Şimdi Ara

Esnek Spotify Kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aveadan vodafone'a bu sabah 7 civarında geçtim. Şubeden hat değişikliğimi yaptığımda esnek 2 gb paketine kayıt olmuştum. Sabah hattım açılınca içine 35 tl para yükledim 24 tlsi pakete gitti ardından esnek spotify almak istedim telefondan 7000'e mesaj attım onay kodu gelecektir dedi bir şey gelmedi ama bir mesaj geldi bir sonraki ay yenilenmesinden sonra üyeliğin aktif olacaktır dedi. Ben bugünden itibaren kullanıcam diye düşünüyordum şubedede bu şekilde söylediler neyapmalıyım ?

• Aynı sorunu yaşıyorum. 24 tl çekildi ve spotify paketini de almak istedim, aynı sorunla karşılaştım.
    Bu operatörler ayak üstü adam dikmeye çalışıyor. Madem bu ay vermeyeceksin ne diye reklam yapıyorsun ?

"Bu ay istek yolla gelecek ay yükleyelim kullan" mantığınıza tüküreyim sizin.
  • Ben de geçen hafta geçtim aynı şey oldu. Aradım müşteri hizmetlerini, gelecek ay Spotify da eklenecek dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay tüküreyim ya onay kodunu ne zaman yollayacaklarmış? bende bugun forum.vodafone'a konu açmıştım. aynı durumdan muzdaribimde
  • Ben de spotify için geçtim ve böyle saçma birşey olabileceği hiç aklıma gelmedi. Bu ay geçmenin yolu yok mu yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti kandırıyorlae sırf spotify içim geçtim oda birdahaki ay içinmiş ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birdahaki aydan sonra her ay yenileniyor değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.