Evet yaa, nedir o park olayı? Bu kadar mantıksız, manasız reklam mı olur valla! :((
Dove reklamları,yoğurt ve şampuan reklamları,ped reklamları,50 yıldır süren eti cicibebe ve özellikle imar bankası reklamları baayydııı.:((
bosch küçük ev aletleri = aşka zaman yaratır[^] gezer = cennetin oldugu yerde biz varız ;)[frndsp] daha çok nefret ettiğim: seda saymanlı terlik reklamları[bgstr]
en beğendiğim reklaamlar
1- magnumun bu seneki kutu magnum reklamı 2- garantinin bir reklamı: çoçuk su satıyor sonra su+limonata gidip tabure alıyor şemsiye falan 3- sinmalardaki turkcell reklamların 4- bide sala k hülya avşarın oynadığı bebek bezi reklamı (kulkedisi olayı) (bu reklamı sevgilim seviyo oyuzden yazdım)
Blendax reklamını yazmayı unutmuşum park yeri sorunu ve blendax çözümü sağlıklı beyinlere zararlı bir buluş
arkadaşlar kötü olduğunu yazdığınız çoğu reklama bende katılıyorum ama geçenlerde Kadıköy Rex te dreamcatcher ın başındaki reklamlarda Gökdil diye bi okulun reklamı verildi inanın diğerleri yanında mükemmel kalıyor.
herifler G.A.G. daki nostalji köşesinden çıkmış gibi bi reklam verdiler yaw walla kusasım geldi. Allah'tan televizyonda verilmiyo... Mazallah
en iğrenç reklam valla çamlıca gazozun frikik li reklamı sonra bilimum şampuan reklamları özellikle park yeri sorunu .:) Peugeot reklamı mükemmel hakikaten 206 en igrenc slogana da fiat sitilo yu seciorum yeni stil oymuş ah.. en güzel slogan ise Bellona "Güzel yaşamak sanattır."
Bu sıralar en iyi bulduğum reklam Nike Freestyle in basketbol futbol ve yabancı kanallarda gösterilen Frizbi reklamı..
En beğendiğim reklam zaga'nın muya için çektiği reklam En sinir olduğum reklam "Alpellasız hayat bir hata!" bu kadar salak olunur yani bişey demiyorum!!!
En beğendiğim reklam tofita Nefret ettiğim ise sütaş reklamları....
İzlenebilirler:Dan kek, Peugeot 206, İğrençler:Ülker bizim yağ,[wand] terlik reklamları(Muyo, Ceyo), [wand]maximum kart[wand], bide ara beni diyen dallamalar[wand][wand][wand] Bi ton var ama şu an alıma gelenler bunlar.
Herkesin aksine en uyuz olduğum reklam ŞU dannnnnn kekkkkkkk reklamı vede şu sucuk sosis reklamı var yaa.uyuz oluyorum o reklamlara...en başta o pınar sucuk reklamı...o bide sloganı var ya "illaki abii".o reklamda bi adam var "çıtır çıtır" diyo..ona kıl oluyorum yavvv.televizyonu kırasım geliyor...bi de dan kekkkk .o dan kek reklamında dannn diyor ondan sonra öbürü parmak işaretiyle kek diyor.ondan sonra benmi yanlış anlıyorum yoksa başka bişeymi diyor.itoğlu it diyor gibi zannedersem.ordan kıl oldum o reklama...
En beğendiğim reklam çamlıca .. delete sakız reklamı.hani k öpek adamı öpüyor o....
en beğendiğim reklamlar genellikle malı övmekten ziyade reklamı izlenebilir kılan esprili ve zeka ürünü reklamlar..mesela yurtdışında gösterilen obsolut-votka,otomobil,lastik reklamları ve bizdeki ****li uludağ gazoz reklamı ve beyaz atlı prensin kızın abisi çıktığı falım reklamı..
malını acayip öven, yapmacık gülüşlü tiplerin oynadığı reklamlara..bir de her defasında önceki modelden daha iyi bir ürün ürettiklerini söyleyen reklamlara acayip gıcık oluyorum.Sanki bize faha önceleri daha kötü şeyleri itelemişler hissine kapılıyom.Yerli reklamların çoğu böyle.
Bazen bu aptal reklamları yapan-planlayan ve onca para kazanan reklam ajanslarına acayip sinirleniyorum ya!!!!!!!Kalitesizlik kaderimiz mi be kardeşim ya!!
terranigma'ya katılıyorum. Buna ilaveten malın ne derece iyi olduğunu rakiplerinin ağzından anlatan reklamlara tam ankamıyla kıl kapıyorum. Mesela "Mavi Jeans da çok oldu ama" ve yeni Avensis reklamları...
IMARBANK reklamlari superrrr
:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Woodpecker</i> <br />terranigma'ya katılıyorum. Buna ilaveten malın ne derece iyi olduğunu rakiplerinin ağzından anlatan reklamlara tam ankamıyla kıl kapıyorum. Mesela "Mavi Jeans da çok oldu ama" ve yeni Avensis reklamları... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
evet tam Telsim'in politikası da öyleydi. bi aralar.
blendax otopark reklamı
abi olabilcek en kötü reklam tabiki alpella reklamları almıyom artık...
Bosch'un kombi reklamı iyi, zekice DenizBank'ın bankacı pengüenleri de zekice
ya su zaga daki kemanci kizin reklami varya hani degaje falan kil oluyorum