Şimdi Ara

En sonunda BMW 320d aldim.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
14.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun, süper araç...
  • Rodaj olayina dikkat etmelimiyim sizce ?? 120 yi gecmemek , 3 bin devirde vites degistirmek yada otomatik modda kullanirken cok yuklenmemek gibi ??
  • selamm
    hayırlı olsun arkadaşım
    güzel araba, güzel tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozbi

Rodaj olayina dikkat etmelimiyim sizce ?? 120 yi gecmemek , 3 bin devirde vites degistirmek yada otomatik modda kullanirken cok yuklenmemek gibi ??

Kesinlikle dikkat etmelisin."Ezerek" hız yapabilirsin ancak tam gaz ile yüksek devirler ile ulaşmamalısın.Sonuçta bmw motoru olsa bile mekanik aksamın birbirine alışması gerekli.(pistonun yataklara alışması vb.)

Araç tesliminde demo yapan kosifler çalışanlarının yönlendirmesi de bu şekilde olacak.
  • Hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsın allah kaza bela vermesin...
  • Kac km ye kadar peki ? Bu arada sevgili night mare sen ne kullaniyorsun ?
  • quote:

Kac km ye kadar peki ? Bu arada sevgili night mare sen ne kullaniyorsun ?

2000 km ye kadar devam ediyor bu rodaj süresi.Ben 3.20d luxury kullanıyorum.
  • Hislerimde yanilmamisim :)) kac model ? Yeni mi aldin sende ?? Kampanya dan yararlandinmi ?
    Peki 2000 de servise falan gidiyormuyuz ön bi kontrol icin ??

Forumlarda okudugum kadariyla resim koyan kaza yapiyo :( tereddut ettim ne yapsam acaba:))
  • quote:

Rodaj olayina dikkat etmelimiyim sizce ?? 120 yi gecmemek , 3 bin devirde vites degistirmek yada otomatik modda kullanirken cok yuklenmemek gibi ??

Her yeni motorun parçalarının birbirine alışma süreci vardır ve bu sürede aracı fazla zorlamamak gerekir. Size tavsiyem ilk 1.000-1.500 km temkinli kullanmanız ve daha sonra aracın yağını ve yağ filtresini değiştirmenizdir.
  • hayırlısı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerm.bizde 0bi 3.20D almayı düşünüyoruz aracı ne kadara aldınız ve araçta sunroof,xenon,deri koltuk varmı?
  • merhaba , benım aldıgım modelde yok ama eger istersen sen oylede alabılırsın tabııkı... eger almayı dusundugun modelı tam olarak soylersen sana bı fiyat alabilirim.. ama bugun ıcınde soyle cunku yarın turkiyede olmayacagım...
  • quote:

Hislerimde yanilmamisim :)) kac model ? Yeni mi aldin sende ?? Kampanya dan yararlandinmi ?
    Peki 2000 de servise falan gidiyormuyuz ön bi kontrol icin ??

Forumlarda okudugum kadariyla resim koyan kaza yapiyo :( tereddut ettim ne yapsam acaba:))

2010 model,siparişi yaz aylarında versemde teslim alalı çok olmadı.Finansman kampanyası yoktu sipariş verdiğimizde ama gazete reklamları yeni yeni boy göstermeye başlamıştı.Araç teslim edilirken 2.000 de gelin vb. birşey söylemediler ama içime kurt düşürdün.Sen teslim alırken bunu sorarsan ve banada iletirsen çok sevinirim.Olmadı ben arar sorarım.

Foruma iki kese atılmadan ben arabamın resmini koymam.Karar senin.

• hayırlı olsun ben şehir için deki tüketimini merak ediyorum fabrika değerlerine çok itibar etmiyorum
    1 depo kaç litre alıyor ve denediniz mi kaç km gidiyor ve km de ne yakıyor.(şehir içi kullanımı)
  • Maximum tork devrinin altında uzun süre gitmeyin yeterli. Araç soğukken de 3000 d/d yi geçmeyin. Bu sadece rodajda değil sürekli geçerli bir durum. Tabi BMWlerdeki orjinal motor yağı nedir bilmiyorum. Tam sentetikler daha iyi koruyor, böyle şeylere fazla dikkat etmek gerekmiyor.
  • Maksimum tork devrinin ustunde mi demek istediniz?

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Maximum tork devrinin altında uzun süre gitmeyin yeterli. Araç soğukken de 3000 d/d yi geçmeyin. Bu sadece rodajda değil sürekli geçerli bir durum. Tabi BMWlerdeki orjinal motor yağı nedir bilmiyorum. Tam sentetikler daha iyi koruyor, böyle şeylere fazla dikkat etmek gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Maksimum tork devrinin ustunde mi demek istediniz?

quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Maximum tork devrinin altında uzun süre gitmeyin yeterli. Araç soğukken de 3000 d/d yi geçmeyin. Bu sadece rodajda değil sürekli geçerli bir durum. Tabi BMWlerdeki orjinal motor yağı nedir bilmiyorum. Tam sentetikler daha iyi koruyor, böyle şeylere fazla dikkat etmek gerekmiyor.

Maks tork devrinin altında gidince turbo yağlanmıyor sanırım.o yüzden max tork bandında gitmeyi önerir herkes.Arkadaşta ondan bahsediyor
  • hayırlı olsun,sahsen bmw alınca deri koltuklu,sunroof lu olmasını isterim sahsen,tabi bunlarda para meselesi,kazasız surusler.
  • Hatalı seçim sunroof deri xenon far yıkama vs. Bişey yok.
    Boş arabaya 90bin TL.

etmez.
    ama genede hayırlı olsun.
  • merhaba arkadaşlar;
    ben de kozbi arkadaş gibi karar verme konusunda dertliyim..
    olaya yeni astra ile başladım,fiyatlar açıklanınca bir ohaa ( çok afedersiniz ) çektim ve direkt o paraya daha neler alırım olayına girerek;
    VW tiguan
    chevrolet captiva
    opel insignia 1.6T 180 hp
    araçları almak konusunda bayilerin eşiğinden döndüm..
    şimdi ise o kadar da parayı verinceeee diye başlayıp kendimi mercedes c 180 K luxury ile BMW 320d advantage paket arasında seçim yaparken buldum..
    esasen benim de maddi olarak yeterli de olsa bir miktar borçlanma ile olacağı için ortalama 41.000 euro civarında bir parayı bağlayıp bağlamama konusunda git gellere başladım..
    çünkü; 60.000 - 65.000 TL arasına düz vitesli insignia cosmo ya da VW tiguan alana kadar 20.000 daha fark verip az pazarlıkla tiptronic vitesli mercedes ya da BMW yi tercih etmek mantıklı gelmiyor değil?
    alan arkadaşlardan yardım istiyorum açıkçası bu konuda..
    bir de C180 K hakkında da bilgi alabilmeyi umuyorum forumdan?
    teşekkürler..

• Bu araca ait kullanıcı incelemesi yok sanırım. Şöyle bol fotoğraflı, hatta videolu bir inceleme yapılırsa ayrı bir başlıkta, çok güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.