MERHABA ARKADAŞALAR 24 AYLIK TTNET TARİFE ABONELİĞİM SONA ERDİ. YENİ BİR TARİFEYE GEÇMEK İSTİYORUM. EN EKONOMİK TARİFE HANGİSİDİR. BU KONU HAKKINDA BİLGİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP BEKLİYORUM.
smile adsl internetini taşı kampanyası 16 ay taahhutlu kampanyaya geçtiğiniz takdir de 1mbps limitsiz hızı 9 ay 27 lira geri kalan 7 ay da 45.3 lira ödeyebilirsiniz.şu an bundan iyi kampanya piyasada yok
quote:
Orijinalden alıntı: denny07
smile adsl internetini taşı kampanyası 16 ay taahhutlu kampanyaya geçtiğiniz takdir de 1mbps limitsiz hızı 9 ay 27 lira geri kalan 7 ay da 45.3 lira ödeyebilirsiniz.şu an bundan iyi kampanya piyasada yok
teşekkürler benimde 2ay sonra bitiyor taahhütüm, peki smile adsl in TTNET'e göre dezavantajları nelerdir acaba? ne gibi farkları eksiklikleri vardır hocam
kampanya şubat sonuna kadar geçerli ancak yüksek ihtimal süreyi uzatacaklardır.çünkü bir kaç kez uzattılar.smile adslnin bu kampanyasını 1 haftadır kullanıyorum.şimdilik bir sorunum yok.kalitesi bir sorun olunca nasıl ne şekil ne kadar yardım edeceklerine bağlı ,bekleyip göreceğiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme