Şimdi Ara

ESP LTD Eclipse Vintage Black Gitarımı Satıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 sonunda aldığım gitarımı başka tarzlara geçiş yapacağımdan elimden çıkarmaya karar verdim. aldığım günden beri özenle baktım. herhangi çiziği vuuruğu,gizli hasarı yoktur. tam bir metal ,hard style rock türleri için yaratılmış bir makinedir. Kendisi artık üretimde değildir. hala üretimde olduğunu iddia eden alibaba gibi sitelerdeki örneklere itibar etmeyiniz. tamamen kolpadır onlar. Yırtıcı tonlarını Üzerindeki EMG 81/60 aktif manyetiklerden alır. İnce bir sapı ve aşırı rahat bir klavyesi vardır. les paul kasa olmasına rağmen 24 perde tasarlanmıştır. Ağırlık yaklaşık 3 kg. Gitarın ilk sahibiyim. ESP gitarlar bildiğiniz üzere metallica nın kullandığı gitarlar. james in de bu model ile çalmışlığı vardır bir çok sahnede. Örnekleme açısından yazdım. argüman tartışmasına girmek niyetinde değilim. belirteyim.

Fiyat:3.300 tl
    ESP LTD EC-1000 serisine ait gitarlar, profesyonel müzisyenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ton, hissiyat ve görüntüyü müzisyenlerin rahatça ulaşabileceği fiyatlarda sunabilmek amacıyla tasarlanan gitarlardır. EC-1000 VB, harika performansı ve etkileyici görüntüsünün birleşimiyle modern gitaristler arasında en popüler modellerden biri haline gelmiştir. Eskitilmiş görüntülü gövde, sap ve kafa kısmında binding’e sahip bu gitar, altın rengi metal aksam ile gelmektedir. Ayrıca ESP markasına ait kilitli akort burguları, Tonepros kilitli TOM köprü ve tailpiece’e ve EMG 81/60 aktif manyetik setinin agresif sounduna sahiptir. Maun gövdeli ve set-thru sap yapıya sahip bu gitarda 3 parça maun sap ve 24 perde abanoz klavye mevcuttur.

Bağlantı Şekli : Set-Thru

Skala : 24.75'

Gövde: Maun

Sap: 3 Parça Maun

Klavye: Abanoz

Eğrilik Yarıçapı: 350mm

Cila: Eskitilmiş Siyah

Üst Eşik Genişliği: 42mm

Üst Eşik Tipi: Molded

Sap Profili: İnce U

ProfilPerde Sayısı: / Tipi: 24 XJ (Extra Jumbo)

Donanım Rengi: Altın

Askı Pini: Standart

Akort Burguları: ESP Kilitli Akort Burgusu

Köprü: Tonepros kilitli TOM köprü ve Tailpiece

Sap Manyetiği: EMG 60

Köprü Manyetiği: EMG 81

Elektronikler: Aktif

Elektronik Devre: Vol/Vol/Ton/Manyetik Seçme Anahtarı

önemliÖNEMLİ: ÖLÜCÜ VE MEZARCILAR UZAK DURSUN LÜTFEN. UFAK Bİ PAZARLIK PAYI OLABİLİR. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. CİDDİ ALICILAR İÇİN DAHA FAZLA FOTO GÖNDERİRİM.
    ESP LTD Eclipse Vintage Black Gitarımı SatıyorumESP LTD Eclipse Vintage Black Gitarımı SatıyorumESP LTD Eclipse Vintage Black Gitarımı Satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbonne -- 2 Nisan 2018; 22:22:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.