Şimdi Ara

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::.

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2024)
Giriş

Orjinalden alıntı: Haplo

Adam jinekolog. Tecavüzcü değil. Allah bilir senin karına gelene kadar binlerce organ görmüştür. Hatta jinekolog eşlerinin mutsuz olduğunu duyuyordum hep. Adam görmekten bıkmış tabi. Bence bir sakıncası yok.

Evet ben de jinekologların aynı şeyi görmekten bıktıklarını ve artık diz kapakları kulak memesi ,ayak bileği gibi yerlerin onların daha çok dikkatini çektiğini okumuştum... adamlar fetişist oluyo yani bi zamandan sonra...

*Bu arada biz erkekler bayan üroloğa gitmek için can atarız dimi ? (mesela ben )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Bir bayan olarak öncelikle jinekoloğluk bir durumda doktorumun bayan olmasını tercih ederim elbette ama çok acil ve mümkün olmadığı durumlarda elbette tedavimi olurum.Sonuçta sağlık söz konusu...

Aynen ben de bayan doktoru tercih ederim ancak acil ve seçme şansımın olmadığı durumlarda illa ki tedavimi olurum.

LÜTFEN BUNA ERKEKLER DEĞİL KADINLAR KARAR VERSİN,BU SİZİ DEĞİL KADINLARI İLGİLENDİRİYOR

tam yazacaktım ama arkadaş yazmış.erkekler tamam biraz rahatsız olabilir olmadı gider bi yerde sigara çay içer.odaya girmez.bencede buna bayan karar vermeli.tabiki aciliyet varsa onun da seçme şansı yok.asıl önemlisi zamanı geçirip oyalanmamak,güvenilir hastane ve uzman doktor olmalı.

• doğru olanı, doktoru kadın erkek olarak seçmek değil, işinin ehli, uzmanı olarak seçmek. erkek doktoru kıskanacak kadar aciz, cahil, yoz insanlara bişey demiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

doğru olanı, doktoru kadın erkek olarak seçmek değil, işinin ehli, uzmanı olarak seçmek. erkek doktoru kıskanacak kadar aciz, cahil, yoz insanlara bişey demiyorum!

biraz ağır mı kaçmış ne?
  • Yorumları okudum hele şu üniversite hastanelerindeki muhabbeti ----> Memlekette kadın jinekolokta kıtlık mı var be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayaz_efe

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

doğru olanı, doktoru kadın erkek olarak seçmek değil, işinin ehli, uzmanı olarak seçmek. erkek doktoru kıskanacak kadar aciz, cahil, yoz insanlara bişey demiyorum!

biraz ağır mı kaçmış ne?

Hafif bile olmuş...Ama daha ağırını ancak burda yazılanları okurken söyleyebiliryorum..
    Hıh..

• quote:

Orjinalden alıntı: friendly

Dini açıdan erkek jinekolok sakıncalı. Ancak kadın jinekolok olmadığında yaniğ mecbur kalındığında İslam dini erkek jinekoğa izin veriyor.

İslam senin İslam'ı seçmene izin veriyorsa her şeye izin verebilir bence....

Bıktım yobaz kafalardan,defolun gidin aydınlaşmaya çalışan Türkiyemden,karartmayın daha....
  • Yazıklar olsun be. Bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz demek.
    Sağlıkta kadın doktor erkek doktor ayrımı olur lan?
    Yuh size!!
  • kadın olmasını tercih ederim,edeceğim..seçme şansımız yoksa yapabileceğim birşey yok tabiki..sağlık meselesi sonuçta...dini açıdan günahtır,yok yanarız gibi bi endişem yok..benim içimin rahat etmesini isterim..burda bir yanlışlık göremiyorum..herkes herkesin kararına saygılı olmalı bence..

ki bu kararı tek başıma almadım...kendisi de rahat edemeyeceğini söylemişti...

kısa ve öz "memlekette kadın jinekolog mu kalmadı? "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 16 Mayıs 2008; 15:14:25 >

• şimdi bu erkek jinekolloga baktırınca cagdas aydın mı oluyoz

eger oyleyse ben bızım hanımı erkek olana gotureyım

bide bu erek doktora bakılımca dogacak cocukta bı aydınlanma bi caglaslasma oluyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

quote:

Orjinalden alıntı: friendly

Dini açıdan erkek jinekolok sakıncalı. Ancak kadın jinekolok olmadığında yaniğ mecbur kalındığında İslam dini erkek jinekoğa izin veriyor.

