Şimdi Ara

ERKEK KEDİME İSİM ARIYORUM....(yeni resim eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Cinsiyeti ne?

başlıkta yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Cinsiyeti ne?

cinsiyeti 2 in 1. Tövbe Tövbe.

@B.s.s Aşırı önemli bir konuya değindin tebrik ediyorum bencede olmaz o yüzden türkler kedilerine veya hayvanlarına türk ismi koymaz cünkü %90 Kur an da gecen ve Allah ın isimlerinden.Sen hiç bi kedinin Samet ismini duydunmu ?
  • Yaw kedide neymis baksana daha aldın dakika bir gol bir ismi bile problem bence sen onu at dısarı hur olsun bak mart ayıda gelio ciftlessin gariban ( alla alla ben neden her konuya cinsel yonden bakmaya basladım)
  • ruknettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Yaw kedide neymis baksana daha aldın dakika bir gol bir ismi bile problem bence sen onu at dısarı hur olsun bak mart ayıda gelio ciftlessin gariban ( alla alla ben neden her konuya cinsel yonden bakmaya basladım)

için mi fesat yoksa kızgınlık döneminemi girdin yoksa ayni şey bendedemi var bilmiyorum ??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Yaw kedide neymis baksana daha aldın dakika bir gol bir ismi bile problem bence sen onu at dısarı hur olsun bak mart ayıda gelio ciftlessin gariban ( alla alla ben neden her konuya cinsel yonden bakmaya basladım)

için mi fesat yoksa kızgınlık döneminemi girdin yoksa ayni şey bendedemi var bilmiyorum ??????

Bu gece uyumadım hala ayaktayım gece biras kategorisi degisik filmler izledim acaba ondan mı kaynaklanıyo
    Ama ole olsa bile kediyi nie buna alet ettim kendimden utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaktas -- 9 Ocak 2007; 10:27:22 >

• Abbas ya da Şerafettin Koy.
  • hobaaa bak ben bunu hiç dikkate almamıstım.
    BU İSMİ KOYMA KARDEŞ.
    quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Cabbar-Cebbar kelimesi Allah ın 99 isminden birtanesi. Böyle bir ismi bir kediye koymak hoş olmaz.
    Belki abdulcabbar yani Cabbar ın kulu koyabilirsin ama bu ismide koymak doğru olmaz.

CEBBAR: (Ar.) Er. 1. Cebreden, zorlayıcı. 2. Kuvvet, kudret sahibi Allah, Allahın isimlerinden. 3. Becerikli. 4. Gökyüzünün güneyinde bulunan bir yıldız kümesi.

başka bir isim bulmanı tavsiye ederim.

• katatolp koy.
  • Göztepeli arkadaşım bak hala bir cevap vermedin bana bu kedinin sen cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılamayı düşünüyorsun malum onumuz mart bu hayvan 15 gun sonra baslar vikvik otmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaktas -- 9 Ocak 2007; 10:37:54 >
  • kıllı abuzitttin koy
  • quote:

Göztepeli arkadaşım bak hala bir cevap vermedin bana bu kedinin sen cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılamayı düşünüyorsun malum onumuz mart bu hayvan 15 gun sonra baslar vikvik otmeye

ARKADAŞTA DA DİŞİ VAR..ÇİFTLEŞTİRİRİZ YETERKİ İKTİDARSIZ ÇIKMASIN BİZİM MELET...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

quote:

Göztepeli arkadaşım bak hala bir cevap vermedin bana bu kedinin sen cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılamayı düşünüyorsun malum onumuz mart bu hayvan 15 gun sonra baslar vikvik otmeye

ARKADAŞTA DA DİŞİ VAR..ÇİFTLEŞTİRİRİZ YETERKİ İKTİDARSIZ ÇIKMASIN BİZİM MELET...

Yalnız sole bi sorun var onlar ciftlesirken butun evi gezerler hem ciflesirler hemde gezerler

• quote:

quote:

quote:

Yalnız sole bi sorun var onlar ciftlesirken butun evi gezerler hem ciflesirler hemde gezerler

SOTE YER ARARLAR DEMEK KENDİLERİNE SEVÜŞMEK İÇİN..

• Bence BAYGIN koy baygın baygın bakıyo çünkü kedin

yada KEŞ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SOTE YER ARARLAR DEMEK KENDİLERİNE SEVÜŞMEK İÇİN..

yooo benim sokakta gordugum kediler gayet acık secik hatta bezen benim penceremin onunde yapıyolar kendilerini teshir ediyolar tabi buda bir fantazi bende tornavida ile durterekten kovalıyorum cok ses yapıyolar hele disi olan ne cıglık atıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

Bence BAYGIN koy baygın baygın bakıyo çünkü kedin

yada KEŞ

KEŞ OLDUGU KESİNDE BAYGIN BAKIŞINA BAKMA ...

• mahmut

ya da hilmi koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

mahmut

ya da hilmi koy

hayırdır MAHMUT ve HİLMİ ismine karşı sempatin mi var...

• ne biliyim böyle..çok baba isimler gibi geliyor bana.. senin kedi de tam baba gibi
    mafya babası gibi yaw...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.