|
Bildirim
Steam ve EA'nin dolara geçtiği ortamda kimse TL'de kalıcı durmaz bence hocam, başlığı ilgi çekici kılsın diye öyle yapmışlar ama maalesef haklılık payı var.
|
Epic çöp diye papağan gibi aynı şeyleri sayıklayanlar şimdi o çöpe muhtaç oldu.
|
Bu fiyatlara artık iki kişilik normal yemek yiyyoruz dışarıda fiyatlar pahalı değil biz fakiriz.
|
Son fırsat gibi başlıklar atarak insanları daha da ümitsizliğe sürükleyin aman.
|
Valla reis takip ediyor musun bilmiyorum ama oyun fiyatları saçma sapan noktalara geldi. Her fırsatı son fırsat görüyoruz artık.
80 tl ye aldığım rdr2 şuan epic te bile 240tl ye alınıyor. Dark souls 3 ü dlc ler dahil 80tl ye mi ne almıştım. Bundan sonra düşse düşse %10 20 daha düşer fiyatlar ama çıkarsa %100-200 çıkar. Oynayacağım tüm oyunları alıyorum ben şahsen. YTD 😀 |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 13 Aralık 2023; 20:45:57 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 13 Aralık 2023; 21:12:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Artık alınır mı, daha düşer mi, biraz daha mı beklesem diye düşünenler.. Son artık batan geminin malları bunlar aklınızda kalıpta alamadığınız oyun varsa alın bundan sonra yok yani rüyanızda bile bu fiyatları göremezsiniz.. |
|
|
|
Kredi kartı indirimi nasıl oluyor acaba, hangi bankada var hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|