Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] (567. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.341
Cevap
656
Favori
948.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam pahalı BimCELL öneririm size.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

hangi vodafone gittiysem çocuk saati 3 gb 60 tl olan tarifeye geçirtemedim. Yedek hattım için en uygun tarifeli bir operatöre geçmek istiyorum fakat bulamadım. Siz hangi tarifeye geçtiniz?

BimCELL öneririm.

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025]

• Halihazırda turkcelldeyim, bugün itibariyle
    Tt geçecektim 20 gb 350 30 gb 450 40 gb 510 dediler
    Selfy 50 gb + sınırsız ssm 630 diyor
    Tt ek 30 gb paket 240 gözüküyor
    Turkcell uygulamadan 30 gb 500 50 gb 600 öneriyor
    Turkcell 3 haftalık ek 10 gb paket 500
    Bimcell 20 gb 310 gözüküyor 20+5 gb 365 gözüküyor
    Bimcell ek 20 gb paket 180
    Tüm bu veriler ışığında bimcell 20 gb olana geçeceğim sanırım, yetmezse 20 daha alırım 490'a gelir, az internet kullandığım dönem olur hiç ödemem, farklı operatörde uygun tarife çıkar cayma bedeli ödemeden geçerim

• nonameaccount N kullanıcısına yanıt
    Git gel yaparak tekrar tcell geçebilirian 20 gb 330 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

Hocam turkcell'e geçersem 30-40 gb bir pakete geçerim, sonradan ek paket lazım olursa almak çok masraflı tcell'de

Bayide görmüştüm oda vardı ama fiyatı aklımda değil

devamı 30 gb 420, 50 gb 625 sanırım

Çok dikkat etmedim hocam ama şu var yılda 2 defa kampanyanyapıyor operatörler haziran ve aralaık ayı vaktiniz varsa orayı bekleyin

Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı. Maalesef şuan uygun tarife pek yok oysa aralıkta çok güzel teklifler vardı

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2025] dun tt dan arkadasim gonderdi. Isinize yarar belki. Yarin son.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Bu paketlere nasıl geçiş yapılabiliyor hocam? Şu an Türk Telekom kullanıyorum, taahhüt bitmek üzere. Turkcell ile Turk Telekom arasında kararsız kaldım.

• migferamiral M kullanıcısına yanıt
    Su anda turk telekomdaysaniz yetisemezsiniz git gel yaparak. Tt ofis muduru arkadasim gonderdi. Bayiler yapiyor mu emin degilim. Babaminda taahhudu bitmek uzere tt da bizde halledemedik zaman dar.

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Turkcelldeydim, salı günü telekoma taşıdım, bugün sabah telekom açıldı, biraz önce tekrar turkcelle taşıdım. Bakalım ne zaman aktif olacak. Ben de 20 gb olana geçtim. Git - gel yaptık mecburen...

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Sanırım bahsettiğiniz paket geçilebilecek en uygun paketlerden. Türk Telekom'dayım bende. Aynı paketin dakikası düşük yani 1500DK olacak şekilde sundu fakat ben yine de Turkcell'e geçeceğim sanırım. Çünkü Turkcell, Türk Telekom'a kıyasla daha iyi çekiyor gibi.

Anladım, bilgi için teşekkür ederim. Sanırım Turkcell'e geçiş yapacağız artık. Yıllardır Turk Telekom'dayım, bu fiyat politalakaları nedeniyle valla gına geldi. İptal etsek ayrı bir dert, etmesek ayrı bir dert.  

Tt genelde kasim aralik ayinda saglam kampanya oluyor yil sonu hedefleri icin fakat son 2 yildir surekli turkcell vodafone kampanya acikladiktan sonra aksiyon aliyor. Bu tarifelerde ayni sekilde. Belirttigim tarifeler dun acilmis sistemde 3-4 gunluk kampanya mi olur! Ki fiyatlar cok uygun degil.

Ben çok konuşmamama rağmen benim için en uygun teklif bu oldu. 250 veriyordum Turkcellde, 460 önerdiler. Git gel yaparak 330 ile yola devam edeceğim inşallah...

Oo bunlar da iyiymiş sağolun, bu fiyatlar 1 ay önce bayide gördüğüm fiyatlarla aynı muhtemelen aynı kampanya hatta bunlara ek olarak 40 gb + sınırsız ssm olan tarife 510 lira vardı bi de, ona geçmeyi düşünüyordum ancak Turkcell devir işlemi sonrası 90 gün numara taşıyamayacağımı söylemişti o yüzden geçemedim. Bu bilginin geçersiz olduğunu dün öğrendim, bugün hemen çarşıya gittim, tüm tt bayilerine bu tarifeleri sordum ancak onlarda olmadığını söylediler maalesef. İmkanı olan varsa bunun 40+sınırsız ssm olanı aşırı f/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 27 Şubat 2025; 15:16:39 >
    Bu 40 gb tarife ssm dahil degil.

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun şimdiden :) her şeye zam geliyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.