ben o verdıgınız adrese gırıyorum altta FREE yazan yere basıyorum beklıyorum ama bır dosya yuklemıyor bendemı sorun var yoksa genelmı? baska yapmam gereken 1ş mı var yoksa tşk..
kardeş free yazan yere girdikten sonra bi sayfa açılır orda en altta geri sayıp link çıkar
Rimi Rimi reyle kıyaslanamaz bile kesin birinci olacaz kesin.(Sondan ama) :-P
quote:
Orjinalden alıntı: deniz17
Rimi Rimi reyle kıyaslanamaz bile kesin birinci olacaz kesin.(Sondan ama) :-P
almanyadan 10 puan alırsak sondan beşinci olabiliriz.
güzelmiş şarkı
MATEMATİKSEL OLARAK BAKIN ARKADAŞLAR. SONUNCU OLMAYIZ DİYORUM.
Evet bu şarkıyı duyup beğenmiştim, sonradan da bi öğrendim yunanlıların eurovizyon şarkısı çıktı, bence iddialı, bizim ise sonumuz ne belli değil bu sene...
quote:
Orjinalden alıntı: AlCaDrAs
MATEMATİKSEL OLARAK BAKIN ARKADAŞLAR. SONUNCU OLMAYIZ DİYORUM.
5-13 arasında bitireceğiz
ya 14. olursak nolcak
arkadaslar sarkı yeniden duzenlenmiş hem de 7 gibi bilmem kac dilde versiyonları yapılmıs. ayrıca yeni versiyon yeni kostumler falan cok kotu degil gibi,yani tamamını dinlemedim ama melodisi hosuma gitti, vokal biraz işi bozuyor yani "aayy" "ııhhh" gibi sinir bozan nidalar olmasa arada birşeye benzeyebilir.
bu arada yunanistan ın parcasını dinledim, nakarat kısmı haric hic begenmedim, muhtemelen sahne şovu ile işi goturucekler tabii ben kendi muzik zevkime gore konusuyorum, daha onceki yıllarda da buna benzer sarkılar dereceye girmişti ve bu sene de girebilir ama ben sevmedim ve sevmiyorum acıkcası, every way that i can ya da wild dance ya da birinci oldugumuz yıl ikinci olan belcikaya ait sarkının yanında solda sıfır kalan bir şarkı tabii bana göre, umarım bu sene de güzel sarkılar dinleyebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: SoulReaver
arkadaslar sarkı yeniden duzenlenmiş hem de 7 gibi bilmem kac dilde versiyonları yapılmıs. ayrıca yeni versiyon yeni kostumler falan cok kotu degil gibi,yani tamamını dinlemedim ama melodisi hosuma gitti, vokal biraz işi bozuyor yani "aayy" "ııhhh" gibi sinir bozan nidalar olmasa arada birşeye benzeyebilir.
fransizca ve ingilizcesi var 7 dilde olan bosna hersegin sarkisiydi bi ton versiyon yaptilar turkce bile soylediler
yukardaki arkadaşında dediği gibi sonuncu olmamız çok zor bir ihtimal çünkü bizim şarkı ne kadar kötü olursa olsun avrupadaki türkler acayip oy veriyor türkiyeye milliyetcilik yapıyorlar birbakıma o yüzden şöyle diyeyim hollanda,almanya, belçika, fransa, ingiltere gibi ülkelerden garanti bize oy çıkar ve başaka süpriz oylarda gelebilir bu yüzden sonuncu olmayız ve sonuncu olmamızı şarkıyı söyleyen hazırlayan ve yazan kişiler kendi başarıları sayabilir. Bu da kendilerinin bir b.. yaptıklarını sanmalarına neden olcaktır. Yazık türkiyem sböyle insanlar la temsil ediliyor umarım o şarkıyı söyleyen kadın gömek atmaya kalkmaz trt deki elemelrde attığı gömeği hatırlıyorum da miğdem bulanmıştı 1 hafta da kendime gelememiştim.
BNCE İŞALLAH SONUNCU OLURUZDA O ŞARKI DİE EROWİZYONA SOKTUKLARI PARÇANIN NE KADAR İĞRENÇ OLDUNU FARKINA WARIRLAR WE BİDAHA BÖLE Bİ HATA YAPMAZLAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme