Şimdi Ara

Eskişehirde Mühendislik okumak ne kadar mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caput draconis

kendim için sana sordum inşaatta sanayi faktörü pek önemli değil diye biliyorum. senin için olur herhalde.

hocam aslında ben birazda karı kız peşindeyim okul pek önemli değil. kampüsü olsun ismi tanındık olsun şehir iyi olsun yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: srht5555

Beyler sıralamam 53k eskişehir makine 57k ile almış kesin yerleşirim di mi?Bir eğitimi nasıl 1 kişi iyi diyosa 1 kişi kötü diyor arkadaş.

haha işte benim derdimi çeken bir kiişi dahaaaaa

bi de inşaat mühendisliği için balıkesiri de düşün tutuyorsa şehir yaşantısı ortalama düzeydedir ama üniversite ortamı başka. şehir kentleşmeye yeni başladı, sahil kesiminden tut şehir içine kadar sektörde çok boşluklar var.
    ben balıkesirliyim arkadaş burasını yazdı ordan biliyorum.

edit : yeni gördüm mesajını o zaman antalyaya kop git aga senin yerin orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caput draconis -- 3 Temmuz 2013; 15:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caput draconis

quote:

Beyler sıralamam 53k eskişehir makine 57k ile almış kesin yerleşirim di mi?Bir eğitimi nasıl 1 kişi iyi diyosa 1 kişi kötü diyor arkadaş.

haha işte benim derdimi çeken bir kiişi dahaaaaa

bi de inşaat mühendisliği için balıkesiri de düşün tutuyorsa şehir yaşantısı ortalama düzeydedir ama üniversite ortamı başka. şehir kentleşmeye yeni başladı, sahil kesiminden tut şehir içine kadar sektörde çok boşluklar var.
    ben balıkesirliyim arkadaş burasını yazdı ordan biliyorum.

edit : yeni gördüm mesajını o zaman antalyaya kop git aga senin yerin orası

oda 47k ile almış

• Mühendislikle ilgili bilgim yok fakat Eskişehir üniversite hayatı için ideal bir şehir.
  • Hocam Eskişehir'de mühendislik alanında Anadolu Üniversitesi daha iyidir. Ancak Osmangazi'de birçok üniversiteden iyidir. Puanınız yetiyorsa Anadolu Ü. seçmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2403BB45F -- 3 Temmuz 2013; 16:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman..

Hocam Eskişehir'de mühendislik alanında Anadolu Üniversitesi daha iyidir. Ancak Osmangazi'de birçok üniversiteden iyidir. Puanınız yetiyorsa Anadolu Ü. seçmek daha mantıklı.

yok hocam nereye yetiyor o 37k.
  • Ben eskişehirde yaşıyorum. Nasılsa teknik üniversiteler tutmuyor bari ailemin yanında kalayım ekmek elden su gölden yaşayım diyorum. Anadolu elektrik-elektronik müh. düşünüyorum. Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam 30binle kapatmış bölüm. ben de 21binlerdeyim. Arada baya kişi var puanıma yazık mı ederim bilemedim
  • Beyler merhaba sıralamam mf4 53k açıkçası ne tercih yapmadan anlarım nede sıralama tahminlerinden yardımcı olur musunuz ?
    Dokuz eylül makine 38k 44k
    Eskişehir makine 50k 57k
    İtü duim 41k 51k
    Dokuz eylül duim 49k 60k
    İtü gmim 39k 47k
    Ytü gmim 41k 54k
    Deü gmim 45k 58k
    Kocaeli makine 51k 59k
    (2011) (2012)
    Yaptığım sıralama mantıksız mı yani ben isteğime göre yaptım yaparken başarı sırası büyük olandan küçük olana göre yapmam mı gerekiyor?
    Bu durumda hangisi gelir sizce ya da başarı sırasına düzenlenmiş hali göz önünde bulundurulursa ?
    *duim:deniz ulaştırma işletme mühendisliği
    Gmim:gemi makineleri işletme mühendisliği
    beyler neresi olur
  • quote:

Hocam Eskişehir'de mühendislik alanında Anadolu Üniversitesi daha iyidir. Ancak Osmangazi'de birçok üniversiteden iyidir. Puanınız yetiyorsa Anadolu Ü. seçmek daha mantıklı.

