Şimdi Ara

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında GM 9 Pro’ya %25 indirim geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlamıyorum bu yorum yapanları hersey çöp hersey pahalı lan olum memlekette ucuz birşeyi var simit bile 1.5tl daha neyin tantanasi var almayın arkadaşım vestel konusuna bakarsın çöp GM konusuna bakarsın hepsi çöp parası olan gitsin istediğini alsın iphone alsın 10bine ona kimse çöp diye yorum yapmiyor . Sonra memlekette neden yerli mali yok deniyor Allahtan piyasa forumun tam zitti hareket ediyor.

Forum hep zenginlerin forumu herkes Audi. Wag veya bmw ye biniyor iphone kullanıyor. ...

• ToisAndro kullanıcısına yanıt
    GM 8'de kendi kamera yazılımı vardı, bunda da yok mu? Evet Xiaomi kendi yazılımını kullanıyor. Ama HDR+ ile Google Camera kullanıyorum, kat kat daha iyi fotoğraf çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ilk başta şu fiyattan satsalardı ne olurdu? Tamam yerli bir sermaye. Tamam güzel şeyler yapmaya çalışıyorlar ama meizu xiaomi gibi markaların emsal ürünleri 2000 liradan satılırken kusura bakmasınlar kimse yerlimsi diye 800 - 900 lira fark vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 29 Ekim 2018; 15:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    4.4.2 var sıkıntı yaşamadim. Bataryanin gücü azaldı diye işlemciden kisan bir güncelleme gelmiyor en azından.

• Zamanında %25 geçiriyorlarmış demekki. Şimdi alkışlamamızı mı bekliyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Vurup öldürmeyin, bünyesinde yüzlerce kişi çalışıyor.

Onlarca aile buradan geçiniyor.
    Koş 3 tane satın al destek olmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1499 dan giriş yapsaydı patlama yapardı.. millet alır elinde patlardı teknik serviste arıza patlaması yapardı :D

• Arkadaş desenize bu cihaz şişirilmiş fahiş bir fiyata çıktı satılmadı bizde fiyatı düşürdük.Bu fiyatta çok ederi 1500tl.Karşısında Xiaomi,Honor gibi f/p cihazları varken işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Arkadaşlar bu telefonu görünce sormak istedim kız kardeşe telefon alacağız

Huawei mate 10 lite mı alınır yoksa bu telefon mu?

Gm9 pro 250 lira falan daha pahalı değer mi sizce? çokta farkları yok gibi ama bilemedim.
    Hocam alın xiaomi.Huaweinde bir tarafları havalandı gm inde hiç bulaşma ikisinede al Note5,A2,A2 lite üzmez sizi.
  • :) kim alacaktı ki o fiyata. Bu fiyata da alan olmaz gerçi :)

• Demek kar marjı çok yüksek. Olması gereken fiyatı idnirim ayağına satıyorlar.
  • fastmustaine kullanıcısına yanıt
    Tabii iyi bir cihazdır ama sattığı telefona güncelleme bile veremeyen bir marka o parayı haketmiyor çünkü reklamlar da farklı uygulama da fazlasıyla farklı davranan marka 1500 TL değerini de haketmiyor çünkü buna inanıp alanlar fazlasıyla pişman xiaomi ya da herhangi bir Çin markasının ikinci el olanını alırım ama bunu almam.

Bu işlemciye sahip daha iyi telefonlar var.

Araştıran bulabiliyor.

• 2200'e sd660 işlemcili telefon almak... Adama gülerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Ekim 2018; 20:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Topyekün müş bu telefona 1400 tlden fazla vermek enayilik

Eğer 2500 - 3000 tl vereceksem honor note 10 alırım

5000 mah, Kirin 970, 6,95" amoled ekran 600 cd/m² (nit) parlaklık, ses kalitesi çok iyi
    hanıma 1500 e huawei psmart aldım bomba cihaz. Kur falan düzgün olsa belki 1200 e alacaktım. Benden sonra cihaz uctu.
  • General Mobile çok zor günler geçiriyor. Bu telefon son şansları. Bu fiyata bence alınabilir olmuş.

• Bıdı bıdı yapmayın. Yırtık donla gezip 7 bin liralık iphone kullanırsınız burdada telefona fiyat biçersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

Koş 3 tane satın al destek olmak için.

Alıntıları Göster
    Afferim saaa çok zekisin,beni eyi annnamıssın

• Topyekün reklam...
    Enflasyonla mücadele....Şaka şaka!!!
    O fiyata satamadık... :D

• Kur bir ara 7,2 leri görmüştü şu an 5,56. cmd+calc kombinasyonum bana yaklaşık %30 kur düşüşü olduğunu söylüyor (7,2 de çok kalmasa bile hadi diyelim kur düşüşü %20-25 olsun)

Olan kur düşüşünün fiyatlara yansıması.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.