Şimdi Ara

Esit Agirlik tan hangi bolumleri secebilirim?? YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12.sinifa kadar sayisaldim. Hatta ygs ve lys ye girdim yine sayisal olarak hazirlandim. Ygsde hic sosyal cozemedim sureyi dogru kullanamadim.tm siralamam cok dusuk geldi. 102 bin. Edebiyata hic calismadim oylesine lys sinavina girdim ama tm siralamam 46 bin oldu. Aslinda tm secmememdeki tek neden okulumda tm sinifi olmamasiydi.simdi tekrardan sinava hazirlanmak istiyorum ama TM den. Psikoloji okuyamam cok ugrasmam gerekiyor ki uzun yillar demek. Ayni zamanda bu sene universiteye de basliyorum.lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk var pdr var uluslararasi ilişkiler var bir sürü meslek var iyi bi sıralama yap iyi ni üniden mezun ol rahatına bak

• Sayısal dersleri seviyorsun [bundan kastım mat ] iktisat seçebilirsin ekonomi ağırlıklı bir bölümdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Sayısal dersleri seviyorsun [bundan kastım mat ] iktisat seçebilirsin ekonomi ağırlıklı bir bölümdür

Iktisat zaten ekonomi demektir.

• wills kullanıcısına yanıt
    PDR isterim açıkçası yani ama yinede herseyi bi arastirmak istedim.
    Peki hangi universiteler iyidir bu konuda ?? Kac bin yapmam gerek?

• İstanbul iü uluslararası siyaset ve ilişkiler 50 bin ama pdr dersen 25 bin yapıcan pdr de çok açık var hem

• Evet matematiği severim
    Yildiz teknik ,istanbuluni,baskent,hacettepe iktisat geliyodu ama pek bilmedigim icin tercih yapmadim. Sanırım iyice arastirmam gerek

• wills kullanıcısına yanıt
    Aslında bir sorunumda pdr den olabilecegim seyler. Yani ben gidip ogretmen olmak istemiyorum. Daha aktifligi olan... anlatamadim ama iste

• Bi şirkete kurum a girersin kardeşim sadece öğretmen olarak bakma yabancı dilde de geliştir kendini ama psikoloji okuman daha mantıklı oda aynı puan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.