Şimdi Ara

En usseles duruma düşsede oynanacak hero (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben leblancı seviyorum. late gamede genelde oyun taşıyamıyor ama harika bi dalga geçme herosu. özellikle ilk lewellerde çok komik sahneler oluyor
  • Thresh ve Lee Sin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

irelia'dır o pasif, o skillset onda oldukça herzaman güçlü bir şampiyon

Irelia cop degil cop otesi bir hero bence.azir ve elise gibi herolari anliyorum ireliayi hala anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitzcrank. Q su disinda her skilli sokup at yinede oblitzcranktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

threshtir 2 yıldır aralıksız nerflendi hala seçiliyor

Thresh'e ne gibi nerfler geldi? Bu soruyu cidden soruyorum. Sezon 5 basinda basladim ve mainimi Thresh yaptim cidden Threshsiz günum gecmiyo desem yeridir cok op neyine nerf gelmis olabilir ki? Sezon 3 civari geldigini hatirlar gibiyim thresin o zaman bi baslamistim oyuna ama pek sarmamisti simdi arkadaslarla baslayinca eglenceli geldi ve oynamaya basldik .d

• Mekanikli çarlar ölmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candance kullanıcısına yanıt
    pasifi her ruhta 1 zırh mr veriyordu q cooldown azdı , e ve q nun hasarı fazlaydı ultinin tüm duvarları hasar veriyordu ultinin gerçekleşme süresi yoktu şuan 0.75 saniyede duvarlar oluşuyor eskiden bu süre yoktu can değeri ilk çıktığında level 1 de en yüksek karakterdi diye hatırlıyorum seviye başına kazandığı zırh mr ve hp baya fazladı , e skilinin pasifi normal pasifindeydi daha op fazla hasarı vardı sonradan e ye pasif olarak eklendi nerf yedi
  • Yasuo
  • Riven'da metaya girdiğini hatırlamıyorum ama çok zevkli ve mekanik de gerektiriyor diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.