Şimdi Ara

ERken sevk dilekçem kabul edilmemiş !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese tekrar mrb arkadaşlar, şubemi aradım. Kabul olmuş. Aralık 12 de ben de askerim, herkese şimdiden hayırlı tesereler

Mrb arkadaşlar, 4 yıllık üni mezunuyum. eylülün 15 inde bağlı oldugum afyon askerlik subesine aps ile erken sevk dilekçemi gönderdim. Bugün benim durumumda olan arkadşlarım kasım 2008 için dilekçelerinin kabul edildiğini söylediler. Şubeye gittigimde benim dilekçemin kabul edilmedigini öğrendim. ASAL'a erken sevk dilekçesi gönder belki kabul ederler dedi. Beni başından savmak için mi öyle dedi yoksa gerçekten kabul ediliyor mudur acaba ? Bilen arkdaş varsa yazarsa sevinirim.
    asalın internet sitesinde aralık celbi için 01 AĞUSTOS-25 EYLÜL tarihlerinde basvurmam gerektigi söylenmş, o zamanda basvurmama ragmen kabul edilmediyse , aralıkta gidemez miyim artık ? Yani Aralık celbi için treni kaçırdım mı ??? İşe başlamadan önce yani en erken zamanda askerliğimi yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckgzsmt -- 28 Ekim 2008; 12:25:09 >

• Bence bir daha ara yarın.
    Ordaki aval memurun canı sıkılmış, başından savmak için demiş bile olabilir, herşeyi beklerim.
    Mutlaka yeniden ara.
  • Aradıgımda kabul edilmedi dediler, ben de güvenemeyip şubeye gittim. Dilekçemin kabul olmadıgını söylediler, asala dilekçe gönder dediler, bugün ankaraya dilekçemi gönderdim bekliyorum bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckgzsmt

Aradıgımda kabul edilmedi dediler, ben de güvenemeyip şubeye gittim. Dilekçemin kabul olmadıgını söylediler, asala dilekçe gönder dediler, bugün ankaraya dilekçemi gönderdim bekliyorum bakalım

kardeş senin şuben neresi? kabul edilmeme nedeni ne ? dilekçeni aps ile 16 eylülde şubeye gönderdiysen geç kalmış olabilirsin onun yerine bağlı bulunduğun şubeye değil de askerlik dairesine gönderseydin olurdu galiba ben de 23 eylülde şubeye verecektim bana daireye gönder dediler bende daireye gönderdim orası 10 ekimde asala gönderecekmiş..bana 20 ekimde asalı ara sonuç için dediler...

• Kütahyanın tavşanlı ilçesindenim, afyon askerlik şubesine bağlıyız. Eylül 15 inde tavşanlı şubesine değil, direk afyon askerlik dairesine gönderdim. Afyonun kontejyanı doldu bahanesiyle kabul edilmedi dediler. 7 ekimde de erken sevk dilekçesi ve durum belgemle birlikte aps ile ASAL'a gönderdim dilekçemi. İkimizin durumuda aynı sanki, 10 ekimde asalda olacak dilekçelerimiz. 20 ekimde asalı arayayım bakalım ne olacak ! Öğrenmek istedigim , asala gönderdigimiz zaman gitme ihtimalimiz var mı yoksa tavşanlı şubesi denedik ama olmadı demek için mi d,ilekçeyi asala göndertti?

quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

quote:

Aradıgımda kabul edilmedi dediler, ben de güvenemeyip şubeye gittim. Dilekçemin kabul olmadıgını söylediler, asala dilekçe gönder dediler, bugün ankaraya dilekçemi gönderdim bekliyorum bakalım

kardeş senin şuben neresi? kabul edilmeme nedeni ne ? dilekçeni aps ile 16 eylülde şubeye gönderdiysen geç kalmış olabilirsin onun yerine bağlı bulunduğun şubeye değil de askerlik dairesine gönderseydin olurdu galiba ben de 23 eylülde şubeye verecektim bana daireye gönder dediler bende daireye gönderdim orası 10 ekimde asala gönderecekmiş..bana 20 ekimde asalı ara sonuç için dediler...

• ASAL'a gönderdiyseniz reddetmezler, sanmıyorum. 20 ekim gibi belli olur demişler bir arkadaşıma daha zaman var gibi.
  • Dediğiniz gibi asala gönderdik inşallah reddetmezler. Mezun olan bütün arkadaşlarıma kasım döneminde askerlikleri çıktı. Umarım 20 sinde benim ki de kabul edilmiş olur. Yorum yapıp bilgilendiren tüm arkadşalra teşekkürller

quote:

Orjinalden alıntı: msky77

ASAL'a gönderdiyseniz reddetmezler, sanmıyorum. 20 ekim gibi belli olur demişler bir arkadaşıma daha zaman var gibi.
  • quote:

Kütahyanın tavşanlı ilçesindenim, afyon askerlik şubesine bağlıyız. Eylül 15 inde tavşanlı şubesine değil, direk afyon askerlik dairesine gönderdim. Afyonun kontejyanı doldu bahanesiyle kabul edilmedi dediler. 7 ekimde de erken sevk dilekçesi ve durum belgemle birlikte aps ile ASAL'a gönderdim dilekçemi. İkimizin durumuda aynı sanki, 10 ekimde asalda olacak dilekçelerimiz. 20 ekimde asalı arayayım bakalım ne olacak ! Öğrenmek istedigim , asala gönderdigimiz zaman gitme ihtimalimiz var mı yoksa tavşanlı şubesi denedik ama olmadı demek için mi d,ilekçeyi asala göndertti?

quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

quote:

kardeş bana dolduk kontejyan doldu demediler..konya askerlik dairesini aradığımda zaten görevli bilgisayara geçmişti beni ordan kontrol etti..
    ismin var dedi ve bunları 10 ekimde toplu olarak asala gönderecez orası karar vercek dediler..bana senin dilekçe kabul olmadı demediler.dilekçeni asala göndercez dediler..

