Şimdi Ara

Erkan Oğur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaleden İişmi Olur

YARİM SENDEN AYRILALI

Derdim Çoktur

bu parçaları dinleyip dineyi kendinizden geçin...
  • ben şanslıyım çünkü canlı izledim.ilk izlediğim zaman kim olduğunu bilmiyordum ama adam 25dakika falan solo attı daha diyecek bi şey yok bence.arıca Bület Ortaçgil albümlerinde de çalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknight

ben şanslıyım çünkü canlı izledim.ilk izlediğim zaman kim olduğunu bilmiyordum ama adam 25dakika falan solo attı daha diyecek bi şey yok bence.arıca Bület Ortaçgil albümlerinde de çalıyor.

türkiyede zaten pek çalmıyor başkalarının albümlerinde genelde yurt dışında etnik müzik yapan gruplarda çalıyor...
    şanslıymışsın hakkaten ben de izlemek istiyorum ama nasip olmadı bi türlü
  • abi genelde bülent ortaçgilde çıkıyor.bazende tek konserleri oluyor bir ara taksimde afişini görmüştümde hatırlamıyorum.
    şuraya bakarsın arada sırada:http://home.arcor.de/erkanogur
  • www.erkanogur.net buda kendi resmi web sitesi.
    zaten erkan oğur pek parça sölemiyor genelde enstrümanları çalıyor ama tabii bu sesinin muhteşem olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • bende perdesiz gitar denemeleri isimli orjinal bir kaseti var. Gözüm gibi saklarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNaT

bende perdesiz gitar denemeleri isimli orjinal bir kaseti var. Gözüm gibi saklarım

sakla tabii yok saklayamam diyosan bana ver ben saklarım
  • Perdesiz klasik gitarın, e-bow'un (perdesiz elektro gitarın sesini gitaristin isteğine göre sonsuz uzatabilen, telleri titreştiren manyetik bir alet), elektro bağlamanın mucidi, Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi gitaristi ve müzisyeni...

Hakkında daha pek çok güzel şey söyleyebileceğimiz eşsiz insan, Bülent Ortaçgil ve Fikret kızıok'a da çalışmalarında eşlik etmiş ve etmektedir.

Erkan Oğur'un e-bow performansını dinlemek isteyenler için bir link:http://www.sanatsal.de/erkan_ogur_video/trt_video_1.rar
  • Arkadaşlar hepinize katılıyorum çok güzel tespitler yapılmış fakat (ukalalık etmek istemem) Türkiye'de ilk elektro bağlamayı, Orhan GENCEBAY'IN bağlamasına Erkin KORAY manyetik takarak yapmıştır.
    Ayrıca Erkan OĞUR perdesiz klasik gitarı icad etmiştir. Kendisini çok severim bir kez konserine gittim İzmir Fuar'da. Gerçekten etkileyiciydi.
    Hiç dinlemeyen biri varsa önce 2 şişe kırmızı şarap alsın sonra ışığı kapatıp mum yaksın.Sabaha kadar dinlersiniz.
  • kasedinde zeynep türküsünü söylemiştir.tek kelimeyle HARİKADIR
  • ayık kafayla çkilmezmi diyosun yani üstad işin şakası
    quote:

Orjinalden alıntı:
    Hiç dinlemeyen biri varsa önce 2 şişe kırmızı şarap alsın sonra ışığı kapatıp mum yaksın.Sabaha kadar dinlersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: pussycat

ayık kafayla çkilmezmi diyosun yani üstad işin şakası
    quote:

Orjinalden alıntı:

bence de içip dinlemek de çok güzel gayet uygun hüzünlü bi ortam yaratır

• ayıkken de bayağı etkileyici
  • 2003'te izmir karşıyaka'da bülent ortaçgil ile konseri vardı.
    ikisi de muhteşemdiler, birkaç solo yaptı, yamuldu herkes
  • Bu üstadı eğer hala dinlemeyen var ise "Pencereden Kar Geliyor'u" dinlesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirena

Bu üstadı eğer hala dinlemeyen var ise "Pencereden Kar Geliyor'u" dinlesin.

dinlemeyen varsa herhangi bi parçasını dinlese de olur çünkü mükemmel bi müzisyen...
  • çok severim erken oğuru ayrıca ismail demircioğluda süperdir
  • saz üstadı
    ses de mükemmel
    pencereden kar geliyor türküsü mükemmel
  • yaa erkan oğur bir tane. onun gibi ustayı daha dinlemedim. mükemmel.
  • erkan uğur büyük bir üstad. parçaları mükemmel yorumluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.