Şimdi Ara

En uygun ipod touch 4g nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler hocam bakalım peşin 500 lira civarı bir itouch 4g 32gb bulalım bekleyip tekrar sağolun. radyo için 3gli nokiaya net paketi almaya düşünüyüorum ikisinide cebe atıp senkronize kullnacağım. bu arada bilginiz var mı acaba itouch'ta radyo app'si açıp aynı anda oyun oynarken kesilme oluyormu radyoda? kimi arkadaş çalışır kimi çalışmaz dedi de...
  • Muhtemelen radyo kapanır
    Hem radyo uygulaması, başka uygulama açıldığında sesi keser hem de açılan yeni uygulama kendi seslerini çalmak için radyo uygulamasını kapatır
    Yani pek de mümkün görünmüyor
    Ama bazı programlarda çalışacağını düşünüyorum
    Aynı anda müzik dinlemeye de izin veren uygulamalar sorun çıkarmabilir
    En garantisi deneyerek görmek
  • Ipod touch 4g 8gb alıcam, uygun fiyatlı ve güvenilir bir site önerebilir misiniz? Site olmasa bile şuan ortalama piyasa değeri kaç lira bunu bilsemde yeterlidir. Birde 4g de en iyi oyunun boyutu ne kadar? Benim için içinde 3-4 oyun 200 civarı müzik ve 3-4 film olsa yeter. 8gb bana uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolyabani -- 6 Mart 2011; 22:34:04 >
  • 8 gb işini görürde , birazda SİL / YENİDEN YÜKLE yaparsın

DH de 2 ci elde 2 haftalık 8 gb 4 cü nesil SATAN birisi var , araştır

400 tl ye falan bırakacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun
    8 gb işini görürde , birazda SİL / YENİDEN YÜKLE yaparsın

DH de 2 ci elde 2 haftalık 8 gb 4 cü nesil SATAN birisi var , araştır

400 tl ye falan bırakacak.

Teşekkür ederim ancak 2.ele karşı biraz hassasım 100kişide referans olsa içim rahat etmez. Sıfır ürün almayı düşünüyorum ortalama fiyatını öğrensem yeter. Farklı fiyat aralıkları gördüğüm için ortalama fiyat soruyorum 400e de 500e de sıfır ürün var ama bu tamirden çıkan ürün durumu var birde refur... bilmemne adını hatırlayamadım. Ondan dolayı piyasa değerinin altında satan yerlerden çekiniyorum. Önerebileceğiniz başka bir site yada kişi varmı sıfır ürün satan?

• 8 gb için 400 / 500 tl görmedim,

bu bilgisini verdiğim kişi 2 hafta kullanmış / tr garantili ürün . 1 aydır takip ediyorum. en son 430 tl ye yarışmadan kazanılan 8 gb satan vardır sıfır HEMEN satıldı.
  • quote:

8 gb için 400 / 500 tl görmedim,

bu bilgisini verdiğim kişi 2 hafta kullanmış / tr garantili ürün . 1 aydır takip ediyorum. en son 430 tl ye yarışmadan kazanılan 8 gb satan vardır sıfır HEMEN satıldı.

En basitinden gittigidiyora bakabilirsiniz 434,534 gibi bariz farkla satılan sıfır denilen ürünler var ben bu farkın nedenini bilmiyorum. Bu yüzden ortalama fiyat soruyorum. İnsan bilmeyince doğal olarak bu fiyat farkı kafa karıştırıyor.
  • GG den ürün almadım hiç , üyeliğimde malesef yok şöyle söylesem de doğrudur hiç girmem :)) şansa ürün özelliği - resim için GOOGLE karşıma çıkartır

TR garantili mi diyor ? apple store mi? y dışında geldi sıfır fat. garantili mi? gibi ?
  • Yurtdışından alınıp satılan 8 Gb 4. Nesil 450 Tl civarında, 32 Gb lar 550 Tl civarında.
    Distribütör ürünleri 8 Gb 550 Tl civarında, 32 Gb 700 Tl ve üzeri fiyatlarda.
    Al sana distribütörün linki.

http://store.bilkom.com.tr/Apple-Apple-4-Nesil-iPod-touch-8GB-_2669.html#0
  • quote:

GG den ürün almadım hiç , üyeliğimde malesef yok şöyle söylesem de doğrudur hiç girmem :)) şansa ürün özelliği - resim için GOOGLE karşıma çıkartır

TR garantili mi diyor ? apple store mi? y dışında geldi sıfır fat. garantili mi? gibi ?

434 tr garantili diyor. 534 y.dışından geldi garantisiz diyor. 2side sıfır açılmamış kutuda diyor. Şimdi tr garantili almak mantıklı geliyor bana ama neden garantisiz üründe bariz fark var. Y.dışı olunca üründe değişen ne? 434 madem çok uygun neden hala alan yok. En son kırıcam kredi kartını almıcam hiç birşey. Tereddüt etmekte haksızmıyım? Biri orda garantili sıfır ürünü 434 satarken diğeri garantisi olmayan aynı sıfır ürüne 534 fiyatı neye güvenip veriyor?

• http://urun.gittigidiyor.com/IPOD-TOUCH-32GB-4-NESIL-KAMERA-WIFI-MP3OYUN-FILM_W0QQidZZ37016627 burdan al kurtul satıcıdan alışveriş yapanlar memnun gibihttp://profil.gittigidiyor.com/stian fiyat 570tl 4. nesil ituouch 32gb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyto
    http://urun.gittigidiyor.com/IPOD-TOUCH-32GB-4-NESIL-KAMERA-WIFI-MP3OYUN-FILM_W0QQidZZ37016627 burdan al kurtul satıcıdan alışveriş yapanlar memnun gibihttp://profil.gittigidiyor.com/stian fiyat 570tl 4. nesil ituouch 32gb...

Teşekkür ederim zaten izlemeye almıştım bu satıcıyı. 32gb nin fiyatı uygun ancak kk limitim 500 malum öğrenciyim şuan. Limiti yükseltmek istesen onuda yapacakları kesin değil.. 8gb ye olumlu bakmak zorunda kalıyorum aslında. 2. Elede güvenemediğimden 32gb rafta kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.