Şimdi Ara

Endless Space Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
10.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun efsane kesinlike türkçe yaması çıkmalı
  • oyun steam de suan 4tl
  • Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla harika bir oyunun çevirisi yok bende dayanamadım ve sıvadım kolları oyunun çevirisini yapmak için 0 dan başladım şuanda 400 satırı bitti çalıştığım için pek bakamıyorum ve ekip kurmak istiyorum bu ekipte yer almak isteyenler ve ciddilerse mesaj yoluyla bana ulaşsın.

http://steamcommunity.com/id/attens

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endless Space serisinin 2. oyunu 19 mayısta çıkıyor. Bence onu çevir arkadaşım.
    Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • dream0n kullanıcısına yanıt
    Bende öyle planlıyordum da daha yeni olduğu için sürekli güncelleme gelicek ve dolayısıyla yaptıkları her güncellemeyle sende sil baştan başlayacaksın tam olarak olmasa da.Hani demek istediğimi anlamışsındır.

Bide bu tarz oyunların genellikle türkçe yaması yapılmıyor birazda sebep bu yani.Hani oyunu oynamak isteyip oynayamayan arkadaşlar içinde iyi olacağını düşündüğüm hemde bu sırada serinin 2.oyunu biraz daha oturmuş olur ondan sonrada ona geçilir diye düşündüğümden bu yöne yöneldim.
  • Ben 3-4 bin kadarını çevirdim ama sonra dayanamadım bıraktım :)
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    Neredeyse yarısına gelmissin keske tamamlasaydın :) Birde Dosya hala mevcutsa elinde dosyatc'ye yükleme şansın varmı yardımda bulunmak istersen ?
  • Kısa cümleler çok rahat ilerliyor. Bir sıkıntı yok ama bir zaman sonra paragraf halini alan detaylı cümleler işin içine girince hem sıkıyo hem yoruyo. Tek kişide olmuyo. Maalesef dosya durmuyor. Daha önce arkadaşlara yolladığım mesajlarda paylaşmıştım bir link ama oda kalmamış maalesef
  • Linki yenileme şansınız varmı acaba
  • RİCA ETSEM LİNK YENİLERMİSİZ 2 CİSİNİN TÜRKÇESİ VARSA ?
  • RİCA ETSEM %70 KISMIN LİNK BANADA ATARMISINIZ LİNK BOZULMUŞ GALİBA BULAMDIM
  • Bende alırım varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav keşke emeğine sahip çıksaydın. Güme gitmiş yama resmen. Elinde olan varsa paylaşırsa güzel olur
  • kesinlike türkçe yaması çıkmalı
  • +1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.