Şimdi Ara

ERDİNÇ İYİKUL BSC'DEN AYRILIYOR! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
14.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodin

Bir forum ile erdinçin ayrılığı
    Forum der gitme
    Erdinç der gitçem
    Forum der, seni seviyoz
    Erdinç der nerden bilem sevdiğinizi
    Forum der aşığım sana
    Erdinç der ben seni sevmiyom
    Forumun göz yaşları akarrr
    Erdinç foruma geri döner
    i incelemeler

Üzüntüden ne yaptığımı anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Arkadaşlar merhaba,

BSC'den ayrılmak benim için çok zor bir karar ama kariyerim için önemli bir fırsat. Sizlerden ve oyun dünyasından kopmayacak olmam işin en güzel tarafı. Umarım bir gün kendi oyunumu yaparım.

Kendinize çok iyi bakın!

Erdinç İyikul

Hocam asil sen kendine çok iyi bak... Unutma sakin burda seni seven Koca bir Forum koca bir Site var...

Umarim Hayat sana İstedigin HER ALANDA En Mutlu En Huzurlu yollari gösterir... Sen bu forumda sevip saydigimiz Sayili kişiler arasindasin...

Seni, Haberlerini, Görüşlerini Soyleşilerini Kisaca Seni çok özlicez buna emin ol Hocam..

Gidişin üzücü ancak Kariyer açisindan da Sevindirici...

Yolun Açik Olsun.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 10 Mayıs 2012; 2:42:24 >

• NEREDE GEREKLİ ADAM VAR GİDİYOR NEDEN ERDİNÇ İYİKUL DA BURAK YAVUZALP DEĞİL?????
  • kariyeri acisindan gitmesi daha iyi olmus yeni isinde basarilar
  • Mesutcum eleman lazımsa 1e1 habere teklifini dinlemeye hazırım karşim asjhkhask
  • Bir sohbette "En büyük hayalim oyun yapmak" demişti ve ilk adımı attı. Vallahi helal olsun, helal olsun ve helal olsun!! Zaten büyük bir sitede yöneticiyken ve iş sıkıntısı yokken risk alıp hayellerinin peşinden gitmek çok büyük bir cesaret. Her baba yiğitin harcı değil.

İşin içinde maddiyat olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Umarım hayyalini gerçekleştirirsin be By_e
  • Allah Utandırmasın ama biz üzüldük umarım kendisi için iyi olur BSC , 1e 1 haber , mesut abi yanlız kaldı ama onun gibi birinin türk oyunculuğunun içinde yetişmiş ve tecrübeli birinin yapacağı çok şey var önün açık olsun erdiç abi Allah kolaylıklar versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kaç para vermişler?

Ulan varya aşağı doğru iniyorum üzülmüşüm biraz canım sıkılmış; yorumunu görünce istemsizce güldüm valla.

@adam haklı beyler
    Anladık riot geymste çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 10 Mayıs 2012; 6:40:18 >
  • Sazan.avi mi yoksa ?

Riot Games' in İstanbul ofisine işçi alımı yokmuş.

ISTANBUL, TURKEY
    We have the following positions open in this office:
    Sorry no positions in this area are available, please check back again soon.
  • Ben bir şey olacağını biliyordum. Benim hoşuma giden bir şey rutinleşemiyor nedense. Bu aralar aklımdan bu geçiyordu "Ne güzel program lan şu 1e1. Keyifle izliyorum hemde her hafta yeni bölümü var."

BSC deki sohbet programları da çok güzel oluyordu. Zaman bulunca bütün bölümlerini izleyeceğim.
  • Ve BSC biter..
  • Yapma bunu Erdinç yapma.
  • İyikul gitti mu
    Mesut yalnız kaldi mu
    Riot para verdi mi
    İmdi ürek ırtulır
  • yoneticiyken, kendi isinin basindayken emir altina girmek buyuk bir ozveri. Gercekten ideallerinin pesinden kosan bir adam. Hediye ettigi bf3 kunyesini hep saklayacagim. Umarim daha buyuk firmalarda daha buyuk projelerde de goruruz kendisini.
  • Başarılar.
  • BSC'de kaliteli arkadaşlar var hala, onlar Erdinç'in yerini dolduracaktır şüphesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

BSC'de kaliteli arkadaşlar var hala, onlar Erdinç'in yerini dolduracaktır şüphesiz.

Erdinç İyikul farklıydı. Türkiye de türünün ilk örneğiydi. Oyun oynayarak para kazanan ilk Türk olarak haberlere dahi çıktı. Pc oyunculuğu ile pek fazla ilgilenmese de Türkiye de konsol oyunculuğunun dengelerini kuran bir insandı. Yaşça benden küçük olmasına rağmen ben onun başlattığı akımın peşinden gitmeyi tercih ettim. Ben dahil bu forumda bir çok kişinin lideriydi. DH ve BSC bir klan olarak düşünürsek kocaman bir klanın lideriydi. Türkler den de gamer olurmuş düşüncesini dünyaya kabul ettiren ilk kişiydi. Onun yeri çok farklıydı doldurulamaz. Ben doldurulacağına inanmıyorum. DH BSC her iki forumunda gamerlar açısından eski tadı olmaz. Hayatında oyun olmayan kanında gamerlık olmayan forum üyeleri için dh sevgisi aynen devam edecektir bunda şüphe yok. Ama biz Türk gamerlar büyük zarar göreceğiz bu gidişten. PS3 den bilgisayar dan soğudum elim ne mouse a ne joystick e gidiyor. Transfer olduğu firma Türkiye de kalıcı olacak bir oyun firması olsa gitsin başarılarını devam ettirsin diyeceğim ama bu firma 3-5 sene sonra pılını pırtısını toplayıp Türkiye den gidebilir. Crytek falan olsaydı daha iyiydi. İnşallah Erdinç bey için en hayırlısı neyse o olur.

• Erdinç abinin yolu açık olsun.Dilerim hedeflerini gerçekleştirir.1e1 haber'e birinin takviye edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oyungezer ailesinden ayrılan Kaan alkın olabilir.(yurt dışındaydı tabi).Bsc 'de ise büyük yokluk olacağı şüphesiz.Oyun yazarı olmak istiyorum diye düşünen gençlerin önünü açıyor Erdinç Bey aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 10 Mayıs 2012; 11:08:02 >
  • hiç bsc ye girmedim bu konudan sonra girmeyi düşünüyorum nerelere takılayım sitenin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.