Değil mi? Bende de ikisi çok fazla yarışmakta. Bir tarafta prodüksiyon ve müzikler diğer tarafta Adam Sandler oyunculuğu ve gerilim. Zor sahiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5104. sayfa)
-
-
Maalesef, şu ana kadar sadece en iyi yardımcı kadın ödülü. Çok iyi, kendi tarzı olan oyunculardan.
Devam filmi de ilk filmi gibi draje. Ye unut tarzında bir çerezlik. Bunun en büyük nedeni de sadece sahnelere bağımlı bir yapıda olması. Senaryoya kafa yormayıp sadece ses dizaynına ve anlık korkulara mahkum ediyor izleyiciyi. Evet önümüzde bir karanlık var ondan korkacağız, anlık bir jumpscare olacak, kamera alan korkusu yaşatıp etkileyici anlar yaşatacak. Filmin matematiği tamamen bu. Buna binaen gereksiz sarkan sahneleri, haddinden fazla hayal/gerçek karmaşasını yaratması artık filmin bir yerden sonra eğlencelik oyun parkına dönmesine neden oluyor. Bu geçişlerin bazıları çok etkileyici ama film bunun ucunu kaçırıp kendini komaya sokuyor. Evet, hayal ve gerçeğin birbirine girmesi çok etkileyici olgudur sinemada. Ama bunu iyi senaryodan daha çok anlara hapsolmuş korku üzerine nakşedince pek de anlamı kalmıyor sanki. Zaten bu matematiği ilk filmden öğrendiğimiz için, etkileyici bir sürprizle de karşılaşmıyoruz.
Hatta mübalağa ederek yazacağım, filmin açılış sahnesi bence filmin toplamından daha etkileyici. İzlenebilir mi tabii ki. Ama izledikten sonra birine tavsiye edilecek ya da ''dur tekrar izleyeyim'' denecek işlerden kesinlikle değil. 6/10
-
Gerçek olaylara dayanan, doğaüstü korku filmi
Korkutmadı ama biraz gerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1988 Fransız yapımı Kayboluş filminin remake Amerikan versiyonu
İmdb ve internet aleminde ayıla bayıla övülen 1988 Kayboluş'u beğenmemiştim senaryo zorlama gelmişti oyunculukları beğenmemiştim
Amerikan versiyonunu beklentisiz izledim. Valla Amerikan versiyonu daha iyi olmuş. Jeff Bidges'in Kiefer Sutherland'a sevgilinin yerini biliyorum aradığın adam benim dedikten sonra bile yediği dayak daha gerçekçi. Fransız versiyonunda zavallı adam, psikopatın totosuna 2 tokat yalandan 2 tokatımsı şeyler atıp arabasına paşa paşa binmişti. Fransızlar dövüşmeyi de bilmiyor
Tabi o durumda Türkiye'de adamı madam yaparlar en iyi ihtimalle. En kötü ihtimalle amel defterini kapatırlar. Hikaye bence baştan zorlamaydı
Sevgilin kaybolsun sen 3 yılın sonunda psikolojini boz , psikopat günün birinde karşına çıksın ben o adamı ikiye katlar cebime sokardım
Amerikan versiyonunda bayağı farklılıklar var özellikle filmin son yarım saati çok farklı
tıpatıp aynı filmi çekmemişler
Kurgu daha iyi,oyunculuklar daha başarılı gel gör imdb puanı düşük
Amerikalılar gerçekten film çekmeyi biliyor
İmdb puanı biraz daha yüksek olabilirdi İmdb 6.5 & 7 arası eder
İzlemek isteyenler bence önce 1988 yılında çekilen Orijinal Fransız versiyonunu izleyip öyle karşılaştırsınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Last Sentinel
Tanel Toom
2023
Eh işte. Sezonu 7 bölüm olan dizilerin yeni sezonunu 2 yıl beklerken senede üç kez Stargate külliyatını devşirmekten iyidir.
