Şimdi Ara

(En ucuz) BF1 Revolution Edition | Hong Kong Origin | 69TL (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
19
Favori
25.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecikmelide olsa aldım sonunda. Pre'de 80 civarına çekilirse ileride bir de ondan alırız
  • beyler kartımı kaydettim ama satın alacağım zaman kartımı seçemiyorum.
    (En ucuz) BF1 Revolution Edition | Hong Kong Origin | 69TL
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    hocam benimki gibi bir sorunla karşılaştınız mı
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    Kartın arkasında yazan 3 haneli sayıyı istiyor tekrardan. Mavi yazıya tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Kartın arkasında yazan 3 haneli sayıyı istiyor tekrardan. Mavi yazıya tıklayın

teşekür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faşo_Maho

holadan rusya origine baktım battlefield 1 48 liraya denk geliyor. güney koreden daha ucuza geliyor. acaba rus originden alsam oyun türkçe olur mu?

Azerbaycanlı bir arkadaşım divison oyununu rusyadan aldı oyun rusçaydı benim Türk hesabı ile giriş yapıp oyunu ingilizce indirdi sonra kendi hesabını açıp rahatça oynadı eğer rusça alacaksanız ve dil bilgisinde Türkçe yoksa birisinin hesabı ile Türkçe olarak oyunu indirip sonra kendi hesabınızla oyuna girmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Knispel

Gecikmelide olsa aldım sonunda. Pre'de 80 civarına çekilirse ileride bir de ondan alırız

premium 20% indirime girmiş diye duydum geçenlerde. kore origin'e de yansımıştır mutlaka.

edit: rusyadan almak sıkıntılı origin için, hem dil hem multiplayer bakımından. bf3'ü hatırlayın bende dahil çoğu kişi rus origin'den almıştı ve dil paketi sorunları oluyordu. rusya'dan almayın kısacası ne kadar ucuzsa. en iyi fiyatla, bf4'ü meksika'dan bunu da kore'den aldık, bu ülkelerde sıkıntı yok.

hindistan falan da vardı arada onun hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 15 Haziran 2017; 18:54:11 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Dün baktığımda PRE 110 TL falandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: Faşo_Maho

holadan rusya origine baktım battlefield 1 48 liraya denk geliyor. güney koreden daha ucuza geliyor. acaba rus originden alsam oyun türkçe olur mu?

Azerbaycanlı bir arkadaşım divison oyununu rusyadan aldı oyun rusçaydı benim Türk hesabı ile giriş yapıp oyunu ingilizce indirdi sonra kendi hesabını açıp rahatça oynadı eğer rusça alacaksanız ve dil bilgisinde Türkçe yoksa birisinin hesabı ile Türkçe olarak oyunu indirip sonra kendi hesabınızla oyuna girmeniz lazım

Kore originden aldım artık hocam. Origin kullanan tanıdığım da yok zaten. ama iyi yöntemmiş arkaşınızın kullandığı. belki daha sonra premium pass için böyle şeyler düşünürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda kaç tl oyun arkadaşlar? Ben vpn işini halledemedim de .
  • Ben bi tane paket var onu almak istiyorum red baron falan var onu rusyadan almayı deniyecem inşallah sıkıntı çıkarmaz sonuçta skin falan var sadece rusyadan 10-15 tlye gelir sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (En ucuz) BF1 Revolution Edition | Hong Kong Origin | 69TL

arkadaşlar yarın ALLAH ın izniyle. BF1+PRE var. deluxe upgrade alacağım ve ULTIMATE EDITION yapacağım. 30TL geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 18 Haziran 2017; 17:35:27 >
  • Vpni tarayıcı üzerinden değişerek yapıyoruz değil mi ? Originin sitesinden yani?
  • DamnHomie kullanıcısına yanıt
    aynen hocam chrome hola eklentisini eklemeniz yeterli
  • Bf1 premium şuan en uygun ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,yöntem halen sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu ? Ayrıca konu sahibi arkadaş söylemiş ama bir daha sorayım,ban yeme,multiye girememe gibi şeyler olmaz dimi? İnsan ister istemez korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

Arkadaşlar merhaba,yöntem halen sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu ? Ayrıca konu sahibi arkadaş söylemiş ama bir daha sorayım,ban yeme,multiye girememe gibi şeyler olmaz dimi? İnsan ister istemez korkuyor

hayır hiçbir sıkıntı yaşamazsın
  • Az önce oyunu VPN üzerinden GÜney Kore'den satın aldım 67 TL kredi kartına yansıdı. Yüklerken Türkçe dil seçeneğini seçtim şimdi kotaya yakalanmamak için gece 02:00'yi bekliyorum teşekkürler bilgi verenlere emeği geçenlere :)
  • Arkadaşlar diyelim oyunu aldık 67 tl ye, premium yapmak için en ucuz nereden satın alabiliriz premium pass'i
  • (En ucuz) BF1 Revolution Edition | Hong Kong Origin | 69TL

arkadaşlar. aldım sonunda. hiç ban sıkıntısı yok. düşünmeden alın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.