Şimdi Ara

Erkan Oğur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkan oğur bence türkiyenin bırakın türkiye yi dünyanın en iyi müzisyenlerinden biri(bunu ben sölemiyorum valla dünyadaki müzik otoriteleri sölüyor), ben çok beğenirim ben de iki albümü var ikisi de birbirinden güzel,nedense türkiye de pek tanınmaz gerçi kendisi hiç bi programa katılmıyor bunla da alakası var, röportaj vermediğini de biliyorum,ismail hakkı demircioğlu yla yaptığı çalışmalarda süper, herkese tavsiye ederim...
    kendisi tanımayanlar için sölim şener şen in eşkıya filminde fırat türküsünü söyleyen kişidir, perdesiz gitarı da bulan kişidir ayrıca

• Arif Sağ ayarında Bağlama çalıyor . Gerçek bir müzüsyen , sanatçı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JediCumali -- 1 Nisan 2005, 22:53:25 >
  • gecen gun edrinede konseri vardı babanın ne guzel dinleyecektik canlı canlı ama son anda ertelendi ses tellerinde problem varmıs bence bi dahada yapılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: JediCumali

Arif Sağ ayarında Bağlama çalıyor . Gerçek bir müzüsyen , sanatçı .

elekto bağlamayı bulan kişidir ayrıca türkiye de, evet sanatçı lafı artık anlamını yitirdi ülkemizde her şarkı söleyen sanatçı oluyor artık, türkiye deki gerçek 3-5 müzisyenden biri...
  • hasan cihat örter ahmet kanneci hatta bülent ortaçgil de unutulmasın bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhand

gecen gun edrinede konseri vardı babanın ne guzel dinleyecektik canlı canlı ama son anda ertelendi ses tellerinde problem varmıs bence bi dahada yapılmaz

hadi bea büyük şanssızlık valla izlemek lazım sahnede ben de galatasaray lisesinde bi konseri vardı gerizekalılık edip gitmemiştim şimdi kafamı taşlara vuruyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

elekto bağlamayı bulan kişidir ayrıca türkiye de, evet sanatçı lafı artık anlamını yitirdi ülkemizde her şarkı söleyen sanatçı oluyor artık, türkiye deki gerçek 3-5 müzisyenden biri...

elektro bağlamayı icad eden ve kullanan sanatçı hakkında çeşitli söylentiler var ben Erkin Koray dır diye biliyordum kontrol ettim evet öyleymiş
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=elektro+bağlama

Erkan Oğur üstadın perdesiz gitarı da enfestir.Bülent Ortaçgil in şarkılarına yapılan tribute albümünde "pencere önü çiçeği" ni onun elinden dinleyen bir daha unutamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Mehmet TANRISEVEN
    geçen yıl açıldı
    Dijital Baba Orhan Toker
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

elektro bağlamayı icad eden ve kullanan sanatçı hakkında çeşitli söylentiler var ben Erkin Koray dır diye biliyordum kontrol ettim evet öyleymiş
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=elektro+bağlama

Erkan Oğur üstadın perdesiz gitarı da enfestir.Bülent Ortaçgil in şarkılarına yapılan tribute albümünde "pencere önü çiçeği" ni onun elinden dinleyen bir daha unutamaz

pardon abi haklısın ben karıştırdım erkin koray ilk kullandı
    erkan oğur perdesiz gitarı bulan kişidir, kendi web sitesine girin orda bülent ortaçgil le olan(daha trt yıllarında ikiside genç böle süper:))parçaları var indirin çok güzel...
    ironhand onlarda iyi tabii ama bende erkan oğur un yeri ayrıdır, hele son albümde ki zülffü kakülerin amber misali parçası tek kelimeyle mükemmel, isteyene gmailden yollayabilirim...

• demircioğlu & oğur ikilisinin söylediği türkülere bayılıyorum valla hele "bülbülüm altın kafeste" olunca olay dahada belli oluyor
  • bazı şarkılarında bayıyor be dostlar.o yüzden pek tutmuyorum.
  • Yemen Türkü'sünü Erkan Oğur kadar güzel söyleyen var mı bu dünya da?Mecnunum Leylamı gördüm nasıl?Ama ne olursa olsun hiçbiri erkan oğur'dan

pencerden kar geliyor

yerini tutamaz.Bir ömür boyu dinlemek bana herseferinde farklı bi tat verecek.

Eskişehir'e geldi.Zaten buraya 2ay da bi geliyo nerdeyse.Ama bana gitmek nasip olmadı daha.Bi keresinde ablam gitmişti,pek tanımamasına rağmen hayrn kaldı,i.hakkı Demircioğluyla gelmişti,Dünya'nın en büyük sanatçılarından biri dediğimiz insanı,Arkasından rüzgar gelen buz gibi bi salona oturtmuşlar,rüzgardan resmen saçları havalanıyomus,hava da buz gibi ogün,Söylediği şeyse şu

quote:

Bura biraz soğuk ama şarkılarımızla ve eşlik etmenizle hepimiz ısınırız merak etmeyin

Peki size soruyorum :

Söylemkten nefret ettiğim bi kelime ama 1 ay içinde meydaan gelip 2 gün içinde yok olan"popstar" dedikleri insanlardan hangisi o şartlarda o konsere çıkardı?bu ülkedeki gerçek ses sanatçısı sayısı 50'yi geçmez.Ama keninde zorla sanatçı dedirten 1000'den fazla kabileiyetsiz ve kendini beğnmiş var.Neyse biraz fazla uzattım.Hoşçakalın

• bide söylemeyi unuttum.Kendi zevkleri veya dünya görüşüdür eleştirmek değil mbu dediğim ama ben kürtçe müziği sevmiyorm daha doğrusu yabancı hiçbir müziği sevmiyorumErkan Oğur'un Kürtçe söylemsei biraz etkilese de beni eşi benzeri bulunmaz bir santçı yine de!!!!!!!
  • erkan oğur
  • üstat
  • arkadaslar erkan uguru dınleyenler bılırler harıka bır ses ınsanı dınlendıren bır muzık...bu arada bence arıf sagdan cok daha ıyı bır muzısyen....bende ısım dolayısıyla pek cok albumu var ısteyene yollayabılırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_iz

arkadaslar erkan uguru dınleyenler bılırler harıka bır ses ınsanı dınlendıren bır muzık...bu arada bence arıf sagdan cok daha ıyı bır muzısyen....bende ısım dolayısıyla pek cok albumu var ısteyene yollayabılırım..

ERKAN OGUR UGUR DEĞİL
  • tesekkurler aydınlattıgın ıcın de hem ıs hemde nettle ugrasınca yanlıslıklar olabılıryor..
  • Bülbülüm Altın Kafeste yi de güzel söylüyor
  • yaa halk muzıgı olsun da hepsı guzel...eee ozgun muzık te oyle tabııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Bülbülüm Altın Kafeste yi de güzel söylüyor

iyi söler hakkaten ama benim favoirlerim can ellerinden gelmişem ve zülfü kakülerin amber misali dir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.