeye kalksa takometre yazacak, sol taraf da boş olmayabilir vs. onun için şoför de kornaya basar.

• tırların ve kamyonların önüne çıkılmaz,adamların hızı kesilmez kardeşim.

adamların yükü ağır oluyor,arabayı bayıltmamaları gerekiyor,önümde tır varsa ya sollar giderim ya da arkasında kalıp arayı açmasını beklerim.

• Takip mesafemi korudum dediğin en az 10 araçlık boşluk oluşturmuşsundur adam kornada haklı yoksa her sağ şeritteki adama korna çalacak hali yok.

• salla ortalık teyyare dolu. çek sağa gerekirse geçsin gitsin kimseyle muhatap olma. millet biri beni gelsin öldürsün, dürtsün diye bekliyor. admın amacı kalmamış çünkü borç gırtlakta yaşıyor. çükü kalkmayan almış eline vitesi erkeklik taslıyor. salla gitsin

• Dediğiniz gibi minimum hız sınırının üzerinde seyrediyorsanız, kabahatli değilsiniz kesinlikle buradaki yorumlara aldırmayın. Sağ şerit kimsenin tapulu malı değil. Tırcı arkadaş yükten zorlanıyorsa, yükünü ona göre alsaymış, sizin probleminiz değil bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adana mersin otobanında gidiyordum, 1 tanker sol şeritten gidiyordu ortadan da başka tır gidip yarışıyorlardı. Milleti sollayıp gidiyorlardı, gerçekten sıkıntılı, dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80-100 korna çalınacak bir hız değil. öyle yapanlara 4lüleri yakıyorum yokuşta iyice yavaşlatıyorum sonra gazlayıp gidiyorum mal gibi kalıyorlar yokuşta .

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

• Trafik kurallarını uyanlari tenzih ederek söylüyorum böylelerine uğraşmaya değmez çok geçmek istiyorsa bassın geçsin anlamıyorum bunun gibileri geçenlerde uzunlarini yakmış bir tirciya iki defa sellektor attım kapat diye üstüme sürdü adam dertsiz adamın başına bela dert olurlar en iyisi bırakacak allahlarindan bulsunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.