Şimdi Ara

ENEKONOMİK TTNET TARİFESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24 AYLIK TTNET TARİFE ABONELİĞİM SONA ERDİ. YENİ BİR TARİFEYE GEÇMEK İSTİYORUM.
    EN EKONOMİK TARİFE HANGİSİDİR. BU KONU HAKKINDA BİLGİ OLAN ARKADAŞLARDAN CEVAP
    BEKLİYORUM.

• smile adsl internetini taşı kampanyası 16 ay taahhutlu kampanyaya geçtiğiniz takdir de 1mbps limitsiz hızı 9 ay 27 lira geri kalan 7 ay da 45.3 lira ödeyebilirsiniz.şu an bundan iyi kampanya piyasada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

smile adsl internetini taşı kampanyası 16 ay taahhutlu kampanyaya geçtiğiniz takdir de 1mbps limitsiz hızı 9 ay 27 lira geri kalan 7 ay da 45.3 lira ödeyebilirsiniz.şu an bundan iyi kampanya piyasada yok

teşekkürler benimde 2ay sonra bitiyor taahhütüm, peki smile adsl in TTNET'e göre dezavantajları nelerdir acaba? ne gibi farkları eksiklikleri vardır hocam
  • kampanya şubat sonuna kadar geçerli ancak yüksek ihtimal süreyi uzatacaklardır.çünkü bir kaç kez uzattılar.smile adslnin bu kampanyasını 1 haftadır kullanıyorum.şimdilik bir sorunum yok.kalitesi bir sorun olunca nasıl ne şekil ne kadar yardım edeceklerine bağlı ,bekleyip göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.