Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi yeniden başliosan hiç başlama l2 nin boku cıktı server kalmadi :S
  • YAŞAYAN ? Sadece meraktan sordum geri dönme gibi bir niyetim yok
  • Ciddiyim Lineage 2 hayatim boyunca oynadigim en kotu serverdi diyebilirim hic zevk alamamistim sirf bir ara yine bu server kitligi yuzunden oynamak zorunda oldugum icin oynamistim.
  • bu serverda sonradan başlayanlar için zor bi server olabilirdi playerlar gerçekten çok güçlü olmuştu artık baştan girip level kasmmanın anlamı yoktu zaten. donate desen diz boyu almış başını gidiyor anlıyacağınız oynanacaj bir server olmaktan çıktı çoktan :)
  • Artik Lineage'in civisi cikmis Es'in ciksa ne olacak. C6 dan sonra benim icin Lineage bitmistir. Simdi yeni paket geliyor diyoar Goddes of Destrcution diye bakalim guzel birseye benziyor bir kac private serverda oynar daha sonra begenirsem orjinale baslari.
  • benim uzun zaman oldu zaten bu oyunu bırakalı :) yeni gözde ps3 de online oyun oynamak
  • bu server için kaç ayımı harcadım ve çok pişmanın c4 iken çok şeyler yaptım ama lanet olası donate serverı önüne geçemiyorsun ... pişmanlık yaratan tek serverdı bende .. oynayan yoktur herhalde DH de su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

bu server için kaç ayımı harcadım ve çok pişmanın c4 iken çok şeyler yaptım ama lanet olası donate serverı önüne geçemiyorsun ... pişmanlık yaratan tek serverdı bende .. oynayan yoktur herhalde DH de su an

Yoktur sanirim. Oynayan varsada bosuna ugrasmasin serverdan bir cacik olmaz biraksin baska servera gecsin.
  • haklısınız beyler :)) çok emekler harcadık ama şu donate.....
  • Konuyu Yeni fark ettim bende Eskilerden SAyilirim belki hatirlayaniniz vardir RelaxBl0w Şuan hala oynayan varmi es-l2 de başlamayi düşünüyorum
  • Hellboun şuanda iniyor abicim ben yeniden es-l2 ye başlar inip bitsin tekrar başlıorum oynamaya bi kaç güne charı çıkarırım die tahmin ediyorum durum nedir oyunda bi bilgisi olan varmı ?
  • valla ben yaklaşık 6 ay önce fln bakmıştım herkesde +16 +17 itemler vardı bendede dyn robe set vardı adamın biri 9k attı ben çıktım dahada oynamadm. Bence başlamak için çok çok geç en az bi +6 set dizmen gerek onla bile o dmglerden kurtulman mümkün deil :D
  • o dert deil zamanında çok item dizmişliğim var zaten charlarım duruyo lvl sorunum yok 3-5 silahta var zaten :D

neyse bende bıraktım oynamıcam çorba olmuş server tavsiye etmiyorum kimseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 3 Mayıs 2011; 21:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

o dert deil zamanında çok item dizmişliğim var zaten charlarım duruyo lvl sorunum yok 3-5 silahta var zaten :D

neyse bende bıraktım oynamıcam çorba olmuş server tavsiye etmiyorum kimseye

kolay gelsin panpa es-l2 ile sana mutluluklar seninle anılarım tazelendi şuanda film şeridi gibi geçti gözümün önünden eheueheu
  • YAŞAYAN VAR MI ?
  • Hort'un KRALI
  • bende haklı biz zamanında aio aldık donate yaptık 3 5 kendini bilmeze verdik şfreimizi serverı onun yüzünden bırktık asla eski es-l2 olmaz
  • la bu serverda bende oynadım o kadar turk varmıymıs birde 5 senelik konu D biz kırmızı internet cafe de oynuyorduk :)
  • server hala acık mı acıksa link verirmisiniz guzel serverdı
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.