Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dtümit , ekrem.kolu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.323
Cevap
656
Favori
948.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anki faturama bir sistem hatasından dolayı 150 TL geçirdiler. Kontrol sen de paketini iptal edemediler. 6 aydır uğraşıyorum talep aça aça bir hal oldum. Daha 3 gün önce evet sistemsel hata olmuş deyip iptal ettiler. Eee param nolacak dedim 5 kere talep açtım dedim. O olumsuz sonuçlandı dediler. 6. yı açtım ben de ama kesinlikle bu da olumsuz sonuçlanacak. Bu yüzden son cümlenize katiyen katılmıyorum burası TR serverı geçiren geçirene. Diğer forumlardan aldım cevabı son ay geçiş yapabiliyormuşum ceza yemeden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

Bütün ayları btk ya yazarak şikayet edin sizden kaynaklanan durum yoksa iade ederler

Faturandan düşerler yada e devletten iade alırsın

Siz bana bitince geçeceğiz yazdınız için öyle yazdım

Son Fatura döneminde Faturanız kesilmeden geçiş yapabilirsiniz tabi .böyle yaptığınızda daha bitmemiş oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    BTK aracı zaten. Şikayet oluşturduğumda verdiği hata "işletmede şikayet kaydı bulunmaktadır". Komik bir site.

Türktelekomda açılan şikayetlerim açık göründüğü için hata vermiştir .

webonline işlemlerinden tüketici şikayetlerine girip açık şikayetleri sonlandırıp yazabilirsiniz

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Bazı red tarifelerine geçişe özel bir durum olması lazım bunun, ona dikkat edin.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

İşte yine aynı yere iletilecek hocam ondan bahsediyorum. BTK aracı olacak sadece. Şikayet olumsuz sonuçlansın son kez daha buradan deneyeceğim. Artık olur olmaz daha da uğraşmam.

Buraya iletilecek yine de Btk şikayetlerine farklı bölüm bakıyor ve çözüm için daha çok uğraşıyorlar

• 20 gb için geçiş yolu ile hangi tarife var en ucuza?

• Stand Alone kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar türk telekom uygun fiyatlı 5-10 gb ek paket lazım bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netgsm şuanda yeni abone alıyor mu arkadaşlar

• cemilture kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• conqierors kullanıcısına yanıt

Anneniz bu Türk-Büro Sen üyesi mi? Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı başka bir sendikadan da bu tarifeye geçilebilir mi acaba diye sordum.

• Sizce almaya değer mi En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• byycal B kullanıcısına yanıt

annemin kullandığı hat benim adıma kayıtlı. Ayrıca 1.derece yakınlar da geçebiliyor bu terifeye

• VODAFONE

Ramazan ayına özel hediyenizi Ramazan ayı boyunca, bu Çarşamba dan itibaren teslim alabilirsiniz hediye çarkın dan; En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.