Şimdi Ara

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

.::: ERKEK JİNEKOLOG :::.

(En Son Oy Tarihi: 2.7.2024)
Giriş
  • sağlık ta tıpta,sanatta ayıp olmaz zaten bu ne abazanlıktır daha milli olmamış adam jinekoloğuda kendisi gibi sanıyo galiba ammma velakin ben karımı kadın jinekoloğa götürmek isterim (tercih meselesi kadınlara hep daha bi güvenim olmuştur...) ve şöyle bişi var bi kız bile bile illaki erkek jinekologa gitmek istiyorsa bunuda hiç hoş karşılamam ve yukarda arkadaşın dediği gibi sizin karınız donları indirmiş arkada 20 tane genç ona bakmasını hiç hoş karşılamam ben mümkünse kadın yoksa erkek jinekoloğa gidilmeli derim
  • doktorlar insanı et parçası olarak görür ve sadece olayın para yönüne bakarlar.

jinekoloğa gidenler sadece güzel kadınlar değil. ihtiyar, organı akıntılı leş gibi kadınlar da gidiyor.

kolay meslek değil.

adam zaten kazandığı parayla istediği karıyı götürebilecek kapasitede.

Geçen gün haberlerde izledim, istanbul'da bir tane doğum hastanesi açılmış. sadece kadınlardan oluşuyormuş.

Kadınlar rahat etsin diye böyle bir şey yaptık diyorlar.

Amerikalılar, marsta robot gezdirirken biz hala erkek jinekolog ayıp olur cart curt şeylerle uğraşıyoruz.
  • Kadın jinekolog kıtlığı yok. Tercih etme şansımız olduğu için kadın tercih ederiz. Hem eşimde rahat etmiş olur.

Doğumda bile doğumu yaptıracak doktoru seçme hakkı var insanın artık. Kadın varken erkek olanları tercih edeceğimizi sanmıyorum.
  • Ulan forumda ne kadar çok troll var ya bide erkeğin doğurtmasına izin verirmisiniz demiş
  • Her şeyi geçtim,bizim insanımızda yobazlıktı,vatan elden gidiyor,sizin gibiler yüzünden gibi klişeler devamlı yazılarında var.bir korku var sanki zombiler vatanı elden götürüyor paranoyamıdır nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek jigolo diye okudum
  • 13 kişi demiş ki: delikanlı adamın yavuklusu jinekoloğa gitmez
  • Konu eski ama, annem işi dolayısıyla doktorlarla birlikte çalışırdı hep, ve kadın jinekologların hiçbir şey bilmediğini, erkeklerin bu işi onlardan kat be kat daha iyi yaptığını söylemişti
  • Bence metro da kullanılmamalı. Ne o öyle ölmeden toprağın altına mı girilirmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamilelik durumunda kesinlikle erkek jinekolog,

ancak diğer durumlarda kesinlikle bayan...

...

önceleri sağlık bu olur mu diyip geçiyordum. ancak insanların potansiyelini görünce anladım ki hiçbir erkek 22-23 yaşındaki bir bayana kimse kayıtsız kalamaz.

bu konuda "hangi devirde yaşıyosunuz yobazmısınız" diyen erkeklere sorum var

kız arkadaşınızın o koltukta muayene ederken hayal edin. kol göstermeye benzemez bu işler.

tabi bu benim düşüncem. memleketteki her geçen gün ilerleyen genişlemeyi düşünürsek, ben baya eski kafa oluyorum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 18 Mayıs 2013; 13:46:34 >
  • bir bayan olarak yorum yapıyorum şu konuya;

bazı kadınlar karşısındaki erkeğin kör dahi olduğunu bilse rahat olamaz.

