Şimdi Ara

En sessiz lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lastiklerim aşındığından dolayı yeni lastik alacagım bu hafta içinde.

Ultra Yüksek Performans 225/45/17 lastik kullanıyorum aracım şuhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dikkat-cekmek-isteyenlere-en-temiz-cabrio-63428654/detay/
    Cabrio olduğu için ses alma diger araçlara göre daha yüksek.Bende bundan dolayı piyasadaki EN SESSİZ lastikleri arıyorumTabi onun haricinde viraj hakimiyeti,ıslak zemin fren mesafeside önemli...

Ne tavsiye edersiniz???

aklımda bridgestone re 002 adrenalin vardı ama bridgestonelar çok ses yapar diyorlar, doğru mudur?

• Nokian
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Nokian
    goodyear efficientgrip bu konuda çok başarılı bir lastiktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

goodyear efficientgrip bu konuda çok başarılı bir lastiktir...

Alıntıları Göster
    Nokian Z G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhal48

Nokian Z G2

Alıntıları Göster
    bu bahsettikleriniz ultra yüksek performans yada yüksek performans kapsamında degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreislek

bu bahsettikleriniz ultra yüksek performans yada yüksek performans kapsamında degil mi?

Alıntıları Göster
    Her türlü Nokian
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Her türlü Nokian

Alıntıları Göster
    Michelin almayında ne alırsanız alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    getz icin en uygun kaliteli lastik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Michelin almayında ne alırsanız alın.

Alıntıları Göster
    Bu arada Nokian bridgeston'un hissedarlarındandır.Bentley ile buzda 321 km hız yapmıştır.Bir çok lüks araba markası Nokian ile çalışır.Bu arada Nokia şirketi ile bağlantılıdır.Finlandiya üretimidir.
  • quote:

Bu arada Nokian bridgeston'un hissedarlarındandır.Bentley ile buzda 321 km hız yapmıştır.Bir çok lüks araba markası Nokian ile çalışır.Bu arada Nokia şirketi ile bağlantılıdır.Finlandiya üretimidir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar az önce gezinirken şu siteyi buldum.Nedir ne kadar ciddi ve gerçekcidir bilmiyorum ama hemen hemen her türlü lastik incelenmiş bu siteyi bilen, ciddiyetini bilen var mı????

http://www.tyrereviews.co.uk/

Daha önce bir çok adac testinde birinci olan Pirelli Cinturato P7,bridgestone potenza r050 a gibi lastikler burada %60larda kalmışken, sizin bahsettiğiniz nokian %90larda ayrıca birde görünüşü olaganüsüt olan bridgestone re 002 adrenalin en iyi sonuclara sahip...

Bu degerlendirmelere güvenebilir miyim? Bu siteyi bilen duyan var mı?

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Adrenalin-RE002.htm
    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/Z-G2.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: emreislek

Arkadaşlar az önce gezinirken şu siteyi buldum.Nedir ne kadar ciddi ve gerçekcidir bilmiyorum ama hemen hemen her türlü lastik incelenmiş bu siteyi bilen, ciddiyetini bilen var mı????

http://www.tyrereviews.co.uk/

Daha önce bir çok adac testinde birinci olan Pirelli Cinturato P7,bridgestone potenza r050 a gibi lastikler burada %60larda kalmışken, sizin bahsettiğiniz nokian %90larda ayrıca birde görünüşü olaganüsüt olan bridgestone re 002 adrenalin en iyi sonuclara sahip...

Bu degerlendirmelere güvenebilir miyim? Bu siteyi bilen duyan var mı?

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Adrenalin-RE002.htm
    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/Z-G2.htm

Alıntıları Göster
    Hazır konu açılmışken bende 195 65 15 ebatlarında sessiz lastik arıyorum. Araştırmalarıma göre herkes Nokian diyor. Bu ebatlardaki modeli ne acaba bu lastiğin? ya da Nokian'ın her modeli sessiz midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur7575

Hazır konu açılmışken bende 195 65 15 ebatlarında sessiz lastik arıyorum. Araştırmalarıma göre herkes Nokian diyor. Bu ebatlardaki modeli ne acaba bu lastiğin? ya da Nokian'ın her modeli sessiz midir?

CONTINENTAL, CONTI ECO CONTACT 3 KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

CONTINENTAL, CONTI ECO CONTACT 3 KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM

Alıntıları Göster
    sessizleştikçe sanırım yumuşuyor daha çabuk ömrü bitiyor....balon yapar yada çabuk aşınır

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

sessizleştikçe sanırım yumuşuyor daha çabuk ömrü bitiyor....balon yapar yada çabuk aşınır

Alıntıları Göster
    pirelli sanırım.
  • Nokian sessiz bir lastik ama her turlu yol ortaminda optimum basariyi veremiyor, bir iki alan da cok cok iyiyken baska bir iki alan da ortalarda kalabilen bir lastik. goodyear tavsiye ederim, bence bridgestone'dan daha kaliteli. Conti de iyi bir marka ama benim onceki arabada cok sessiz degildi, premium contact 2 idi sanirim modeli de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Nokian sessiz bir lastik ama her turlu yol ortaminda optimum basariyi veremiyor, bir iki alan da cok cok iyiyken baska bir iki alan da ortalarda kalabilen bir lastik. goodyear tavsiye ederim, bence bridgestone'dan daha kaliteli. Conti de iyi bir marka ama benim onceki arabada cok sessiz degildi, premium contact 2 idi sanirim modeli de..
    bence nokian
  • quote:

İlk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

İlk defa duyuyorum.

Alıntıları Göster
    evet o testlere güvenebilirsin bende o testlere bakarak lastik almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şu an aracımda standart lastiklerden Nokian i3 kullanıyorum.Çamur , islak zemin frenleme , sessizliği harika.
    Yalnız yol tutuş vasat.Lastikte çatlama vs. olmuyor.Yıpranma lastikte kopma şeklinde oluyor.

Goodyear Efficient Grip Yeni Astralarda bu ebatlarda var.Sessiz değil ancak mükemmel konforlu.Fiyatlarıda yüksek.

Fiyatı uygun ve performansı güzel olan Cooper Tires Cs6 öneririm.

Daha iyi bir ürün olarakta Dunlop Ultra yüksek performans lastikleri sessiz ve yol tutuşları harikadır.Yalnız sert lastiklerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    pirelli p6000 almada ne alırsan al..sıfır aldığım aracımın üzerinde bu lastik var hiç yol tutmuyor artı sessizde değil ulan fiyatına bakıyorum pek ucuzda değil..ne halt etmeye bu lastiği takmışlar anlamak mümkün değil....bende çok araştırdım michelin alacağım çok fazla yan markalara sapmaya gerek yok
  • quote:

Bridgestone ecopia ep100a /2 ay once 150 tlden almistik cok memnunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.