Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hediye kartları sonra nasıl kullanıyorsunuz?
    İhtiyacınız olduğunda mı bu kartlarla alışveriş yapıyorsunuz?
    Eşimde var Finansbak kartı. 75 TL iyi puan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Bugün şuna tanık oldum.Evimizin altında alışveriş merkezi var. 3 kasa var en baştakinin posundan alışveriş yapınca ekstreye jestpa gıda a.ş yazıyor ancak diğer ortaki kasanın posundan geçirdiğimde jestpa elektronik a.ş vb. yazıyor. Aynı alışveriş merkezindeki Farklı kasalarda bile fark olabiliyor dikkat edin.

Nerdeki Salıpazarı o? Ona göre dikkatli olayım.

Hemşerim merhaba.. 30 m lik yolda ki salı pazarı mağazasına girerken ilk soldaki kasa uygun(Kuveyt Türkün posundan geçirdi) ortaki kasa elektronik diye geçiyor.(Artık hangi pos dan geçirdi ise) 3. kasayı bilmiyorum .

Bu arada Bim ve migrosdan alınan hediye çekleri ile bu iş tamamlanıyorsa süpermiş.Bu hediye çeklerin alışveriş tarihi 2 yıl geçerliydi değil mi? Birde aynı gün hem bim hemde migrosdan yaptığın her iki 75 tl alışverişin her ikiside kabul görüyor ölemi farklı mağazalar olduğu için.Bugüne kadar aynı gün içinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesini kabul ediyorlardı da ondan takıldım biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 11 Temmuz 2013; 11:09:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kambinan

İçecekler ve alkollü içecekler gıdaya giriyor mudur ?

migrostan hediyem karta yükletirsen,alkol ve sigara alabilirsin , ben hep öyle yapıyorum,geçenlerde money visadada böyle yaptım,çogunla alkol aldım sorun olmaz
  • Arkadaşlar geçen sene bu kampanyada her alışveriş sonrası mesaj geliyordu diye hatırlıyorum.

Dün bir marketten 85tl alışveriş yapmıştım. Finans posu yoktu. Yapikredi posundan geçtik. Baktım msj gelmedi fise baktım. Basgimpa gıda Ltd falan yazıyor.

Bugün msj geldi işte 50tl lik tek çekim gıda kampanyasından 10tl puan yüklendi diye.

Şimdi madem bunu market ve gıda olarak gördü. . İlk 75e de saymis mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

üstad ne yaptın..migrod hedıye kart oluyormu sımdı.. @ASiLKaN88

hocam arkadaşlar da yazmış, bim ve migros hediye kartları ile yaptıkları alışverişlerden puanları yüklenmiş.

ben kredi kartı hesap kesimini bekliyorum 3-4 güne, 2 alışveriş yaptım biri bim biri migros olmak üzere şimdilik, diğer ikisini de haftaya yapacağım.

bim ve migrosta her alışveriş yapanın kredi kartından tahsil edilen pos cihazından çekim yapılıyor, gıdaysa gıdadır yani hediye kartın bir farkı yok.

benim de merak ettiğim şu, migros hediye kartla migrosun elektronik ya da ev eşyası, beyaz eşya türü mallarından alım yapabiliyor muyuz bir bilgi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

üstad ne yaptın..migrod hedıye kart oluyormu sımdı.. @ASiLKaN88

hocam arkadaşlar da yazmış, bim ve migros hediye kartları ile yaptıkları alışverişlerden puanları yüklenmiş.

ben kredi kartı hesap kesimini bekliyorum 3-4 güne, 2 alışveriş yaptım biri bim biri migros olmak üzere şimdilik, diğer ikisini de haftaya yapacağım.

bim ve migrosta her alışveriş yapanın kredi kartından tahsil edilen pos cihazından çekim yapılıyor, gıdaysa gıdadır yani hediye kartın bir farkı yok.

benim de merak ettiğim şu, migros hediye kartla migrosun elektronik ya da ev eşyası, beyaz eşya türü mallarından alım yapabiliyor muyuz bir bilgi var mı acaba?

hediyem kartla migrosta ne varsa alablirsin

• market 2273 için mesaj gelmeden göndersek olurmuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

hediyem kartla migrosta ne varsa alablirsin

eyvallah hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bugün şuna tanık oldum.Evimizin altında alışveriş merkezi var. 3 kasa var en baştakinin posundan alışveriş yapınca ekstreye jestpa gıda a.ş yazıyor ancak diğer ortaki kasanın posundan geçirdiğimde jestpa elektronik a.ş vb. yazıyor. Aynı alışveriş merkezindeki Farklı kasalarda bile fark olabiliyor dikkat edin.

Hemşerim merhaba.. 30 m lik yolda ki salı pazarı mağazasına girerken ilk soldaki kasa uygun(Kuveyt Türkün posundan geçirdi) ortaki kasa elektronik diye geçiyor.(Artık hangi pos dan geçirdi ise) 3. kasayı bilmiyorum .

Bu arada Bim ve migrosdan alınan hediye çekleri ile bu iş tamamlanıyorsa süpermiş.Bu hediye çeklerin alışveriş tarihi 2 yıl geçerliydi değil mi? Birde aynı gün hem bim hemde migrosdan yaptığın her iki 75 tl alışverişin her ikiside kabul görüyor ölemi farklı mağazalar olduğu için.Bugüne kadar aynı gün içinde yapılan alışverişlerin sadece bir tanesini kabul ediyorlardı da ondan takıldım biraz..

Salıpazarı'nda World var, Jestpa Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri diye geçiyor. Hediye kartlarının son kullanım tarihi var mı bilmiyorum ama Migrosun kartı en az 5 TL olmak üzere tekrar doldurulabilirken, Bim'inki 25'er TL'lik kullan at kartlar. Farklı işyerlerinde aynı gün yapılan işlemler kabul ediliyor. 4 farklı işyerinden bir günde de alışveriş yapsan bir sorun olmaz. Bu arada Kule'nin Garanti posu, Aksaray Gıda Ticaret olarak geçiyor ve kampanyaya dahil ayrıca Adese de dahil üstelik her 25 liraya bir çekiliş hakkı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 11 Temmuz 2013; 18:37:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salıpazarı'nda World var, Jestpa Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri diye geçiyor. Hediye kartlarının son kullanım tarihi var mı bilmiyorum ama Migrosun kartı en az 5 TL olmak üzere tekrar doldurulabilirken, Bim'inki 25'er TL'lik kullan at kartlar. Farklı işyerlerinde aynı gün yapılan işlemler kabul ediliyor. 4 farklı işyerinden bir günde de alışveriş yapsan bir sorun olmaz. Bu arada Kule'nin Garanti posu, Aksaray Gıda Ticaret olarak geçiyor ve kampanyaya dahil ayrıca Adese de dahil üstelik her 25 liraya bir çekiliş hakkı veriyor.

bizim burdaki salı pazarında 3 kasada Akbank pos cihazı var onlar da jestpa elektonik dıye gecıyor ama mağazaya girerken sol en başdaki kasada kuveyt türk bankasına ait pos cihazından jestpa gıda diye geçiyor bugun 2. alışverişimide yaptım. bende senin gibi migrosa gidip bir tane hediye kart alayım o zaman her gün gidip bir 75 lik yükleteyim(bu karta yüklettiğim tutarı harcamak için 2 yıl süre var diye biliyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum ? ). yada bim den 3 tane 25 lik kart alıyım.Sağolasın hemşerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bore

market 2273 için mesaj gelmeden göndersek olurmuki

Ben gonderdim olmadi

• Bugun 4. Alisverisimi yaptim 1 adet bim 3 adet carfursa slipde 75 tl kazandiniz diye yazdi ama carfursadan gelecek olan puanla ilgili birsey yAzmiyordu bakalim yatacakmi

• Kampanyaya katılmak için size mesaj gelmesine gerek yok. RAMAZAN yazıp 2273'e gönderen herkes katılabiliyor. Bankalar SMS'i bazı seçtiği kriterdeki kişilere gönderir genelde, son 1 ayda işlem yapmayan vs. gibi. O gruptaki insanları aktive etmek için ayrıca bilgilendirirler.

Bu arada ben de migros hediye karta yüklettim ve 75 TL yüklendi mesajı geldi, sorun yok. Puanı da benzin harcamasında kullanmayı düşünüyorum.
  • Sorunun cevabını okudum ama yine de sorayım dedim card finans banka kartı var olmuyor değil mi ;(

• bu migros un ve bim in hediye çekleri birleştirerek kullanılabiliyor mu acaba? mesela bim den tv alalım desek 10 tene çek birleşir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

bu migros un ve bim in hediye çekleri birleştirerek kullanılabiliyor mu acaba? mesela bim den tv alalım desek 10 tene çek birleşir mi?

Migross dan sakın hediye çeki almayın . Hediye kartı diye bir kart ve sürekli içine yükleme yapabiliyorsunuz ve kullanabiliyorsunuz . Ama bir sıkıntı da olabilir , carreefoursa dan 50 TL yada 100 TLl lik satın alınabiliyor ve alınan kart ile carreforsadan au alınamıyor ....

Buna benzer , mağaza kendisi o an bir koşul belirleyebilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

bu migros un ve bim in hediye çekleri birleştirerek kullanılabiliyor mu acaba? mesela bim den tv alalım desek 10 tene çek birleşir mi?

birleşir
  • 2 bim ve 2 migros 75 tl hediye kartı almıştım 75 puanım yüklenmiş. bilginize
  • a101 den hediye kart alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar bu hediye kartları sonra nasıl kullanıyorsunuz?
    İhtiyacınız olduğunda mı bu kartlarla alışveriş yapıyorsunuz?
    Eşimde var Finansbak kartı. 75 TL iyi puan.

Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.