Bu arada Nokian bridgeston'un hissedarlarındandır.Bentley ile buzda 321 km hız yapmıştır.Bir çok lüks araba markası Nokian ile çalışır.Bu arada Nokia şirketi ile bağlantılıdır.Finlandiya üretimidir.
quote:
Orijinalden alıntı: emre1270393
Bu arada Nokian bridgeston'un hissedarlarındandır.Bentley ile buzda 321 km hız yapmıştır.Bir çok lüks araba markası Nokian ile çalışır.Bu arada Nokia şirketi ile bağlantılıdır.Finlandiya üretimidir.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar az önce gezinirken şu siteyi buldum.Nedir ne kadar ciddi ve gerçekcidir bilmiyorum ama hemen hemen her türlü lastik incelenmiş bu siteyi bilen, ciddiyetini bilen var mı????
Daha önce bir çok adac testinde birinci olan Pirelli Cinturato P7,bridgestone potenza r050 a gibi lastikler burada %60larda kalmışken, sizin bahsettiğiniz nokian %90larda ayrıca birde görünüşü olaganüsüt olan bridgestone re 002 adrenalin en iyi sonuclara sahip...
Bu degerlendirmelere güvenebilir miyim? Bu siteyi bilen duyan var mı?
Arkadaşlar az önce gezinirken şu siteyi buldum.Nedir ne kadar ciddi ve gerçekcidir bilmiyorum ama hemen hemen her türlü lastik incelenmiş bu siteyi bilen, ciddiyetini bilen var mı????
Daha önce bir çok adac testinde birinci olan Pirelli Cinturato P7,bridgestone potenza r050 a gibi lastikler burada %60larda kalmışken, sizin bahsettiğiniz nokian %90larda ayrıca birde görünüşü olaganüsüt olan bridgestone re 002 adrenalin en iyi sonuclara sahip...
Bu degerlendirmelere güvenebilir miyim? Bu siteyi bilen duyan var mı?
Hazır konu açılmışken bende 195 65 15 ebatlarında sessiz lastik arıyorum. Araştırmalarıma göre herkes Nokian diyor. Bu ebatlardaki modeli ne acaba bu lastiğin? ya da Nokian'ın her modeli sessiz midir?
quote:
Orijinalden alıntı: ugur7575
Hazır konu açılmışken bende 195 65 15 ebatlarında sessiz lastik arıyorum. Araştırmalarıma göre herkes Nokian diyor. Bu ebatlardaki modeli ne acaba bu lastiğin? ya da Nokian'ın her modeli sessiz midir?
Nokian sessiz bir lastik ama her turlu yol ortaminda optimum basariyi veremiyor, bir iki alan da cok cok iyiyken baska bir iki alan da ortalarda kalabilen bir lastik. goodyear tavsiye ederim, bence bridgestone'dan daha kaliteli. Conti de iyi bir marka ama benim onceki arabada cok sessiz degildi, premium contact 2 idi sanirim modeli de..
quote:
Orijinalden alıntı: nkaradeniz
Nokian sessiz bir lastik ama her turlu yol ortaminda optimum basariyi veremiyor, bir iki alan da cok cok iyiyken baska bir iki alan da ortalarda kalabilen bir lastik. goodyear tavsiye ederim, bence bridgestone'dan daha kaliteli. Conti de iyi bir marka ama benim onceki arabada cok sessiz degildi, premium contact 2 idi sanirim modeli de..
bence nokian
quote:
İlk defa duyuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
quote:
İlk defa duyuyorum.
Alıntıları Göster
evet o testlere güvenebilirsin bende o testlere bakarak lastik almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Şu an aracımda standart lastiklerden Nokian i3 kullanıyorum.Çamur , islak zemin frenleme , sessizliği harika. Yalnız yol tutuş vasat.Lastikte çatlama vs. olmuyor.Yıpranma lastikte kopma şeklinde oluyor.
Goodyear Efficient Grip Yeni Astralarda bu ebatlarda var.Sessiz değil ancak mükemmel konforlu.Fiyatlarıda yüksek.
Fiyatı uygun ve performansı güzel olan Cooper Tires Cs6 öneririm.
Daha iyi bir ürün olarakta Dunlop Ultra yüksek performans lastikleri sessiz ve yol tutuşları harikadır.Yalnız sert lastiklerdir
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
pirelli p6000 almada ne alırsan al..sıfır aldığım aracımın üzerinde bu lastik var hiç yol tutmuyor artı sessizde değil ulan fiyatına bakıyorum pek ucuzda değil..ne halt etmeye bu lastiği takmışlar anlamak mümkün değil....bende çok araştırdım michelin alacağım çok fazla yan markalara sapmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: ugur7575
Bridgestone ecopia ep100a /2 ay once 150 tlden almistik cok memnunuz