• Çok tuhafıma gitti ve üzüldüm arkadasım.Ama ASAL yolun açık ve yolla dileçeni.Ben kontonjen olayına katılmıyorum. İlerde bunlar KPSS 1 ile askere gitmek için adam ararlar.Neticeyi buaraya yaz bizi de bilgilendir.Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

Çok tuhafıma gitti ve üzüldüm arkadasım.Ama ASAL yolun açık ve yolla dileçeni.Ben kontonjen olayına katılmıyorum. İlerde bunlar KPSS 1 ile askere gitmek için adam ararlar.Neticeyi buaraya yaz bizi de bilgilendir.Kolay gelsin...

walla söylediğin gibi oluur da gideriz askere
  • Kabul olma şansı yüksek merak etme nasipse gidersin...
    şU AVATARINIDA DEĞİŞTİR NE O ÖYLE...
    quote:

Mrb arkadaşlar, 4 yıllık üni mezunuyum. eylülün 15 inde bağlı oldugum afyon askerlik subesine aps ile erken sevk dilekçemi gönderdim. Bugün arkadşlarımın kasım 2008 için dilekçelerinin kabul edildiğini öğrendim. Şubeye gittigimde benim dilekçemin kabul edilmedigini öğrendim. ASAL'a erken sevk dilekçesi gönder belki kabul ederler dedi. Beni başından savmak için mi öyle dedi yoksa gerçekten kabul ediliyor mudur acaba ? Bilen arkdaş varsa yazarsa sevinirim.
    asalın internet sitesinde aralık celbi için 01 AĞUSTOS-25 EYLÜL tarihlerinde basvurmam gerektigi söylenmş, o zamanda basvurmama ragmen kabul edilmediyse , aralıkta gidemez miyim artık ? İşe başlamadan önce yani en erken zamanda askerliğimöi yapmam lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: KIZILCALAR

Kabul olma şansı yüksek merak etme nasipse gidersin...
    quote:

Mrb arkadaşlar, 4 yıllık üni mezunuyum. eylülün 15 inde bağlı oldugum afyon askerlik subesine aps ile erken sevk dilekçemi gönderdim. Bugün arkadşlarımın kasım 2008 için dilekçelerinin kabul edildiğini öğrendim. Şubeye gittigimde benim dilekçemin kabul edilmedigini öğrendim. ASAL'a erken sevk dilekçesi gönder belki kabul ederler dedi. Beni başından savmak için mi öyle dedi yoksa gerçekten kabul ediliyor mudur acaba ? Bilen arkdaş varsa yazarsa sevinirim.
    asalın internet sitesinde aralık celbi için 01 AĞUSTOS-25 EYLÜL tarihlerinde basvurmam gerektigi söylenmş, o zamanda basvurmama ragmen kabul edilmediyse , aralıkta gidemez miyim artık ? İşe başlamadan önce yani en erken zamanda askerliğimöi yapmam lazım

kardeş sen tecrübelisin peki benim şansım ne kadardır sence

• Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Millet askerlikten kaçmaya çalışıyor, biz de silah altına alınıcaz diye çırpınıyoruz
    Ayın 20 sine konuyu günceleyip, askerlik durumunun noldugunu yazarım..

quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

Çok tuhafıma gitti ve üzüldüm arkadasım.Ama ASAL yolun açık ve yolla dileçeni.Ben kontonjen olayına katılmıyorum. İlerde bunlar KPSS 1 ile askere gitmek için adam ararlar.Neticeyi buaraya yaz bizi de bilgilendir.Kolay gelsin...
  • Hayırlı olsun büyük ihtimal gidersin artık. Şubeden ismim kontrol edildiğinde ismin gözükmüoyr dediler. Asal'a gönderdim dilekçeyi, umarım ben de giderim

kardeş bana dolduk kontejyan doldu demediler..konya askerlik dairesini aradığımda zaten görevli bilgisayara geçmişti beni ordan kontrol etti..
    ismin var dedi ve bunları 10 ekimde toplu olarak asala gönderecez orası karar vercek dediler..bana senin dilekçe kabul olmadı demediler.dilekçeni asala göndercez dediler..
  • İnşallah gideriz, ilgin için teşekkürler. Bu arada avatarımı ev arkadaşım seçmişti, değiştirmeyi unutmuşum, pek uygun olmadıgını kabul ediyorum

quote:

Kabul olma şansı yüksek merak etme nasipse gidersin...
    quote:

• AVATARINI DEĞİŞTİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • Orjinalden alıntı: ckgzsmt

Hayırlı olsun büyük ihtimal gidersin artık. Şubeden ismim kontrol edildiğinde ismin gözükmüoyr dediler. Asal'a gönderdim dilekçeyi, umarım ben de giderim

anladım senin durum benden farklı
  • Yeni avatarım nasıl hocam_?? Makine mühendisine konveyörlü avatardan daha güzeli olmazdı galiba..

quote:

AVATARINI DEĞİŞTİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • Ben bundan daha iyisini bulamazdım...Yenisi çok güzel
    quote:

Yeni avatarım nasıl hocam_?? Makine mühendisine konveyörlü avatardan daha güzeli olmazdı galiba..

quote:

• quote:

Yeni avatarım nasıl hocam_?? Makine mühendisine konveyörlü avatardan daha güzeli olmazdı galiba..

quote:

avatarın çok tatlı ya direk (ç)aldım, indirdim bilgisayarıma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.