Şimdi Ara

ESKİDEN SRO OYNARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eskiden sro oynardım daha ilk çıktığı zamanlar DC yemeler Server yetmezliği her şey kırmızı kırmızı kırmızı Dua ediyoduk girmek için serverlere. Oyunda bot felan yoktu o zamanlar tigerler king tigerler felan kesmeler. Hele efsane çakiler varya :D Tibet zeus efsane serverlerdi. Vay be. Oyuna ne zaman botlar geldi ben oyunu bıraktım. artık kimse çaki kesmiyordu. Full botlar vardı kimseyle konuşamıyorduk. 1M para ne demekti o zaman 1 köpek alıyorduk ya. eski anılarım geldi yazayım dedim :D

• Bitti o dönemler ne yazık ki joymax şu an can çekişiyor çok acil rework getirmezlerse durumları çok vahim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen
  • silkroad ölelide üstüne helvasını yiyelide çok oldu. Çok eski günlerdeydi onlar insan özlemeden duramıyor.Old school bir proje başlatsalar herkes nasılda tekrardan başlar ama yok adamlar paraya doymuyo içine ettiler oyunun.
  • İyi ve güzel şeyler eskisi gibi kalmaz gençler. O zamanlar çocuktuk zevki tadı başka ben ilkokula gidiyordum o zaman şimdi ünideyim. Milletin işi gücü var artık adamlar eski haline getirse de kimse amele gibi kasmaz başında anca bota bırakır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brspower

İyi ve güzel şeyler eskisi gibi kalmaz gençler. O zamanlar çocuktuk zevki tadı başka ben ilkokula gidiyordum o zaman şimdi ünideyim. Milletin işi gücü var artık adamlar eski haline getirse de kimse amele gibi kasmaz başında anca bota bırakır.

Arkadaşa katılıyorum. Ben 5. sınıftaydım başladığımda şimdi üni 2. sınıfa geçicem ve eskisi gibi tat vermiyor. Private server geze geze oynuyorum arada.
  • 2006 da başlamıştım gece yarısı o zamanlar 60 lvl vardı gerçek oyuncular vardı jangan onunde efsane kapışmalar yapardık şimdi oyunun durumu nasıldır hiç bilmiyorum 2011 de bırakmıştım. hey gidi günler hey
  • Silkroad ilk başladığımda kuzenim göstermişti sürekli manyanglarda kasıyordum.7 den 8Lvl atlayana kadar canım çıkmıştı manyanglarda.
    Köpek alabilmek için kasarken pot parası vermeyip yere oturup hp/mp doldurduğumu biliyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.