ben yeni üye oldum bu vazgeçilmezin resmini koyabilirmisiniz? bu arada en sevdiğim kart RA ve slıfer ve bunlar bende var ayrıca büyü kartı olarak cizgi filim dünyası bunları hepsi bende var inş sizdede olur çok iyi kartlar hepsi
quote:
Orjinalden alıntı: yigit7
quote:
Orjinalden alıntı: ToTTalliTy
askerdiks tanrı kartlarınla övünmen hiç hoş değil
+10
quote:
birde şu labirentli kart güzel df 3000
çoq da deil !!
ondan çok daha fazladefansı olan kartlar var ama ben nedense onu en çok seviyorum
the magic silk hat ı unutmamak lazım zor anlarınızda yardım eder
aşığımmmmmmmmmmm dark magician girl
benimkiler şunlar almanca olarak kartları var halen almanca olarak yazıyorum. FALSCHE FALLE=SİHİR Black Carousi's Magician=ATK=2800 DEF=2600 EXODİYA=ATK=MAX DEF=MAX(BU KARTTAN 3 TANE BİRLEŞMİŞ VAR BENDE) SPIEGELKRAFT=SİHİR=AYNA GÖREWİ GİBİ BİŞİ UNTERSCHLAGUNG=MEZAR SOYGUNCUSU KARA BÜYÜCÜ =SCHWARZER ZAUBERER=ATK=2500 DEF=2100 DWR STEARKSTE DRACHE RITTER =ATK=5000 DEF=5000 3 KAFALI MAVİ GÖZLÜ EJDERHA DER GROSSE GOETTLICHE SOLDAT=ATK=4000 DEF=4000 SKY DRAGON=ATK=2500 DEF=2100 DER STAERKSTE DRACHE MIT GRUENEN AUGEN ATK=4500 DEF=3800 3 KAFALI MAVİ GÖZLÜ EJDERHA SEELENERLÖSER=SİHİR CARTOON DRACHE MIT BL AUEN AUGEN ATK=3000 DEF=2500 HANİ KAİBA PEGASUS İLE VS YAPDIĞINDA Bİ MAVİ GÖZLÜ EJDERHAYI OYUNCAK GİBİ BİŞİ EDİYOR YA O