Şimdi Ara

eşyasını kamyonete atan suriyeli idlibten kaçıyor (binlerce araç kuyruğu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • insan kaçakçılığı endüstri haline geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İşin gücün boş çene, Demagoji...

Lübnan'daki Mültecilerin 400.000'e yakını ülkelerine döndü.

Evet, Suudi Arabistan'dan zengin değilsin. Kaç mülteci aldı?

Bu kadar iyilik seversin madem, kaç tane Suriyeliye yardım ettin?

• insanlar ordan ölmemek için kaçıyor sen halen bıdı bıdı, lübnan sınırı şam oraları düzeldi dönerler ya senin sınırların? f16 la sayısız bomba atılsın evine yada çevrene sek sek sekerek dön bakalım,mag 5+ salanınca hepimiz 3.5 atıyoruz ölüm korkusuyla, birazcık insanlık empati istiyorum yani karşındakiler insan aile,sana suriyeli sever ol demedim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2020; 22:50:37 >
    Sorduğum soru basit;

Suriye'nin tek komşusu sen misin? Olayı farklı yere çekme... Şu an yaptığın boş lakırtı

Yok bomba yağıyor, yok savaştan kaçtılar... Her zamanki Kerimcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 12 Şubat 2020; 22:52:50 >
  • he canım niçin kaçıyor insanlar evini alel acele toplayıp peki? türkiyeye uludağa tatilemi geliyorlar.asıl boş yapan sensin,nato bile ayaklandı halkı öldürme diye..
    5 milyonu biz de zaten. Sen hâlâ sorduğum soruyu anlamayıp (ya da anlamamazlığa gelip), duygu sömürüsüne bağladın

3'ünü, 5'ini evinde misafir etsene.

• ya ben sana başta yazdım orası kuzey suriye harita bilgin varmı? 1000 km esadın üstünden zıplayıp arabistanamı göçsünler derdin nedir anlamadımki ölmemek için mecburlar başka çareleri yok..özel jetleride yok istedikleri ülkeye gidemiyorlar malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2020; 23:2:43 >
  • Videoda ki 3:45 ve 4:20 arasını iyi dinleyin esadın askere almaya çalıştığı elamanlar bunlar kaçıyorlar askerlik yapmamak için topukluyorlar

sen esadı ister sev ister sevme toprağına pkk, amerika ve işid saldırmış savunmayacaksan ne işe yarıyorsun ABD de Trump da sevilmiyor savaşmıyacam diyen var mı askerler arasında halk arasında bunların tamamının avrupaya salınması lazım gelenlerde kesinlikle sınırdan içeri alınmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 12 Şubat 2020; 23:8:56 >
    Merak etme, Harita bilgim senden fazladır...

Genel olarak diyorum.

Dediğin laf;

"can koltukta sende topuklarsın bir deprem olsa çığlık atıyorsunuz anam allahım ölcemmi diye"

Forumda insanları sürekli bir şeylerle suçluyorsun.Kendin bu konuda ne yaptın? Boş konuşmaktan başka!

İşin gücün goygoy... Biz inzanlar ölsün, gebersin mi dedik?

Ülke dolu, tek komşu biz değiliz.

Arabistan olmaz, Lübnan olur, o olmaz başkası olur... biraz da onlar alsın

Bir de bu huyun var. "İftira atmak"

Karşı tarafın demediği şeyi, sanki demiş gibi yansıtmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheChaplain

1. Dünya savaşında Araplar Osmanlı Türklerine karşı İngiliz, Fransız ve Almanlarla birlik oldu. Bizi arkamızdan vurdu.

2. Yakın tarihte bir çok siyasal olaylarda her zaman karşımızda düşman oldu. Bir çok mehmetçiğimizi öldürdüler ( Mekan-ı Cennet olsun ).

3. BOB başlayan ve ABD oyunu olan ve bununla beraber hareket eden Cumhurbaşkanı kaç kez aldatıldık dedi.

Günümzde olan olaylar ve yaşanan gelişmeler sonucunda kimse kusura bakmasın şahsi görüşüm ülkemin devletimin Türkiye Cumhurriyeti sınırlarının içine 1 arap bike sığınmacı olarak almam.

Ülkesini ve milletini para karşılığında satan kişiler neler yapmaz. Bu kısım Siyasal islam olayına girer bu çok farklı tartışma getirir. Kıssadan hisse demek istediğim.

Bir ülkede sık sık dinden ve tanrıdan bahsediliyorsa ya malınıza yada canınıza kasıt vardır.
    Kardeşim öyle madde madde liste yapmana gerek yok.
    Bu Araplar daha vefatının üstünden biraz geçmesine rağmen menfaatleri için Peygamber torununu bölgelerine davet edip sonra yine menfaat için iktidar sahibi yine oda Arap peygamber torununun başı kesilirler ses cikarmayip daha sonra günümüze kadar gelen zirlama yasini icaat etmişlerdir. Kerbela Kerbela diye de günümüzde bile melerler. Arab eşittir menfaat tır.

Bizim milletin anlamadığı bir husus vardır. Kilit cümleyi söylüyorum.
    Arap aşığı Arap hayranı olmadan da İslamiyeti yaşayabilirsiniz ki eğer biri birine hayran olacaksa o da bizim Araplara değil İslamiyet'e en uzun hizmet etmiş Türk'e hayran olmaları gerekir. Kimisi hemen atlar ırkçılık yapma peygamberimiz ırkçılığı yasaklamış diye de bu ırkçılık değil . Hz Ali ne demiş. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ? Peki burdan hareketle hiç yatan , peygamber bize geldi diye başka bir ovuncu başarısı olmayan ve cahilliği meziyet sayan bir Arap ile İslamiyeti başının üstünde kıtadan kıtaya taşımış Türk bir olur mu ? Buna hepimiz eşitsiz dersek bu adil olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.