Şimdi Ara

EPOSON SADECE SİYAH KARTUŞ DOLU İKEN ÇIKTI ALAMAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epson sx105 model yazıcı aldım ve yanında bitmeyen (tanklı) kartuş sistemi aldım. Başlangıçta sadece siyah mürekkep tankını doldurdum ve makine siyah hariç hiçbirini tanımıyordu, daha sonra elimde renkli mürekkep olmadığından diğerlerini su ile doldurdum :). Artık sarı ve kırmızıyı da tanıyor fakat mavi kartuşu taktığımda hiçbirini tanımamaya başlıyor. Benim istediğim şimdilik sadece siyah beyaz çıktı almak fakat çok ilginçtir Epson da bütün kartuşlar takılmadan ve her renk dolu olmadan yazıcıdan çıktı alamıyorum. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen?

forumda yazılanların biçoğunu okudum ve denedim fakat sonuç alamadım. Aşağıdaki iki konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu sorun sadece ben de mi var yoksa Epsonlar genel olarak tüm renkler dolu olmadan çıktı vermiyorlar mı?
    bu yazıdan sadece siyah kartuş dolu iken çıktı alabilmemin bir yolu yok mu?

cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• bende aynı sıkıntıyı hp de çektim.malesef çözümü yok diyorlar.firmalar önce yazıcıyı demo mürekkeple satıyor,sonrasında parayı kartuştan kazanıyorlar.yazıcı 70 tl.kartuşları 90 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.