Şimdi Ara

EN UCUZ LİG TV YENİ ÜYE OLACAKLARA FİYASKO İPTAL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar 19.90 dan izleme imkanıda var bakın yeni buldum..
    http://www.sahibinden.com/lig_tv_19_90_ytl_izleme_firsatini_yakalayin_WQQaXQQ10574359WQQpXQQdisplayitem
  • ya suna acil çözüm bulalım
    şimdi bu garanti mi?gidip de bayii de rezil olmayalım...

gerçi bayilerin birbirinden haberi yok.zamanında arçelik dvd recorder 160GB HDD dvd kampanyası vardı.eski fiyat 900 lira idi.daha sonra tv de çok nadirde olsa reklamı dönmüştü fiyatı 390 liraya düşmüştü..(farka lütfen dikkat) ben hemen araştırmıştım.bi bayi düşük satıyodu.ama elinde kalmamıştı.bi bayi eski fiyat ama elinde vardı.gittim hemen diğer bayiiden kaşeli broşürü aldım.götürdüm dedim bakın fiyat bu.bunlar hemen aradılar sordula dvd me kavuştum

• ya bu kampanyada bi karışıklık var ama neyse hala bi bilgi alamadık digiturek e mail attım aramışlar sabah telim kapalıydı ordan da öğrenemedik
  • arkadaşlar belgelerle fiyatlar. yorum sizin.

EN UCUZ LİG TV YENİ ÜYE OLACAKLARA FİYASKO İPTAL!

• evet ya tabloda bi hata var büyük ihtimal yanlış yazılmış. altta lcd alanlarla aynı koşullar üstte de geçerli. ama üsttekilerin yanında bişi yazmıyor yani receiver alan gibisinden. e peki üsttekiler hangi kouşalda geçerli o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

evet ya tabloda bi hata var büyük ihtimal yanlış yazılmış. altta lcd alanlarla aynı koşullar üstte de geçerli. ama üsttekilerin yanında bişi yazmıyor yani receiver alan gibisinden. e peki üsttekiler hangi kouşalda geçerli o zaman

hocam boşver.ne yazarsa o.valla yarın ilk iş hemen gidip bakmak olucak

hatta diğer foruma resimleri koydum.bakalım ordakiler ne diyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 21 Eylül 2008; 18:16:10 >
  • arkadaşım peşin fiyatları aynı. yıllık peşinde indirim olması çok anormal değil. çünkü lcd alan
    peşin vermezse aylık 19,90 nı öder yavaş yavaş. ama uydu alıcısı alan 29,90 !
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicoban1

arkadaşım peşin fiyatları aynı. yıllık peşinde indirim olması çok anormal değil. çünkü lcd alan

uydu alırsam 29 lira almazsam 19 lira mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

arkadaşım peşin fiyatları aynı. yıllık peşinde indirim olması çok anormal değil. çünkü lcd alan

hayır canım uydu alıcısı alıyosun. (144 ytl.)
    sonra lig tv li giriş spor paketini;
    aylık ödersen 29,90 ytl.(taahhütlü 1 yıl)
    yıllık peşin öderim dersen 219 ytl. ok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

hayır canım uydu alıcısı alıyosun. (144 ytl.)
    sonra lig tv li giriş spor paketini;
    aylık ödersen 29,90 ytl.(taahhütlü 1 yıl)
    yıllık peşin öderim dersen 219 ytl. ok.

peki siz 219 lira peşin verdiniz mi digiturk e.yoksa onuda mı taksitlendirdiniz?tam olarak ne yaptınız bi anlatır mısınız

• evet alicoban kardeş size o şartlarda yaptıysalar bu emsal teşkil edebilir. bi de o fiyat listesi resmi bi belge mi ona bi bakabilirmisiniz. ona göre bizde iddaa edelim adamlara
  • arkadaşlar bu bayilere verdikleri kampanya detayları. resmi gayri resmi nasıl ayırt edilir bilmiyorum.
    ancak yarın bir arkadaş için bir uydu alıcıs sipariş verdik bu bayiden ve ücreti yıllık olarak (219) ödeyecek.
    o da tamamlasın üyeliğini ondan sonra size daha net bir bilgi vereceğim.
  • quote:

arkadaşlar bu bayilere verdikleri kampanya detayları. resmi gayri resmi nasıl ayırt edilir bilmiyorum.
    ancak yarın bir arkadaş için bir uydu alıcıs sipariş verdik bu bayiden ve ücreti yıllık olarak (219) ödeyecek.
    o da tamamlasın üyeliğini ondan sonra size daha net bir bilgi vereceğim.

