Fan sesi kulak tırmalıyor. Zor bi ihtimal ama belki bir çare bulan vardır...
En gürültülü power olduğunu duymuştum.Yapabileceğin tek şey sessiz ve etkili fanlar ile değişmen.Ayrıca ledli fanlar da kullansan birazz modding de yapmış olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman_solider
En gürültülü power olduğunu duymuştum.Yapabileceğin tek şey sessiz ve etkili fanlar ile değişmen.Ayrıca ledli fanlar da kullansan birazz modding de yapmış olursun.
Valla kardeş bende Aopen kasanın orj. aopen psu su vardı. Hiçbir psu nun onun kadar çığırtkan olabileceğini sanmıyorum. Alet adeta böğürüyordu. Evin öbür ucundan sesi geliyordu yaw. En son dayanamadım, fanı söküp merasimle 220 verdim, tüm hırsımı aldım.
quote:
Fan sesi kulak tırmalıyor. Zor bi ihtimal ama belki bir çare bulan vardır...
Dostum, iki fanı da düşük devirli, sessiz fanlarla değiştirirsen sorunun hallolur sanırım. Tek egzos fanlı olsa güçlü bir psu için zayıf bir tek fan önermezdim ama kanımca hem üsten hem de egzos fanı o kutuyu rahat serinletir. Kolay gelsin...
Yanlız fanı değiştirmek için PSU'yu hafif parçalamak gerekiyor Etiketide çıkartınca garanti dışı kalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Yanlız fanı değiştirmek için PSU'yu hafif parçalamak gerekiyor Etiketide çıkartınca garanti dışı kalıyor.
Maalesef, sakin bir kafa için sessizlik veya garanti. Seçim yapmak zorunda kalıyoruz.