5'inde öğlen 11 gibi ordayım.orda olan kim var şuan? yurt muhabbetini halletmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: omenax
5'inde öğlen 11 gibi ordayım.orda olan kim var şuan? yurt muhabbetini halletmek lazım.
Kayıt için geliyorsan zaten dışarıda yurtların standları oluyor oradan halledebilirsin ayrıca onlar seni bulur kayıt biter bitmez cebin çalmaya başlar
hıı o zaman iyi.Yarın orda olan varsa elbet görüşürük.Hadi eyw
bu forumu uzun süredir takip ediyprum ama sadece okuyucu olarak kalmak daha çok işime gelmişti taki bu konuyu görene kadar. şimdi öncelikle üniversiteyi kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum üniversiteye girmenin bu kadar zor olduğu bir ülkede ortalamnın biraz üstünde bir okul kazandığınız için. ben 2001 yılında erciyes üniversitesine girdim 6 sene okudum 2007 de mezun oldum.açıkcaası kayseri çokta eğlenceli bir yer deildir hatta hiçte eğlenceli bir yer değildir.bar sormuş arkadaşlarım bende aynı şeyi kayseriye bende bir sene önce giden bir arkadaşıma sorduumda dolaptan bir bira çıkartıp al sana bar demişti :) anlıcağınız ben ordayken bar mar esamesi okunmazdı ama biz kendi barımızı kendi evlerimizde yapardık hemde öle böyle deil he şöyle bi durum var bu tamamen sizin sosyalliğinizle alakalı.ama dediğim gibi öğrenci evlerinde döner ne dönerse. açıkcası benim eğlendiğim çok gün oldu hemde sizin kız varmı diye sorduğunuz kayseride kızlarla beraber ama evlerde.bana sorarsanız gider gitmez klüplere üye olun ve o klüplerde sosyal olun aegee olur tiyatro klüpleri olur ama üye olun ve kendiniz gösterin.tabe bu arada ankarada eskişehirde okuyan arkadaşlar yapın canınız sıkıldıkca oralara gidersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: gazellewish
bu forumu uzun süredir takip ediyprum ama sadece okuyucu olarak kalmak daha çok işime gelmişti taki bu konuyu görene kadar. şimdi öncelikle üniversiteyi kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum üniversiteye girmenin bu kadar zor olduğu bir ülkede ortalamnın biraz üstünde bir okul kazandığınız için. ben 2001 yılında erciyes üniversitesine girdim 6 sene okudum 2007 de mezun oldum.açıkcaası kayseri çokta eğlenceli bir yer deildir hatta hiçte eğlenceli bir yer değildir.bar sormuş arkadaşlarım bende aynı şeyi kayseriye bende bir sene önce giden bir arkadaşıma sorduumda dolaptan bir bira çıkartıp al sana bar demişti :) anlıcağınız ben ordayken bar mar esamesi okunmazdı ama biz kendi barımızı kendi evlerimizde yapardık hemde öle böyle deil he şöyle bi durum var bu tamamen sizin sosyalliğinizle alakalı.ama dediğim gibi öğrenci evlerinde döner ne dönerse. açıkcası benim eğlendiğim çok gün oldu hemde sizin kız varmı diye sorduğunuz kayseride kızlarla beraber ama evlerde.bana sorarsanız gider gitmez klüplere üye olun ve o klüplerde sosyal olun aegee olur tiyatro klüpleri olur ama üye olun ve kendiniz gösterin.tabe bu arada ankarada eskişehirde okuyan arkadaşlar yapın canınız sıkıldıkca oralara gidersiniz.
hacı tıpta mısn
Kayseri de en eglenceli yapacagınız şey arkadaşlar arasında eglenmek olur.Disko bar arıyorsanız Hilton da takılacaksınız ancak biraz el yakar Yada arabanız varsa Erciyes e Ürgüp e falan takılabilirsiniz gece hayatı için.Şehir içinde bardan ziyade publar var bildiğim kadarıyla en azından 1 2 tanesine gitmiştim.Üniversitenin kendi içinde cafeleri var güzel mekanlar SahilCafe favorim konumunda su an zira ilk göz agrım
Şahsen amacım okumak onun dısındada arasıra nefes almak için bikaç mekan bulmak yeterli barla diskoyla ugrasmam zaten fazlasıyla içinden geliyorum
Şuan Kayseride olan var mı ?
ben varım omenax
quote:
Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich
Valla d blok devlet yurdu çıktı bana Allahtan en azından ilk dönem oradayım.Sonra iyi bir arkadaş grubu falan olursa eve geçmeyi düşünüyorum Anayurt iyi diyorlar
anayurtda yenı bıtmıs apartmanlar kaynıyookula cook yakın degıl ama yaz gunu yurunur ben oruclu yurumem tabıkısı.talas merkezdekı evlere bakın derım 4-5 katlılara yol parası vermezsınız 100 lıra fazla kıra verırsınız daha karlı cıkarsınız.
