Şimdi Ara

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::.

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2024)
Giriş

Orjinalden alıntı: friendly

Dini açıdan erkek jinekolok sakıncalı. Ancak kadın jinekolok olmadığında yaniğ mecbur kalındığında İslam dini erkek jinekoğa izin veriyor.

Kafandan at direk
  • sorarlarsa fikrimi söylerim ama ben hiç karışmam.sonuçta rahat olması gereken kişi ben değilim...

• adam kurcalıyormuş dedi ya of
  • quote:

Valla açıkçası öyle düşünen adamdan daha KAZMA yoktur o odada...

Birinci sınıf öğrencileri değil o odadaki 20 kişi..

Tıp fakültelerinde hasta vizitlerine çıkmaya başlayan bir çok uzun saçlı erkek öğrenci saçlarını kestirirler hijyen sebeplerden dolayı kestirmezlerse de hocaları bir iki derste tehdit ederek kestirtir..

Mesleklerinin bilincine varamış bir iki tanesi espri yaptıkları anda hocaları tarafından okullarının uzatılacağını bilirler..
    Sen sanıyor musun ki o tıp öğrenciler hasta odalarında koridorlardaki kadar rahatlar..en ufak gülüş bir çoğunun okulunu uzatır..

.....
    Neyse bu tartışmaya daha çok girmeyeceğim..
    Son söz olarak eşinin erkek doğum uzmanına veya jinekoloğa emanet edemeyen, etmeyen YOBAZ'ın önce gidenidir..ve umarım seçme şansları olmayan bir durumda kalırlar....
    ...

sensin yobaz senin bana yobaz demeye hakkın yokki..ben böyleyim bende izin wermem öle bişeye memlekette kadın jinekolok mu yok?:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuKaat -- 16 Mayıs 2008; 17:09:02 >

• Annem benim erkek jinekolog'a gidiyor ve adam prof.Ayrıca babam hiç annemin doktor seçimine karışmaz.Kendisi değil annem muane olacak.Birde annem bana "kadınlar kadınlara fazla güvenmez o yüzden erkek jinekolgu daha çok tercih eder." der.
  • Namus bir organ değildir. Namus altta değil, en üstte kafanın içindedir. Namus bir organ ise, emin ol doktorun o organa karşı ilgisi eğitim döneminden itibaren törpülenmiştir. Namus ne kadar küçük şeymiş ya toplam boyutu kibrit kutusunu geçmiyor. Benim namusun kadınımın beynindedir o da emin olun ölçü birimleri ölçemeyecek miktardadır
  • arkadaşlar eşinizi yada sevgilinizi akrabanız, tanıdığınız dahi olsa erkek jinekoloğa gönderir misiniz?yada hamile olan eşinizi bir erkeğin doğurtmasına izin verir misiniz?

1.Soruyu doğru bulmuyorum.

Doktorunu seçme hakkı hasta olan kişidedir.Tercihine saygı duyulmalıdır.Üçüncü kişilerin yönlendirmesi,izin vermesi üstelik bunu bir takım ahlaki değerler adı altında yapması doğru değildir.

2.Doktorluk bir meslektir.Bu mesleği bayanlarda erkeklerde icra eder Jinekologların amaçları da bahsi geçen organı kurcalamak değil hastayı sağlıklı bir doğum için konrtrol etmektir. Tercih edilecek olan doktorun kadın ya da erkek olması değil işinde uzmanlaşıp uzmanlaşmadığır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Adam yıllarca bu işi okumuş amaa, şu var ki.. Kızkardeşinin erkek jinekoloğa gitmesini istemeyen erkek jinekolog duymuştum.

(Kızkardeşi başka bir şehirdeymiş ve onun doktorunun bayan olmasını istiyormuş.)
    />

Peki buna ne diyceksiniz?

her meslektaşını kendisi gibi sanıyodur da ondan.

• 1. CMYLMZ DVD yi izleyin orda Cem Yılmaz bu konuyu ele alıyo hatta iyi dalga geçmiş..... her jinekoloğa gideni taş gibi hatun zannetmeyin ... jinekolog biri olsa da yazsa şurda ikna etse sizi
    2. Ha bi de karınızı kızınızı ille de erkek jine.ye götürün diyen yok... acil bi durum varsa ve kadın doktor yoksa erkek bu diye mızırdamayın demek istiyoruz...
    3. İlk aşamada bayan doktor ararım ama yoksa ve acil bi durum varsa ve sadece erkek doktor varsa erkek doktora götürürüz mecbur...
  • abicim namusa kadar getirdiniz olayı bravo vallahi
  • Jinekoloji masasının kendisi başlı başına stres kaynagı zaten gören var mı bilmiyorum, bi de erkek doktor cekilmez valla
  • Bu oylama da bir hata var normalde 4 nolu şıkkın tavan yapması gerekirdi..

yetersiz katılımdan dolayı yinelenmesini talep ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Bu oylama da bir hata var normalde 4 nolu şıkkın tavan yapması gerekirdi..

yetersiz katılımdan dolayı yinelenmesini talep ediyorum

evet bende şaşırdım demekki ya bizim gençliğimiz çağdaşlaşmış artık yada bekara karı boşamak kolay lafı buraya tam uyuyor galiba
  • lübnan da erkek jinekologların malum bölgeye doğrudan bakması yasakmış.ancak aynadan bakabilirmiş.

