Şimdi Ara

::ERKEK PARFÜMÜ TAVSİYESİ:: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
69.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

3sayfa yazı okudum ama ortak bir sonuç göremedim

edit : herkesin zevki farklı demeyin

ortak sonuç burberry

haklısın galiba
    ilk fırsatta burberry classic, 212 ve dunlop'a bakıcam heralde.
    Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

quote:

ortak sonuç burberry

burberyden daha güzeli var beyler dp e4 emporio armani diyin. börberiden daha güzel ve kalıcı. 9 saat sonra bile farkedildigi oluyor.

emprio armanı guzeldır ama burberryden guzel değildir..ama celal bakıcam dostum gittiğimde.bayadır gitmıyorum çünkü.

• quote:

Orjinalden alıntı: canss89

quote:

quote:

quote:

ortak sonuç burberry

burberyden daha güzeli var beyler dp e4 emporio armani diyin. börberiden daha güzel ve kalıcı. 9 saat sonra bile farkedildigi oluyor.

emprio armanı guzeldır ama burberryden guzel değildir..ama celal bakıcam dostum gittiğimde.bayadır gitmıyorum çünkü.

bence emporio daha güzel hacım

• sağol celalcaner onuda ekledim listeye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ortak sonuç burberry

az ilerimizde dp var şimdi koklamaya gideceğim.Birde dp nin karşısına athena parfüm diye bir yer açıldı nasıldır acaba

• athena dandık bulaşma
  • quote:

bugun baya orjinal parfüm kokladım sıcagı sıcagına söyleyeyim

joop kırmızı bildiginiz tuvalet erneti kokusu. rezildi.
    calvin clein be kötüydü baya.
    rochas men güzeldi baya ama dp de pi var aynı temada o parayı verecegime dpden alırdım. baya şekerli dikkat çekici koku.
    cool water çok hafif. uçucu pek önermem.
    black xs de şekerli oldukça hoş. ama dedigim gibi rochas black xs dp pi aynı temada parfümler
    hugo energise de gayet hoş
    obession night calvin klein ıda pek beğendim

gün içinde kokladıgım en iyisi eternitydi

tuvalet kokusu dediğin kırmızı joop u bileğine sıktıktan 10-15 dak sonra hatta yarım saat sonra kokla ozaman daha iyi çözersin parfümü.

• quote:

athena dandık bulaşma

saol fakat athena da sitesinde parfümlerin orjinal isimleri yazıyor dp de kendi taktıkları isimler var anlaması zor oluyor.Dp deki kadınlara orjinal isimlerini söylesem bilirler mi acaba
  • quote:

quote:

athena dandık bulaşma

saol fakat athena da sitesinde parfümlerin orjinal isimleri yazıyor dp de kendi taktıkları isimler var anlaması zor oluyor.Dp deki kadınlara orjinal isimlerini söylesem bilirler mi acaba

tabıkı bılırler dostum ıstediğini söle.dp son zamanda değişti isimleri normalde isim yazıyordu ama bilirler ne istiyorsan
  • quote:

quote:

quote:

athena dandık bulaşma

tabıkı bılırler dostum ıstediğini söle.dp son zamanda değişti isimleri normalde isim yazıyordu ama bilirler ne istiyorsan

peki hepsi varmıdır senin bi konun vardı ilk 10 parfüm diye oradakilerden bir kaçının ismini söylesem koklasam hepsi var mıdır orda

• quote:

quote:

quote:

quote:

athena dandık bulaşma

oradakılerın bı kacı yoktur ama gıo,armanı code,eternıty vardır ama sen benim tavsıyelere yogunlaş bazı kokuları yapamıyorlar çünkü

peki hepsi varmıdır senin bi konun vardı ilk 10 parfüm diye oradakilerden bir kaçının ismini söylesem koklasam hepsi var mıdır orda

dostum o konu orjınal parfumler ıcın sen bu konuda söyledıgım onerileri dikkate al geneli dp için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 19 Eylül 2008; 15:31:16 >

• doldurma ile orjinali ayırt edebilen varmı

• quote:

doldurma ile orjinali ayırt edebilen varmı

e bi zahmet
  • Koku filmini seyremiştim biraz fantastikte olsa güzel filmdi.
    Doldurmalarda kalite farkediyormu acaba.
    Ben hep doldurma kullandım bence kalite farkıda var bi ara aldığım yerdeki aynı ölçüde sıkmama rağmen
    Girdiğim mekanda soran oluyordu uzaktan bile olsa
    strawberyden xblackbir kızarkadşaın çok beğendiğini söylemesi üzerine almıştım
    Sevgilim hiçbeğenmemişti, parfümde sonuçta zevk meselesi ama tenle uyumu gerçekten önemli
    15 senedir fahreneit kullanıyorum hiçbir kız arkadaşım değiştir beğenmiyorum demedi aksine sen gidiyorsun üstümde kokun kalıyor dediler.
  • doldurmalarda tabiki farkeder. bir ekre doldurmaların çogu benzemez orjinaline. koku hemen gelmez daha uçucudur orjinal kadar belirgin degildir.

işte bunlar genellemeler
  • yanlış yazdım sanırım
    Doldurmadan doldurmayada farkediyor kalite sanırım.
    Belkide aynı d&p bile olsa iki farklı mağaza alkolu çoğaltmışda olabilir.
    Farklı doldurma mağazaları arasında farkta kaçınılmaz herhalde

quote:

doldurmalarda tabiki farkeder. bir ekre doldurmaların çogu benzemez orjinaline. koku hemen gelmez daha uçucudur orjinal kadar belirgin degildir.

işte bunlar genellemeler
  • avon fullspeedtek geçerim
  • armani gio AQUA
  • dp nin tüm magazalarında aynıdır diye tahmin ediyorum dp tanınmış bir marka böyle birşey yapmaz bence.
  • Arkadaşlar 212 yi denediniz mi ben dp de denedim sinek ilacı gibi kokuyordu.Herkes öneriyor ama bilmiyorum bana mı öyle gelmiştir yada o anda beğenmemiş olabilir miyim sizce nasıl 212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 20 Eylül 2008; 15:57:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.