çünkü grip değil bu olay.

yani ne yok efendim etiktir şudur budur olayı değil.

seçme hakkım varsa rahat olduğuma giderim.
  • Şimdi geri kafalı, yobaz, şakirt, çağ dışı damgası yiyeceğiz biliyorum. Neyse ben farklı açıdan bakıyorum. Açıkçası bir erkeğin bu tür bir meslek dalını seçmiş olması bana daha garip geliyor. Bir kadının ürolog olmasını düşünün. Bu arada ürolog kadın doktorlar da var kaçımız erkek olarak bir bayana gider de sıkıntısını anlatır. Bazı şeylerin bir sınırı olmalı bu yasakla değil insanın kafasında olmalı. Ben eşimi büyük konuşmak gibi olmasın ama bir erkek jinekologa asla götürmem gitmesini de istemem. Gözümde canlandıramıyorum bile.
  • türkiyede sadece 1 tane kadın ürolog var
  • Jinekolojide bir meslek sonuçta erkekte olsa kadında olsa kolda altin bir bilezik fena değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şimdi geri kafalı, yobaz, şakirt, çağ dışı damgası yiyeceğiz biliyorum. Neyse ben farklı açıdan bakıyorum. Açıkçası bir erkeğin bu tür bir meslek dalını seçmiş olması bana daha garip geliyor. Bir kadının ürolog olmasını düşünün. Bu arada ürolog kadın doktorlar da var kaçımız erkek olarak bir bayana gider de sıkıntısını anlatır. Bazı şeylerin bir sınırı olmalı bu yasakla değil insanın kafasında olmalı. Ben eşimi büyük konuşmak gibi olmasın ama bir erkek jinekologa asla götürmem gitmesini de istemem. Gözümde canlandıramıyorum bile.

Hipokrat yemini denen bir şey var değil mi ? Hastalığın cinsiyeti mi olurmuş ? Bu nasıl bir sığ düşüncedir ?

Nedir yani, muayene ederken her şey cinselliğe mi gidiyor ? Peki ya erkek kadın doğum uzmanlarını ne yapacaksın ?..

• karın doğururken de kadın doktor ara , ameliyat olurken de kadın doktor iste mümkünse kapalı olsun ikisi de.
    böyle sapık zihniyet olmaz.
  • kız çocuklarını okutmuyorlar sonra kadın doktor istiyorlar
  • Muayene olacak kişi nasıl rahat edecekse öyle olur.Zaten bu "hasta yakınları" olmasa hastanede sorun kalmaz cidden.Ama her b.ka müdahale etmeye çalıştıkların ortalık karışıyor.
    Benim tercihim(yakınlarım için) öncelikle iyi doktordur.İyi doktor kadın bir doktorsa ne ala.Ama iyi doktor erkekse bir sorun olmaz.Jinekolojik muayenelerin ne kadar önemli olduğunu bilmiyorsunuz tabi.Orada anormal bir dokuyu atlasa, bir şeyi kaçırsa kanseri atlamış olabilir.Şakaya gelmez.
  • Napsın adam senin karının pörsümüş uzvunu

@Nicotinell budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 31 Mayıs 2013; 19:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Hastaneleri de ayıralım olmaz böyle ne münasebet ! Hâ'şa günaha gireriz sonra.
    Eğer hamile karınız varsa siz kontrole de gitmeyin hâ'şa erkek jinekolog vardır, 9 ay sonra da ebeye doğurtursunuz tavsiyem budur..

İslam diniyle uzaktan yakından alakan olmadığı belli . bir anda islama dil uzatmanızı din düşmanlığına bağlıyorum . İslamiyette bu durum şöyledir . Örneğin eşiniz hamile ve rutin olarak doktora görünmesi gerekiyor ilk olarak bayan doktor varsa ona ğidilir , fakat bulundğunuz yerde bayan doktor var fakat işinin ehli değilse erkek doktora gidersiniz ve bu durumda da günah söz konusu bile değildir. Bu yazıyı senin için yazmadım büyük ihtimalle 15 -16 yaşında 1-2 kitap okuyup kendini kültürlü , her konuya yorum yapabilecek birisi olarak gören bir liselisin .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.