yani direk 219 lira nakit ödicek.peki beko ya mı digiturk e mi?biraz açar mısın?bide bu fiyat üzerinden taksit falan olamaz mı karta falan
  • Gelişme var mı ? Gümüş paket alacakdık , aniden kampanyayı bitirdiler ortada kaldık. Bu sene ligi izlemek istiyorum ama normal lig tv çok pahalı. Bu kampanya fena değil gibi.
  • ya arkadaşlar benim anladığım şu: gidiyorsun beko'ya 144 ytl ye uydu alıcısı alıyorsun.daha sonra 219 ytl peşin veriyorsun 2009 ekimine kadar izliyorsun lig tv'yi..

not:bu şekilde aylık fiyat 18.25 e geliyor.(bence çok iyi bir fiyat)+uydu alıcıda senin oluyor..

doğru anlamış mıyım?
  • öyle gözüküyor. ama ben az önce arçeliğe gittim 144 ytl ye receiver ı alınca lig tv 29,90 dedi. peki peşinde ne kadar dedi. valla onu bize ödemiyorsunuz digiturk e ödüyorsunuz o yüzden bilemiyoruz dedi
    bu arada şuna da bi baksanıza başka bi forumda biri aynen bu şekilde satın aldığını ve bağlattığını söyledmiş. 140 a vestel receiver ayda 19,90 a lig tv işlte link
    http://www.sahibinden.com/lig_tv_19_90_ytl_izleme_firsatini_yakalayin_WQQaXQQ10574359WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 22 Eylül 2008; 20:14:41 >
  • Beko Bayilerinde Kampanyayı Bilen Yok
  • Arkadaşlar bende bugun 3 defa digiturk müşteri hizmetlerini aradım.
    1.ARAMA:bekodan sadece RECEİVER aldıgımda yıllık peşin 219 ytl ödeyecegim söylendi.Taahhütlü üyelik istersem ayda 29,90 ödemem gerektiğini söyledi müşteri hizmetleri
    2.ARAMA:Karşıma çıkan bayana bekodan sadece receiver alacgımı söyledim yıllık peşin 327 ytl ödeyecegim söylendi.Taahhütlü üyeliklerdede aylık 29,90 ödeyecegimi söyledi.Peki neden ozaman peşin ödeyeyim ki dediğimde apışıp kaldı.Bize gelen bilgi böyle dedi.
    3.ARAMA:2. Aramamla aynı şeyleri söyledi.
    arkadaşlar bu digiturk o kadar ciddiyetsiz heryerde başka bir uygulama var.İnanın ki bunun için yarım saat cep telefonundan aramak zorunda kaldım bir dedikleri başka dediklerini tutmuyor.Beko kampanyasından yıllık 219 ytl ye peşin üye olan varsa lütfen buraya yazsın
  • arkadaşlar selamlar.
    pazartesinden bu yana olanları size yazarak bu konuyu aydınlatmak istiyorum.
    pazartesi beko demetevler bayisinden bir adet uydu alıcısı aldık.
    bayi daha önce de yayınladığımız bilgilendirme kitaçığına bakarak "burda ne yazıyorsa o koskoca beko yanlış yaparmı" dedi.
    çarşamba servis geldi. servise gelen arkadaşlara dendiki "kurulum yapmadan şu fiyatları bir ara teyit et biz burda yazdığı gibi yıllık peşin 219 ytl.ye üye olmak istiyoruz. eğer değilse hiç kurulum yapma dedik. servis ne yazıyorsa o problem olmaz dedi.
    kurulum bitti aktivasyon için digitürk arandı. dt mh böyle bir şey yok peşin olursa 327 ytl. dedi.
    ve bu gün bekoya uydu alıcısı iade edildi. müşteri haklı ama baskı hatası dendi.
    digitürk ve bekoya şikayet mailleri atıldı.
    yorumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicoban1 -- 25 Eylül 2008; 18:19:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.