Ben birkaç arkadaşıma sordum mühendislikte Osmangazi daha iyi dediler. Anadolu sanatsal alanlarda daha başarılıymış Bir de Osmangazide daha çok prof varmış.
  • Oraya gittiğimde osmangazi büyük kötü, anadolu küçük sağlam diye bir mantık kurmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Oraya gittiğimde osmangazi büyük kötü, anadolu küçük sağlam diye bir mantık kurmuştum.

nesi kötü hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_sagopa

quote:

Ben birkaç arkadaşıma sordum mühendislikte Osmangazi daha iyi dediler. Anadolu sanatsal alanlarda daha başarılıymış Bir de Osmangazide daha çok prof varmış.

Anadolu Ü. neredeyse teknik bir üniversitedir. Baktığın zaman tıp fakültesi bile yoktur ünide. Mimarlık ve mühendislik bölümleri Osmangazi'ye göre daha kalitelidir. Osmangazi ise daha çok tıp fak. ile öne çıkar. Eskişehirliyim bende tanıdıklar var giden ordan biliyorum.

• arkadaşlar ben mf4'te 49 bindeyim puanım 375 (Y-MF-4 375,20467 49609) fakat ösym'nin hazırladığı tercih rehberinde akdeniz üniversitesi 49 bin sıralama 404 puan olarak gözüküyor (49400 --- 404,38919) bu işte bir yanlışlık yokmu ?
  • Haklısın o zaman. Valla ben de arkadaşlarımın yalancısıyım. Bana da zaten Anadolu daha iyi gibi geliyordu. sonuçta osmangazinin mühendisliği iyi olsa anadoludan daha yüksek olurdu puanı. kendim anadolu isteyince söyledikleriniz daha çok mutlu etti beni
  • rap_sagopa R kullanıcısına yanıt
    yıldızı yaz ne ısın var
  • arkadaslar ben anadolu unı.de muh bıraktım.bu yıl tekrar gırcem sınava tıp ıstıyorum.muh te kısmı zamanlı calısan bı arkadas vardı ee te derse gırıyodu o dıyodu kotu fln dıye hakıkaten oyle ee te osmangazı gayet ıyı eger ılla esksehır dıyosanız cok daha fazla sayıda prof. var akademık calısmalarına bı bakın bence ama bırakmıs bırı olarak soyluyorum muhendıslığı bellı yerlerde okumayacaksanız hıc bı anlamı yok boğaziçi odtü ıtü ytü gıbı eskısehır muh dusundugunuze gorebı altyapınız var bılgınız saglam kendınıze puanınıza yazık etmeyın seneye tekrar gırmeyı dusunbılırsınız sizden haber beklıyorum guzel tercıhler
  • Yıldız'da elektrik-elektronik yok ki. Ayırmışlar ikiye. Biri tutuyor diğeri tutmuyor. Hangisi daha iyi anlamadım
  • quote:

Beyler merhaba sıralamam mf4 53k açıkçası ne tercih yapmadan anlarım nede sıralama tahminlerinden yardımcı olur musunuz ?
    Dokuz eylül makine 38k 44k
    Eskişehir makine 50k 57k
    İtü duim 41k 51k
    Dokuz eylül duim 49k 60k
    İtü gmim 39k 47k
    Ytü gmim 41k 54k
    Deü gmim 45k 58k
    Kocaeli makine 51k 59k
    (2011) (2012)
    Yaptığım sıralama mantıksız mı yani ben isteğime göre yaptım yaparken başarı sırası büyük olandan küçük olana göre yapmam mı gerekiyor?
    Bu durumda hangisi gelir sizce ya da başarı sırasına düzenlenmiş hali göz önünde bulundurulursa ?
    *duim:deniz ulaştırma işletme mühendisliği
    Gmim:gemi makineleri işletme mühendisliği
    beyler neresi olur

• bir eskişehirli olarak herkeze tavsiye ediyoruum ortamlar iyi kızlar fln da iyi herşey var eskişehir öğrenci ortamı çok kiralar uygun
  • Siz olsanız hangisini seçerdiniz YTÜ metalurji mi ? yoksa Eskişehir Osmangazi makine inşaat endüstri den biri mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 3 Temmuz 2013; 18:28:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.