Arkadaşlar bugün kaydımı yaptırdım neredeyse bütün önyargılarım kayboldu bana söylenilen kız yok,full kro gibi şeylerdi bugün gayet 100 ün üzerinde kayda gelen kız gördüm biraz fazla apaçi vardı ama meslek yüksek okulunun kaydıda bugündü kısacası beğendim okulu hiç tahmin ettiğim gibi değil gidecekler canını sıkmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Forerunner
Arkadaşlar bugün kaydımı yaptırdım neredeyse bütün önyargılarım kayboldu bana söylenilen kız yok,full kro gibi şeylerdi bugün gayet 100 ün üzerinde kayda gelen kız gördüm biraz fazla apaçi vardı ama meslek yüksek okulunun kaydıda bugündü kısacası beğendim okulu hiç tahmin ettiğim gibi değil gidecekler canını sıkmasın
DAHA AFGANISTANI GORMEMISSIN
Valla dün kayıt oldum bende işte. *Üniversite'yi sevdim baya büyük falan devlet yurduna da 4-5 dk mesafede o da iyi oldu :) *Kayıttan sonra Sivas Meydanı oluyor sanırım oraya falan gittim gayet normal bir halkı var gibi geldi bana baya güzel kızlarda var hani *Ama erkekleri için aynı şeyi söyleyemicem,%90'ında ayağında sivri burun ayakkabı üstünde çakma t-shirt,elde tespih var. *Yer sormak için falan 1-2 kişi ile konuştum gayet yardımseverler. *Otobüs'e biletsiz bindim sonra meydanda alıp verebiliyormuşuz o da iyiydi. *Her yer de mantıcı olacak sanıyordum ama göremedim hayal kırıklığı oldu o *Her şehirde olduğu gibi her tarzdan insan var tabi ona göre hangi insanla muhattap olacağınız size kalmış birşey zaten. *Ürgüp mü Nevşehir mi neresiydi işte oradan geçtik dönerken sırf turist kaynıyor oraya çıkarma yapılır bolca
Yani toplarsak beklenti büyük olmadığı sürece gayet güzel olarak yaşanabilecek bir şehir.Zaten 3-9 arası mı 4-9 arası mı ne okuldayım.Kalan vakitlerle de arkadaşlarla vs vs dolu şey yapılabilir. Hadi hayırlısı bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich Valla dün kayıt oldum bende işte. *Üniversite'yi sevdim baya büyük falan devlet yurduna da 4-5 dk mesafede o da iyi oldu :) *Kayıttan sonra Sivas Meydanı oluyor sanırım oraya falan gittim gayet normal bir halkı var gibi geldi bana baya güzel kızlarda var hani *Ama erkekleri için aynı şeyi söyleyemicem,%90'ında ayağında sivri burun ayakkabı üstünde çakma t-shirt,elde tespih var. *Yer sormak için falan 1-2 kişi ile konuştum gayet yardımseverler. *Otobüs'e biletsiz bindim sonra meydanda alıp verebiliyormuşuz o da iyiydi. *Her yer de mantıcı olacak sanıyordum ama göremedim hayal kırıklığı oldu o *Her şehirde olduğu gibi her tarzdan insan var tabi ona göre hangi insanla muhattap olacağınız size kalmış birşey zaten. *Ürgüp mü Nevşehir mi neresiydi işte oradan geçtik dönerken sırf turist kaynıyor oraya çıkarma yapılır bolca
Yani toplarsak beklenti büyük olmadığı sürece gayet güzel olarak yaşanabilecek bir şehir.Zaten 3-9 arası mı 4-9 arası mı ne okuldayım.Kalan vakitlerle de arkadaşlarla vs vs dolu şey yapılabilir. Hadi hayırlısı bakalım
apaçimiz boldur kendi halinde =) belli yerlerde belli zamanlarda bulunmayacaksın =) Meydan Cumhuriyet Meydanı devamındaki cadde Sivas Caddesi eskinin sivas yolu.. ii bi arkadaş ekibiniz olursa sıkılmazsınız zıkkımlanacak yerlerimiz çok yok Allahtan
begenmeyen arkadaşları 100-150bin nufuslu üniversite sahibi illeri(!) görmeye davet ediyorum,yaşayan bilir. ayrıca bu begenmeyen arkadaşların çogu da dogudaki büyük şehirler hariç haritada kayseriden batıda kalan yerlerden gelmişlerdir hatta ilk kez ailesinden ve evinden uzak uzun bir vakit geçirecekleri için onun da psikolojisi var tabi..
biz bu ruh haline genel olarak çömezlik diyoruz =) zamanla..
