Warcraft III tavsiye ederim online modu çok zevkli oluyor bide
Sağ ol kardeş zamanım olursa bakıcam
Rica ederim
melihsarac6716M
kullanıcısına yanıt
Bir oyun 27 saatte bayıyosa seni, sen strateji oynama kardeş!
quote:
Orijinalden alıntı: xooa
Hocam inan bunu yazmak için butona basarken senin yazdığını gördüm, ağzımdan aldın lafı.
Civilization 5 gibi kapsamlı bir oyunu 27 saatte öğrenemezsin bile...
Gerçi sıra tabanlı olması sıkmış olabilir seni. AOE dışında eski zamanda geçen Real Time pek bilmiyorum ya, vardı aslında ama unuttum hep.
Eğer istersen Anno serisi var ama savaştan çok ticaretle rakiplerini yendiğin bir oyundur. Zor ve keyiflidir, ama savaş kısmı oyunun en fazla %20 sini oluşturur.
quote:
Orijinalden alıntı: xooa
Oyundan çok sıkıntılar beni baydı,tam işleri yoluna koydum şehirler mutlu güzel para geliyor derken 4 ülke birden savaş açıyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: melihsarac6716 Oyundan çok sıkıntılar beni baydı,tam işleri yoluna koydum şehirler mutlu güzel para geliyor derken 4 ülke birden savaş açıyor bana
Civ 5 oynamadım ama zorluk seviyesi vardı önceki Civ'lerde.
Acaba o yüzden sıkmış olabilir mi seni?
Bu arada canım Civ 3 çekti burda mesajlaştıkça :)
melihsarac6716M
kullanıcısına yanıt
Hocam olay o zaten, hamama giren terler (: Neyse zevkler ve renkler polemiği yaratmayalım. (: Bulabildiniz mi oyun? Bu arada Europe IV fr farklı ve iyi bir yapımdır. Aklınızda bulunsun.
Tavsiyem Battle for Middle Earth 2 , LOTR oyunudur.Multisi de mevcuttur düzenli arkadaşlarla hergün oynarız katılırsan beklerim :)
quArex
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler bir bakacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme