arkadaşlar faydalı olur diye düşünüyorum.bazen yorum aramaktan sıkılıyorum nette:)burda en azından giden arkadaşlar gittikleri oyunun adını ve oyun hakkında konusu olmasada gidilmeli mi gidilmemeli mi diye yorum ekler ise çok hoş olur tıpkı en son izlediğiniz film ve en son okuduğunuz kitap başlıklarında olduğu gibi:)
ben başlıym ilk olarak...king kong un kızlarına gittim en son.suna selen ve emin olcay gibi ünlü simalarda var oyunda.gitmenizi tavsiye ederim.bazı diyaloglar sıksada çoğu yerde komik bazen de hüzünlü bir oyun.huzur evinde çalışan 3 bakıcı ve 6 yaşlı arasında geçen bir oyun.
bugün cevahir de kredi kartı-vakaa diye bir oyun var gidip gören oldu mu acaba?
Kimse yazmamış. ben başlıyım öyleyse.Gittiğim oyunun adı Menan Cinleri . Eğer bu oyuna rastlarsanız mutlaka gidin arkadaşlar. İnsanın hayatta başına herşeyin gelebileceğini hem duygusal hem de komedi olarak çok güzel anlatıyor. 2 kez gittim ve daha çok gitmeyi düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: outwork
Kimse yazmamış. ben başlıyım öyleyse.Gittiğim oyunun adı Menan Cinleri . Eğer bu oyuna rastlarsanız mutlaka gidin arkadaşlar. İnsanın hayatta başına herşeyin gelebileceğini hem duygusal hem de komedi olarak çok güzel anlatıyor. 2 kez gittim ve daha çok gitmeyi düşünüyorum
gittim o oyuna outwork arkadaşım:)
evet çok güzel ama herkesin sevebileceği bir oyun değil menan cinleri.içeriği biraz farklı dini içerikli desek yanlış olmaz sanırım. bu güzel olmasını değiştirmez tabi.bende tavsiye ediyorum oyunu.
yaşar ne yaşar ne yaşamaz
dün ''ölüleri gömün'' adlı oyuna gittim.oyun tek perde.savaş karşıtlığı ile alakalı ne için niye öldüklerini sorgulayan ölü oldukları halde gömülmek istemeyen 6 askerin durumunu ve savaş bölgesindeki askerler ile birlikte silah tüccarları, politikacılar, iş adamları, din adamları, medya ve sıradan insanların bu duruma verdikleri tepkiyi işlemiş.
tavsiye ediyorum arkadaşlar gidilip görülesi oyunlardan biri.
En son galiba geçen yıl Bardakçı Baba diye arkadaşımın oynadığı oyuna gitmiştim.Aslında tiyatroyu çok seviyorum ama yanımda gidecek birilerini bulamadığım için gitmiyorum
Bayadır tiyatroya gitmedim.Okuldada artık tiyatrolar yok.Dans yarışmaları,çizgifilmler izletiyorlarmış bazı okullarda...
En son galiba geçen yıl Bardakçı Baba diye arkadaşımın oynadığı oyuna gitmiştim.Aslında tiyatroyu çok seviyorum ama yanımda gidecek birilerini bulamadığım için gitmiyorum
bende bulamıyorum çoğu zaman ama tek başıma dahi olsa gidiyorum
en son gittiğim tiyatro? lisedeyken her iki ayda bir cuma günü çıkışta okulca tiyatroya götürürlerdi. tuvaletin penceresinden kaçardık
amatör tiyatro çekilmiyo genelde. en son gittiğim profesyonel tiyatro "albal kuş" isimli çalışma, aslında beklentilerimi pek karşılamamıştı
11 Haziranda Maske kurumunun organize ettiği fransız bir oyun var ablam biletleri almış uzun bir aradan sonra tiyatro salonuna gideceğim.
hmm cevabı bayağı bir düşündüm en son hangi tiyatroya gitmiştim yaa acaba diye sonra aklıma geldi. Şeylerin Şekli'ne gitmiştim. Akbankta oyuyordu. İnteraktif bir oyundu.
en son geçen yıl ank üni.. tyatro topluluğunun bi oyununa gitmiştim.. ismi bildirimdi.. gayet güzeldi tabi öyle eğlenceli yok gülmeli falan olmasada gittim mi gittim işte .. aslında tiyatro çok heyecanlı.. değişik.. gidilmesi gereken bi eylem diye düşünüyorum imkan olduğu sürece gidip izlenmeli ..
Leyna'nın Evi
Kesin kesin kesin gidin şu sıralar turnedeler.
Ayça Varlıeer
Hayatımda hiç tiyatroya gitmedim malesef.
Çocukken gittim sadece daha da gitmedim tiyatroya.
en son 7. sınıfta kendim tiyatroda oynamıştım, "küçükler ve büyükler" isimli tiyatroydu. Amca rolündeydim
en son kantocu ya gittim. harika bir müzikaldi. çok eğlenerek izledim. oyuncular başarılıydı. şu sıralar ankarada oynuyor. izlemenizi tavsiye ederim.
En son "rab şeytana dedi ki" oyununa gittim ankara devlet tiyatro oyuncuları son zamanlarda en beğendiğim ise "ne dersin azizim" oyunuydu ıstanbul devlet tiyatrosu hatta izlediğim En güzel tiyatro diyebilirim.
Dogum gunu partisine gitti. Anlatmama gerek yok sanirim simdide Godotu beklerkeni gitmek istiyorum bu absurt tiyatro konusunda iyi bir eser.
30 aralık pazar gidiyorum "profesyonel" ' e . Bu forum'un doğal olarak bu kısmı biraz zayıf. hep