diye duydum...
  • olayı kadın jinekolog olmaya kadar getirmişler bu düşüncede olanlar resmen saçmalamış ne kadar da sığ düşünen insanlar var erkek jinekolog istenmiyor galiba bu kesimler tarafından inanın erkek jinekolog doktorları aklından herhangi art bir düşünceye bile girmiyor ve mahrem olaylarına sizin düşündüğünüz gibi gerçekten o gözle bakmıyor bu tıpta mahrem olayı olmamalıdır her şey doktor ile hasta arasında hastalığı konusunda gizlidir bir de acil ameliyat olan kadınların gittiği doktorlar erkek olunca bir tepkisi yok sıkıyorsa kadın ameliyat doktoru arasın

eyyy bu tür erkek jinekolog veya kadın jinekolog diye ayıranlar evrensel olarak cinsiyet yoktur doktor vardır aksini düşünen varsa hemen eşlerinizi çarşaflayın kimse görmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

olayı kadın jinekolog olmaya kadar getirmişler bu düşüncede olanlar resmen saçmalamış ne kadar da sığ düşünen insanlar var erkek jinekolog istenmiyor galiba bu kesimler tarafından inanın erkek jinekolog doktorları aklından herhangi art bir düşünceye bile girmiyor ve mahrem olaylarına sizin düşündüğünüz gibi gerçekten o gözle bakmıyor bu tıpta mahrem olayı olmamalıdır her şey doktor ile hasta arasında hastalığı konusunda gizlidir bir de acil ameliyat olan kadınların gittiği doktorlar erkek olunca bir tepkisi yok sıkıyorsa kadın ameliyat doktoru arasın

eyyy bu tür erkek jinekolog veya kadın jinekolog diye ayıranlar evrensel olarak cinsiyet yoktur doktor vardır aksini düşünen varsa hemen eşlerinizi çarşaflayın kimse görmesin

çarşafla bunun ne alakası var yahu konuyu nerden nereye çakiyorsunuz hasta hakkı diye birşey vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: ayaz_efe

quote:

olayı kadın jinekolog olmaya kadar getirmişler bu düşüncede olanlar resmen saçmalamış ne kadar da sığ düşünen insanlar var erkek jinekolog istenmiyor galiba bu kesimler tarafından inanın erkek jinekolog doktorları aklından herhangi art bir düşünceye bile girmiyor ve mahrem olaylarına sizin düşündüğünüz gibi gerçekten o gözle bakmıyor bu tıpta mahrem olayı olmamalıdır her şey doktor ile hasta arasında hastalığı konusunda gizlidir bir de acil ameliyat olan kadınların gittiği doktorlar erkek olunca bir tepkisi yok sıkıyorsa kadın ameliyat doktoru arasın

çarşafla bunun ne alakası var yahu konuyu nerden nereye çakiyorsunuz hasta hakkı diye birşey vardır

hasta hakkı nedir anlatırmısınız hangi haklar vardır erkek veya bayan seçme özgürlüğü diye mi anlıyorsunuz verdiğin cevap yanlış sınıfta kaldın istersen yazdıklarımı bir daha oku anlamak için anlayamıyorsan gerisini benim anlatmama gerek yok

• quote:

hasta hakkı nedir anlatırmısınız hangi haklar vardır erkek veya bayan seçme özgürlüğü diye mi anlıyorsunuz verdiğin cevap yanlış sınıfta kaldın istersen yazdıklarımı bir daha oku anlamak için anlayamıyorsan gerisini benim anlatmama gerek yok

Personeli Tanıma, Seçme ve Değiştirme

Madde 9-
    Hastaya talebi halinde, kendisine sağlık hizmeti verecek veya vermekte olan tabiplerin ve diğer personelin kimlikleri, görev ve unvanları hakkında bilgi verilir. Mevzuat ile belirlenmiş usullere uyulmak şartı ile hastanın, kendisine sağlık hizmeti verecek olan personeli serbestçe seçme, tedavisi ile ilgilenen tabibi değiştirme ve başka tabiplerin konsültasyonunu istemek hakkı vardır. Personeli seçme, tabibi değiştirme ve konsültasyon isteme hakları kullanıldığında, mevzuat ile belirlenen ücret farkı, bu hakları kullanan hasta
    tarafından karşılanır.

• evet Cem Yılmaz'ın son gösterimini isleyin orda azda olsa cevabı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Personeli Tanıma, Seçme ve Değiştirme

Madde 9-
    Hastaya talebi halinde, kendisine sağlık hizmeti verecek veya vermekte olan tabiplerin ve diğer personelin kimlikleri, görev ve unvanları hakkında bilgi verilir. Mevzuat ile belirlenmiş usullere uyulmak şartı ile hastanın, kendisine sağlık hizmeti verecek olan personeli serbestçe seçme, tedavisi ile ilgilenen tabibi değiştirme ve başka tabiplerin konsültasyonunu istemek hakkı vardır. Personeli seçme, tabibi değiştirme ve konsültasyon isteme hakları kullanıldığında, mevzuat ile belirlenen ücret farkı, bu hakları kullanan hasta
    tarafından karşılanır.

eee nerede bu erkek veya bayan olarak seçme hakkı yani sende erkek veya bayan doktor seçme özgürlüğü maddesi diye algılıyorsun sadece personel ile ilgili istediğin yere tercihini yapabilirsin olayı yanlış tarafa çekmeyelim doktordur onlar erkek doktor veya bayan doktor diye bir şey yoktur DOKTOR vardır aynı şeyi kelimeleri tekrarlamayın yukarıda anlattım olayı anlamak istemiyorsanız doktor ayrımcılığa devam ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 18 Mayıs 2008; 20:31:59 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.