İslam senin İslam'ı seçmene izin veriyorsa her şeye izin verebilir bence....

Bıktım yobaz kafalardan,defolun gidin aydınlaşmaya çalışan Türkiyemden,karartmayın daha....

@friendly

yazık ... Banyo yaparken kulağına çok su kaçtı anlaşılan....

Edit:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 16 Mayıs 2008; 15:34:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

şimdi bu erkek jinekolloga baktırınca cagdas aydın mı oluyoz

eger oyleyse ben bızım hanımı erkek olana gotureyım

bide bu erek doktora bakılımca dogacak cocukta bı aydınlanma bi caglaslasma oluyo mu

hah işte "dam üstünde saksağan vur beline kazmayı"...
    Kimse sana karını al götür erkek jinekologa teslim et demiyor.
    Sadece jinekolog ile başka bir branç doktoru arasında bir fark olmadığını karşına erkek veya kadın jinekolog çıktığında sonucn değişmeyeceğini savunuyoruz..
    yoksa bazılarının karılarına eşcinsel veya uzaylı doktor bile baksa aydınlanmalarına imkan yoktur..

• Bu iş bayanın seçimine kalmış bir olay. Çoğu bayan zaten erkek doktora muayene olmak istemeyecektir. Ancak seçim şansı yoksa zaten mecbur kalır.

Bu karar tamamen bayana aittir, bizleri ilgilendirmez.
  • Yorum yapamıyorum..Yazacak çok şey var fakat günümüz gençliğinin bu konuyu tartışır halde olması yorum yapmamın ne kadar yersiz olduğunu sergiliyor. Sağlık bu arkadaşlar. Erkek jinekologlar hastalarını sadece -hasta- olarak görüyorlar merak etmeyin.
  • Bu konu sayesiğnde forumdaki gizli bayanları da öğrendik

@darkchild seninki hiç yorum yapmamışmı benmi atladım acaba
  • Sanki jinekologlara sürekli 90-60-90 mankenler gidiyor...
    Gidenlerin hepsi o bölgeden sorunlu...
    Akıntısı olan, kokan, mikroplu, bakterili bir sürü kadın gidiyor.
    15 yaşındaki de gidiyor 70 yaşındaki de...
    Genelde orta yaş ve üstü kadınlar uğruyor!

Bence çok zor bir meslek!

Ben bir ara kadın doğumculara, jinekologlara antibiyotik ve mantar ilacı tanıtıyordum.
    Hastanelerde mesai saatleri içinde doktorun kapısının önünde hele ki yaz sıcağında kapıda bir yığılma olur ki of off offf...
    Elinde çocuğu olan, yaşlı annesini getirmiş olan, ter kokanlar... bağrışmalar çağrışmalar, sen girecen ben girecem kavgaları...

Ben çalışma dönemim boyunca o kapılarda pekte güzel bir kız görmedim!:)

Bu branş doktorlarının Allah yardımcıları olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Sanki jinekologlara sürekli 90-60-90 mankenler gidiyor...

Ben bir ara kadın doğumculara, jinekologlara antibiyotik ve mantar ilacı tanıtıyordum.
    Hastanelerde mesai saatleri içinde doktorun kapısının önünde hele ki yaz sıcağında kapıda bir yığılma olur ki of off offf...
    Elinde çocuğu olan, yaşlı annesini getirmiş olan, ter kokanlar... bağrışmalar çağrışmalar, sen girecen ben girecem kavgaları...

Güzel kızlar hamile kalmıyor mu

• quote:

quote:

Tabiki kalıyor...
    Ama onlar çoğunlukla özel hastanelere falan gidiyorlar:))
    Ben devlet hastanelerini kasttedmiştim.

• kadın yoksa erkek olur ama yinede kıskanırım sonuçta bi erkek benim karımı muayene edicek etik olarak delikanlılığa aykırı
  • quote:

quote:

bu varsayımdan yola çıkarak sen güzel bir kızsın demek mi oluyor

edit: eksik kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaz_efe -- 16 Mayıs 2008; 16:57:01 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.