Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bıraktım, bırakan 20 kişi daha biliyorum. Herkez L2 Sublimity'i bekliyor.
  • Hayırdır neden biraktiniz.?
  • Kendi adıma konuşayım, benim beklediğim kadar olmadı. Zaten GM kendi ağzından yeterli parayı topladıklarında tekrar Gracia'ya döneceklerini açıkladı. Orda bitti benim için.
  • Bende bırakıcam gibi gece ss ve potlarda html bug oldu saat 15.50 olmus halen aynı bi cacık olmayacak sw den
  • L2Sublimity ile ilgili bişiler bilen biri yok mu? Rahat 20 kişi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Kendi adıma konuşayım, benim beklediğim kadar olmadı. Zaten GM kendi ağzından yeterli parayı topladıklarında tekrar Gracia'ya döneceklerini açıkladı. Orda bitti benim için.
    kaynak?
  • Announcement geçti kendileri, ss gereği duymadım.
  • quote:

Announcement geçti kendileri, ss gereği duymadım.

Sence saçma değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 17 Şubat 2012; 2:43:48 >
  • Birader sorunların mı var senin? Saf saf konuşuyorsun.
  • quote:

Birader sorunların mı var senin? Saf saf konuşuyorsun.

Saçma değilmi işte o kadar kişi kascak toplucak gm tekrar kapıcak serveri ve client yukselticek... işmi sence ? :) Düşünceni almak istedim sadece neden saldırıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 17 Şubat 2012; 21:11:05 >
  • Demekki gracia final playerı daha fazla yada o clientte daha fazla rağbet görüyor ki belkide oynayanları bağlamak için öyle söylüyor. Zaten gracia final accountları da donate'leri de client değiştiğinde geri verilcek. Çoğu kişi de o yüzden oynuyor. Uzun lafın kısası saçma yada değil ben ilgilenmiyorum, GM ile konuşursan senin için daha yararlı olur.
  • Aynen oynayanları bağlamak için söylüyo olabilir. Ancient Weapons +16 Fighter ($40.00)
  • ben bırakmadım yaw Calibre - Necromancer benim nick
  • bos yere birakmissiniz :) soylenen suydu; gerekli parayi toplayabilirsek c4 un yani sira birde gracia server acmak yada eski gracia serveri devam ettirmek istedigini soyledi c4 u kapaticagini belirtmedi ancak belki interlude yukseltirim dedi. heralde kimse istemez bunu. cunku daha once client yukseltirken hep player kaybetti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesnesley

bos yere birakmissiniz :) soylenen suydu; gerekli parayi toplayabilirsek c4 un yani sira birde gracia server acmak yada eski gracia serveri devam ettirmek istedigini soyledi c4 u kapaticagini belirtmedi ancak belki interlude yukseltirim dedi. heralde kimse istemez bunu. cunku daha once client yukseltirken hep player kaybetti :)

Bende bugun itibariyle bıraktım , sw asırı bos l2 fusiona gectim fena degil suan orda takılıcam
  • Server yaklaşık 12 saatten beri down ne oluyo anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Server yaklaşık 12 saatten beri down ne oluyo anlamış değilim.

Sanırım pdef i duzeltmeye karar verdi okculara ayar ceker muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadBull

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Server yaklaşık 12 saatten beri down ne oluyo anlamış değilim.

Sanırım pdef i duzeltmeye karar verdi okculara ayar ceker muhtemelen

pazar gününü mü bulmuş. sanki ilk defa yapiyo serveri.
    Neyse açıldı inşallah down sık sık görmeyiz.
    Sinek küçük miğde bulandırır misali.
  • Server yine down ve aa bug u söylentileri yayılmaya başladı..
    inşallah 4-5 gün öncesine döner baya bi item yakmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 12 Mart 2012; 9:52:37 >
  • Eski es değil artık /fail.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.