Şimdi Ara

enlemesine genis genis ekranlı telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun ince telefonlardan gına geldi.. eskiden 5,99 inc huawei mate telefon kullanıyordum hani centikli uzun telefonlar cıkmadan önce.. telefon bozulunca uzun ince cihazlara mecbur kaldım.. eski mate telefonum gibi rahat edemiyorum.. ekran uzunlamasına büyük oldugu halde yine gözüme cok ufak gözüküyor..

ekranın olabildigince yanlamasına genis olmasını istiyorum uzunlamasına büyüklük değil enlemesine büyüklük arıyorum

gördügüm kadarıyla yanlamasına en genis telefon $u an piyasada iphone pro max gibi görünüyor gözüme fakat IOS'dan nefret ederim iphone kullanmak istemiyorum bütce sınırı yok.. uzunlamasına değilde yanlamasına en genis ekranlı telefon önerebilir misiniz?

eğer enlemesine genisse uzunlamasına da büyük olabilir yani siparis usulü olamıyor tabii o durumda telefonun uzun olmasına da razı olabilirim fakat ilk tercihim uzunlamasına kısa yanlamasına genis olmalı.. en azindan hic degilse iphone pro max modelleri kadar enlemesine genislik olmali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Ekim 2022; 14:29:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.