Yavaş gelişiyor, birden hızlanıyor, iyi sunamıyor çözümü. Değişik.
-
Eli yüzü düzgün bir devam filmi. 20 sene sonra böyle bir işe kalkışılması, ilk filmin akılda kalan tınısını bozmaması bile sevmeme yetti. 7,5/10
Büyük yönetmenlerimiz dışında da böyle filmlerimizin olması gurur verici. Selman Nacar, İki Şafak Arasında filmiyle beğenimi kazanmıştı. Tülin Özen baş rolünde etkileyici bir mahkeme draması. 7,5/10
Konusunu okuyup yorumlara ve aldığı puanlara bakınca sinema şöleni beklentisine girdim fakat başı sonu gidişatı belli bir filmde duygu da eksikse sevemiyorum. Mads Mikkelsen'e rağmen vasat.
Herhangi bir yarış müsabakasına hiçbir ilgim olmamasına rağmen mıhlandım 2.30 saat ekran başına... Spor filmleri, kendini umursatan bir dramayla birleşince kusursuz bir şeye dönüşebiliyor. Oyuncu performansları şahane, çekimler nefis, senaryo da gayet iyi, e daha ne olsun? 10/10
Coppola üstadım nasıl bu filme hayatımın filmi dersin.. Hatta malından mülkünden satıp savuşturarak sektöre meydan okuyup kendini finanse etme çabana büyük alkış ama sonuç bu mu? Saygımızdan daha fazla konuşmamayı tercih edelim.
-
Konudan görüp not almıştım sanırım. Güzel film, sarıyor. Sonu biraz saçma ve fantazi profilinde bitiyor. Eski ve terk edilmiş bir gemideki merhum yolcuların ve mürettebatın hayaletlerinin o gemiyi bulanlarla mücadeleye girmesi konu alınmış. Ortalama gibi, daha çok çerezliğe yakın bir yapım. Gerilim ve heyecan açısından dozu kötü değil kesinlikle. Puanım IMDB ile uyumlu şekilde 5.5/10.
Not: Tamamen abandone olmuş bu geminin batmayıp su üstünde on yıllarca kalmasını halâ anlayabilmiş değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Aralık 2024; 2:11:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitabını da oku lütfen. Çoook daha ürkütücü.
-
Uzunca kritiğim aşağıdaki linkte. 5/10
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160233185
ımdbNo Hard Feelings (2023) ⭐ 6.4 | Comedy, Romancehttps://www.imdb.com/title/tt15671028/?ref_=ext_shrJenniffer Lawrence ve malum birkaç sahneyi görünce komedi filmi olduğunu da görünce açıp izledim. Baştan söylemekte yarar var film müstehcen komedi türünde, yani ona göre izleyin. Bunun dışında film akıyor gidiyor. Bir an bile sıkıldığımı hatırlamıyorum. Başroldaki çocuk rolü gereği biraz itici ama yine de fena değil. Baba rolündeki Matthew Broderick gerçekten çok yaşlanmış. Bir an tanıyamadım, bir acaba dedim. Neyse 7/10 ama IMDb ortalaması yerindedir.
ımdbVenom: The Last Dance (2024) ⭐ 6.1 | Action, Adventure, Sci-Fihttps://www.imdb.com/title/tt16366836/?ref_=ext_shrAna konusunda değerlendirmemi yapmıştım. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160233213
Fazla söze gerek yok, 2. film kadar kötüydü. 5/10 o da maksimum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Filme 6 verecektim ama sonu itibarle notumu 4'e indirdim. Filmin sonuyla ilgili olduğundan spoiler içerisinde paylaşıyorum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bitmeyip bir sonraki filme kapı açan sonları sevmiyorum. Bu filmi de bitirmek yerine dizi gibi sonraki bölüme bırakmışlar ama buna uygun bir derinliği falan da yok. Rahatlıkla toparlayıp bitecek bir filmi ikinci ve belki de üçüncü filmi hayal edip bok edip bırakmışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X