Şimdi Ara

(En ucuz) BF1 Revolution Edition | Hong Kong Origin | 69TL (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
19
Favori
25.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bff1 kore vpn ile 67 TL az önce aldım.Haber veren arkadaşlara teşekkürler
  • _numlock_ kullanıcısına yanıt
    hocam hangi vpn i kullandınız ? hola eklentisinden denedimde yine euro fiyatları gözüküyordu eksik bişey yapıyorum galiba

edit : hallettim hola vpn ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 10 Haziran 2017; 1:30:43 >
  • just one bad day kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hola chorome eklentisi yeterli hayırlı olsun
  • holadan rusya origine baktım battlefield 1 48 liraya denk geliyor. güney koreden daha ucuza geliyor. acaba rus originden alsam oyun türkçe olur mu?
  • Faşo_Maho kullanıcısına yanıt
    Rusya'nın hemen hemen her platformda durumu özel kendi serverları falan oluyor originde durum nasıl bilemem. Bilen biri cevaplasın.

Kore'de pre fiyatı ne kadar mobilim o yüzden bakamıyorum şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım rus versiyonunda sadece rusça ve lehçe var, ingilizce bile yok. Sanırım en iyisi güney kore originden almak, orda türkçe de var.
  • %60 indirim Korede'de var mı şu an ?

Edit : Varmış 21.210 Won. Ultimate Edition 61 Won.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 11 Haziran 2017; 18:37:38 >
  • Arkadaşlar kredi kartıyla alırken sorun yaşayan var mı ben satın alamıyorum şuan vpn ile koreden
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    hocam vpn ile girmeden çnce kart bilgilerinizi ekleyin hesabınıza, vpnde iken kart bilgilerini girmeyin demiş konu sahibi. Hangi vpnyi kullandınız, ben hola eklentisi ile girmekte sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mpeng

hocam vpn ile girmeden çnce kart bilgilerinizi ekleyin hesabınıza, vpnde iken kart bilgilerini girmeyin demiş konu sahibi. Hangi vpnyi kullandınız, ben hola eklentisi ile girmekte sorun yaşıyorum.

hola vpn kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

Arkadaşlar kredi kartıyla alırken sorun yaşayan var mı ben satın alamıyorum şuan vpn ile koreden

Kart bilgileri hesaba nasıl ekleniyor hocam
  • ownerplus kullanıcısına yanıt
    origin uygulamasında ayarlarda billing information gibi bir sekme olması lazım. ona tıklayın orası sizi siteye yönlendirecek ordan ekliyorsunuz.
  • c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Kart bilgilerini girerken ne şekilde girmem lazım?
    Ondan sonraki işlem hola vpn i açıp origin i south korea olarak gösterip alışveriş yapmak mı sadece?
  • Ultimate edition kaç tl ye geliyor arkadaşlar ? Bir de TR var mı dil olarak

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Fiyatları yazdığınız için teşekkürler. Ultimate Edition almak istiyordum ama genel olarak çok pahalı. Malum yaz indirimleri geliyor cebi delmeyeyim akşam BF1 ana oyun siparişi geçerim.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam. Aynen ben de standart olarak aldım. Premium Pass'i Ekim'de alırım güncelleme çıkarken.
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde ama ben origin uygulmasından değil de web sitesinden alışveriş yaptım. İlk sorunuzu anlamadım. Dediğim yerdeki gerekli alanları dolduruyorsunuz kart no, cvc vs.
    Kart bilgilerinde ülke olarak kore yi secmem gerekli mi?

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Hayır, Türkiye yaptım ben.
    Sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.