Arkadaslar uzun süredir yaklaşık 5 aydır kullanmadığım sx425 mmodel yazıcımıo bu güğn kullanayım dedim. ama kırmızı rengi basmıyor. Nozül kontrolü yaptım. Kırmızı kartuş boş çıkıyor. Doldurulabilir resetlenen kartuş kullanıyorum. Kartuşta mürekkep var akıcılığında sorun yok. 5 kez kafa temizliği yaptım ama olmadı. Ne yapmam lazım.
Hocam,öncelikle geçmiş olsun.Keşke,haftada bir kez 4 rengi içerek çıktı alsaydınız. Kırmızı kartuşa ait kafa tıkanmış.Epson piezo kafaya ait,kafa açıcı solüsyonlar var. Cessesor,OCP,Bursa kartuş'ta satılıyor. Ancak,onların birini alıp denemeniz gerekiyor.
kafada hiç acıklık yoksa nozzle basmak telikeli olur plateni kaldıra biliyor en iyi si kafayı söküp 1 gün sıvıda 20dk sıcak suda bekleterek önce kuruyan mürekkebi yumuşatın sonra sıvı basmayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: kartusbankasi
kafada hiç acıklık yoksa nozzle basmak telikeli olur plateni kaldıra biliyor en iyi si kafayı söküp 1 gün sıvıda 20dk sıcak suda bekleterek önce kuruyan mürekkebi yumuşatın sonra sıvı basmayı deneyin
makineyi bursa kartuşa götürdüm sıvı ile açılmıyor kafayı söküp temizlesemmi acaba yada nası sökerim zormudur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme