Şimdi Ara

Erdoğan: “Madem soru sorarak oluyor ben de birkaç soru sorayım.” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Fetö yoktu hoca efendi vardı size göre, bize göre arada fark yok.

Uğraştığımız tiplere bak

Alıntıları Göster
    Valla benim 7 ceddimi de araştırsalar 1 tane şey bulamazlar ne bankalrı ne dershaneleri şu bu. O kadar freeyim ki bu konuda 100 tane dava falan açılsa yine bir şey çıkmaz.

Ama bazı akpli siyasiler çıkıp hoca efendi dediğinde bu FETÖ müydü? Bu soruya cevap ver. Terör örgütü müydü? Sana göresi bana göresi yok. Böyle tescillenmiş bi şey var mıydı? Yoktu. Bitti.

FETÖ ortaya çıktıktan sonra sizin bu adamlarla oynaşmanız 50yi geçti. Bu kadar terör örgütüyle oynaşıp sağa sola saldıran başka birilerini görmedim değişik bi utanmazlık arlanmazlık seviyesi.

Adalet yürüyüşü yapar yanında fetöcü,
    Danışmanlar fetöcü,
    Baykalı indiren fetöcü,
    Ama siz değil Erdoğan fetö siyasi ayağı :d

Gidin işinize size ülke meselesi fazla. Partinizin sayısız seçim kaybetmesinden belli. Chp yerine X partisi koysak 15 tane seçimden birini kazanırdı 20 senede ama nasıl bi vizyonsuzluk ve çapsızlıksa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye düşüncende bile paralel evrende misin? Paralel evrenden gerçekler hayal dünyası gibi mi görünüyor

Ağlamayı kesin de Kılıçdarın 6 tane fetöcü danışmanının nereden geldiğini ankaradan istanbula fetöcülerle yan yana neden yürüdüğünü falan açıklayın. Ama açıklayamazsınız. Erdoğan’ı öldürmeye çalışan adamlar sizin genel başkanınıza tanklarla yol verdi :D

Ciddiye alınacak bi yanınız yok foruma doluşmuşsunuz sağa sola aktroll demekten başka işleviniz yok.

• investing kullanıcısına yanıt
    Yoo söylemediniz bi şey. Size göre her dini yapı çok kötü potansiyet terör örgütü zaten. Hepsine saldırdığınız için 1i ihanet edince otomatik haklı çıkmış gibi oldunuz.

Her yerde deprem olacak diye sallayıp olunca da ben demiştim diyen taylandlı şarlatan var onla aynı kafadasınız.

Madem Terör örgütü olduğunu biliyordunuz, niye bunların adı koyulduktan yıllar sonra genel başkanınız olacak adamın danışmanları fetöden içeri alınıyor? Niye daha dünkü seçimdeki belediye başkanınız fetöcü çıkıyor? Niye yüzlerce kilometre fetöcü dibinizde yürüyorsunuz omuz omuza?

Sizin zaten genel sorununuz kendinizinden başka herkesi cahil sanmak. Siz müthişsiniz kandırılmazsınız ama işte akpliler cahil cühela.

İnsan aydın olabilir, cahil de olabilir, ama Allah korusun sizin gibi yarı-aydın olmaktan. Bu yarı aydın kitleler karıştırılmak istenen ülkelerde türetilir ve o ülkenin başına bela edilir o kitlede %20-25lik chpnin içinde.

Bilginiz yok, manipülasyonunuz çok. Modanın arka sokaklarında köpek gezdirip cumhuriyet gazetesi okumayı bi çeşit çağdaşlık olarak gören bi kitleden söz ediyoruz :d

Ne desek yok hocaefendi yok şu bu. Son kullanma tarihi geçmiş düşünmeksizin söylenen sözler.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Yok, bilakis gerçek evrendeyim, bizi kandıramıyorsunuz. Teşlikatınızın size yalanlar söyleyip manipülasyon yapmanız için dizayn ettiği paralel evrene inanmış değilim. Zaten siz de anlattıklarınıza inanmıyorsunuz, bunu biliyoruz.

Kuruluşundan itibaren FETÖ ile kim iletişim kurmuşsa herhangi bir dokunulmazlık sınırlaması olmadan, parti, makam, mevki ayırt etmeksizin bağımsız ve tarafsız mahkemelerce adil şekilde sonuna kadar, akıllarda bir tane bile soru işareti kalmayan kadar soruşturulsun ve yargılansın. Bunu diyemeyen kişi ama Cehape, ama Kılışdar demesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 12 Şubat 2020; 16:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Yoo söylemediniz bi şey. Size göre her dini yapı çok kötü potansiyet terör örgütü zaten. Hepsine saldırdığınız için 1i ihanet edince otomatik haklı çıkmış gibi oldunuz.

Her yerde deprem olacak diye sallayıp olunca da ben demiştim diyen taylandlı şarlatan var onla aynı kafadasınız.

Madem Terör örgütü olduğunu biliyordunuz, niye bunların adı koyulduktan yıllar sonra genel başkanınız olacak adamın danışmanları fetöden içeri alınıyor? Niye daha dünkü seçimdeki belediye başkanınız fetöcü çıkıyor? Niye yüzlerce kilometre fetöcü dibinizde yürüyorsunuz omuz omuza?

Sizin zaten genel sorununuz kendinizinden başka herkesi cahil sanmak. Siz müthişsiniz kandırılmazsınız ama işte akpliler cahil cühela.

İnsan aydın olabilir, cahil de olabilir, ama Allah korusun sizin gibi yarı-aydın olmaktan. Bu yarı aydın kitleler karıştırılmak istenen ülkelerde türetilir ve o ülkenin başına bela edilir o kitlede %20-25lik chpnin içinde.

Bilginiz yok, manipülasyonunuz çok. Modanın arka sokaklarında köpek gezdirip cumhuriyet gazetesi okumayı bi çeşit çağdaşlık olarak gören bi kitleden söz ediyoruz :d

Ne desek yok hocaefendi yok şu bu. Son kullanma tarihi geçmiş düşünmeksizin söylenen sözler.
    enteresan bir kafa, güle güle kullanın.

Dini yapıların çoğu kötü tabii ki. Diyanet denen kurum boşuna yok. o zaman adaleti de devlet tayin etmesin, siz kendi adaletinizi kendiniz sağlayın?

Hepsinin mayasında ihanet etmek var, merak etme sen. Danışmanları fetöcü çıkabilir, bir sürü sizin gibi müridi var adamların, yüzlerine bakınca anlaşılamıyor zaten. ama siz birbirinizi nerede görseniz tanırsınız biz biliyoruz sizleri ;)

hadi aslanım hadi biz moda da köpek gezdirirken cumhuriyet gazetesi okuruz.

siz taraf diye paçavraları okurdunuz.

Nuh mete yuksel di sanirim dgm de bu adam terorist diye dava actiginda daha akp kurulmamisti. Ardindan dgm ler kapatildi yapilan kanun degisiklikleri ile terorist diye dava acilan adam birden aklandi ve bunlarin hepsinde akp iktidardi

• başlık altındaki trollere cevap vermemenizi tavsiye ederim. adamın mesleği bu arkadaşlar bırakın ekmeğini kovalasın görünen köy kılavuz istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smite- -- 12 Şubat 2020; 17:8:32 >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Erdoğan: “Madem soru sorarak oluyor ben de birkaç soru sorayım.”

2006 ymış hocam...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İftira mı peçeteye yazılmış belge mi? ne diyon dayı kafan mı güzel uzayda mı yaşıyorsun kafanı kaldırda bi etrafına bak kurduğun hayal dünyasında sana mutluluklar!

Çarşaf çarşaf gazete haberleri bu zatların kendi beyanları ortada!

Troll değilsen ki öyle görünüyor aksi halde harbi beyin yanması veya akıl tutulmasına uğramışsınız cidden yazık.

• Akplilerin hoca efendi diye bi tarafını yaladığı feytullaha biz feto derdik. Sonra akp onu fetöye çevirdi yukarda bi eleman da 2012de fetö mü vardı diyor. Yok alüminyum 2013 yılında uzaydan indi.

• Yahu bırakın şunlara laf anlatmayı, bu adamların iktidardaki ilk yıllarında çalıştığım yerde AKP yandaşları Gülen için “çok hayırsever adam” diyordu. Şimdi aynı adamlara “nerede sizin hayırsever?” dediğinizde kafalarını tüm badem bıyıklı devekuşları gibi kuma gömüyorlar.

Gelelim Kılıçdaroğlu konusuna... Fetö ile uzaktan yakından en ufak bağı olanın ta...... Ama hiçbir ak-yalak bunu diyemiyor işte, işleri güçleri aklama kampanyası

• quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Bu mesaj silindi.
    Selam, fetö akp ilişkisi olmadığını mı düşünüyorsunuz ?
  • Ne yazsam bilemedim. O yüzden yazmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu şunları diyen adamlar çıkıp da başkasını fetöcülük ile suçlarsa gülerim. Onlara değil onlara inananlara gülerim.

Erdoğan: “Madem soru sorarak oluyor ben de birkaç soru sorayım.”

Zaten herşey ortada, kimi neyi kandırıyorsun. Oraya fetönün kumpasıyla Baykalın düşmesi sayesinde oturdun diyorsun da, Baykalın koltuktan düşmesinin en çok kime yaradığını söylemiyorsun, Baykalın kaseti çıktığı zaman seçim meydanlarında dile getirmedin mi ? Madem kumpas olduğunu biliyordun niye çıkıp da bu kumpastır ayıptır demedin ? Özel değil Genel genel diye başkası mı bağırarak propaganda yaptı meydanlarda ?
    Fetö ile zamanında oturanlar da belliydi, beraber iş yapanlarda, Devletin en özel sırlarının olduğu Kozmik odaya onları sokanlar da..
    Geçiniz bu işleri..

• Ben sorumu Ne Ahmete Ne Mehmete sorarım.
    Siz kendi aranızda birbirinize soruşup durup
    -------
    Ben sorumu FETOYA sorarım
    -----------
    Eğer dershaneleri kapatma kararı çıkmasa idi
    17 25 i yine yapar mıydınız
    Gezi olaylarını
    Hendekleri
    Ve 15 Temmuzu yine yapar mıydınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.