Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdem1010 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.341
Cevap
656
Favori
948.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi tarife hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osnakli O kullanıcısına yanıt
    Taahhüdün bitmesine ne kadar vardı? Aradılar mı? Benim 15 gün var arayan soran yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün Türk Telekom aradı taahhütün bitmesine 1 ay varken Türk Telekom aradı ve 35 gb 3000 dk 527₺ teklif etti kabul ettik. Daha sonra Vodafone da daha uygun fiyatta tarife bulduk. Türk telekomdan vodafoneye geçince bir ceza vs öder miyim? Taahhütüm daha dün yeniledik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Arayıp öğrenebilirsiniz ne kadsr çıkacağını söylerler. 1 aylık ödersiniz en fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyatlara bak şaka gibi fiyat algımız ile oynandı ve normal geliyor bize .yurtdışında aynı tarifleri 150-200 tl ye satıyorlar.

ceza çıkar heralde diye düşünüyorum sonuçta taahhüt verilmiş.

Kullandığın gün kadar taahhütsüz ücretten ödersin. Yani bir bedeli olur ama çok yüksek olmaz.

• Taahhütümün bitmesine 32 gün var pttcell kullanıyorum ne zaman numara taşıma yaparsam ceza ödemem acaba=? Taahhüt sorgula dediğim de iki adet çıkıyor birisi 400 birisi 300 küsür

Herşeyi bedeli var çok yüksek olmaz ile olacak iş değil

Taahhütünüz varken 2.bir taahhüt yapıyorsunuz ve taşınmayı düşünüyorsunuz.

Diğer tarifeniz de Son aya girdiyseniz ve Faturanız kesilmeden ve tarife kullanım haklarınızın birinin tamamını bitirmediğiniz sürece çıkarsanız gün bazlı Faturanız çıkar.

Siz önce Taahhüt yazıp 5555 yollayın orada tutar yazacak mı ona göre hareket edin

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Gelen mesajı buraya ekleyin bakalım tarihler aynı ise

son ayınız girdiğinizde

• cok ucuza yedek hattıma bir tarife ya da paket yöntemi aramaktayım. alo diye aranayım yeter. ne önerirsiniz? kolay gelsin.

• osnakli O kullanıcısına yanıt

Tarifenin ismi nedir

• ilk 5g testi galatasaray stadında yapılmış, birçok etkinlik alanlarında da yakında uygulanacakmış...

kotasız sınırsız cebe ve çağa uygun gsm hizmetlerinin bir an önce hızla ülkemize yayılması dileğiyle...

https://www.youtube.com/watch?v=1ziO52uuBCI

• TT kullanıyorum taahhütün bitmesine 62 gün kaldı. Beni aradılar fakat kabul etmedim (650 TL'ye paket mi olur). 2 gün sonra mesaj geldi. Taahhütünüz bittiğinde kullandığınız paketin taahhütsüz fiyatı ile devam eder vs diye. Böyle bir şey mümkün mü? Ben istemiyorum faturasız kalıp uygun paket aramak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 22 Şubat 2025; 8:52:53 >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    bence sizin "paket iptali" yapmanız gerekiyordur. burada bazı bilgiler var. siz bir telekom ofisine de uğrayıp sorun. tabi taahhüt sürenizin bittiği gün falan yapmanız gerekebilir.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Türk Telekom paket iptali nasıl yapılır? - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/turk-telekom-paket-iptali-nasil-yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Şubat 2025; 11:21:9 >

• En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

böyle bir kampanya var, annemin hattını geçirdim ama benim eylüle kadar taahhüttüm var, bekleyeceğim veya cezasını sorup mantıklıysa geçeceğim.

• Arkadaşlar pttcell ile taahhütün son ayına giriyorum, 25 gb 220 tl öderken şu an 35-40 gb 350-400 liralık teklifler geliyor. Açıkçası bana 15-20 gb yetiyor, uygun fiyatlı bu civarlarda tarife öneriniz var mıdır acaba?

• Vodafone numara taşımada 500 TL Hepsiburada kuponu veriyormuş. Alan oldu mu daha önce? Bayiden geçmeyi düşünüyorum.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Boyle bisey mumkun mu nedir? Taahhut bitince taahhutsuz fiyattan devam eder zaten sonrasinda istersen ya yeni taahhyt verirsin ya numara tasirsin ya ararsin operatoru fatura kesiminden 1-2 gun once faturasiza gecis talebi olusturursun.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bir bakayım.

• 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.