quote:
Orijinalden alıntı: enreka_tr
quote:
Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich Valla dün kayıt oldum bende işte. *Üniversite'yi sevdim baya büyük falan devlet yurduna da 4-5 dk mesafede o da iyi oldu :) *Kayıttan sonra Sivas Meydanı oluyor sanırım oraya falan gittim gayet normal bir halkı var gibi geldi bana baya güzel kızlarda var hani *Ama erkekleri için aynı şeyi söyleyemicem,%90'ında ayağında sivri burun ayakkabı üstünde çakma t-shirt,elde tespih var. *Yer sormak için falan 1-2 kişi ile konuştum gayet yardımseverler. *Otobüs'e biletsiz bindim sonra meydanda alıp verebiliyormuşuz o da iyiydi. *Her yer de mantıcı olacak sanıyordum ama göremedim hayal kırıklığı oldu o *Her şehirde olduğu gibi her tarzdan insan var tabi ona göre hangi insanla muhattap olacağınız size kalmış birşey zaten. *Ürgüp mü Nevşehir mi neresiydi işte oradan geçtik dönerken sırf turist kaynıyor oraya çıkarma yapılır bolca
apaçimiz boldur kendi halinde =) belli yerlerde belli zamanlarda bulunmayacaksın =) Meydan Cumhuriyet Meydanı devamındaki cadde Sivas Caddesi eskinin sivas yolu.. ii bi arkadaş ekibiniz olursa sıkılmazsınız zıkkımlanacak yerlerimiz çok yok Allahtan
begenmeyen arkadaşları 100-150bin nufuslu üniversite sahibi illeri(!) görmeye davet ediyorum,yaşayan bilir. ayrıca bu begenmeyen arkadaşların çogu da dogudaki büyük şehirler hariç haritada kayseriden batıda kalan yerlerden gelmişlerdir hatta ilk kez ailesinden ve evinden uzak uzun bir vakit geçirecekleri için onun da psikolojisi var tabi..
bar pub tarzı yer ykmu hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
quote:
Süper cevap diye buna derim :) Bende yeni kayıtım ama Erciyesi iyi bilirim okul başlasın görürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rockerist
quote:
quote:
Süper cevap diye buna derim :) Bende yeni kayıtım ama Erciyesi iyi bilirim okul başlasın görürsünüz.
Bu iş ortam yapmaya bakar sen mal gibi evde oturup okul-ev arası yılı geçirirsen tabi böyle konuşursun.Sosyalleşmek lazım biraz demi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rockerist
quote:
quote:
Bu iş ortam yapmaya bakar sen mal gibi evde oturup okul-ev arası yılı geçirirsen tabi böyle konuşursun.Sosyalleşmek lazım biraz demi?
Aynen hocam..Hafta sonları Kapadokya'ya gidilir,hafta içleri arkadaşlarla dolu şey yapılabilir. Ben İzmir'den gelmeme rağmen dert etmiyorum böyle şeyleri valla şehir güzel sosyal kısmı da kişi de bitiyor. Yurt-Okul-yurt-okul yaparsan İstanbul bile sıkıcı gelir
quote:
Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905
quote:
quote:
var var.. merkezde de var.. talas ın ara mahallelerinde de bulursun hay Allahım yol gösterdigim şeye bak..
abi ac geniş aileyi gor afgan vatandasları.o kayseri dizisi mesela at pazarı cumlesı varya heyy yavrum hey.atlar dolu ama 2 ayaklı.ev kapılarında kadınlar buyur abı dıye bagırır adamlar da gelır abı esrar balı ot cop sec begen al der.bu at pazarı kayserının tam merkezınde arka mahalle falan degıl. ben ugurevler cocuguyum aynı zamanda tavlusun da oturuyorum. kayseri sekil olarak U seklınde bi sehirdir.u nun bi ucunda okulunuz dıger ucunda tavlusun orta gobegınde kayserı meydanı kollarındada sivas caddesı ve diger kolundada hurtıyet-bewlsın bulunur.aslında u nun 2 ucu arası cok yakındır ama araba yolu olarak uzundur kus ucusu cok akındır tas catlasın evım unıversıteye 5 dakka ve aramıda bı ucurum var.bu ucuruma sımdı yenı bı yol yapıldı neden yenı yapıldı bılıyormusunuz? apo gul konutları yapıldı bızım arazıyı gasp ettıler de ondan.arazımızıe tarım vasfını yıtırmısdır dedıler el koydular
o yahudı dıyen arkadasada ıcımden kufredıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905
quote:
quote:
var var.. merkezde de var.. talas ın ara mahallelerinde de bulursun hay Allahım yol gösterdigim şeye bak..
ne var gösterdigin şeylerde gayette ihtiyaç dahili şeyler