bende ikiside var ama hangisi daha iyi karar veremedim
valla benim 6600 var versiyondan dolayı philips i 29 saniye cekip kitleniyor
eti camcorderda ise sesler 5 sn sonra geliyor, duda berbat bi durum yani anlıycan bana ikiside yaramadı ama philips kitlenmiyorsa gayet iyi bi program
Philips Camcoder tabiki .. Avantajları: -Çektigi videoları bilgisayarında sorunsuz hemen izleyebiliyorsun -Çektiği format H263 / 3G oluşu .. -Daha kaliteli görüntü kalitesi .. -Hemen hemen Telefon için olan tüm player larda philips in çektigi 3GP ler oynar ..
Ama eti sadece kendi playerinde oynatır, PC de de izleyemezsin .. Saygılar ...
arkadaşlar ben şimdiye kadar sınırsız sesli kayıt yapan bi program bulamadım 6600 ıma. telefonu ilk aldığımda ilk bu programı bulucam demiştim, herşeyi kurdum o yok. camcoder ların binbir çeşidini yükledim ; en sorunsuzu berbat kalitede ve sessiz çekiyo. telefonun standart video kayıt cihazı kalitesinde ve sesli kayıt yapan bi programı nerden bulurum, bi yardım edin.
1 aya kadar yoktu evet, ama artık benim verdigim bir program ile oluyor ..Bölümde arat, çok konusulmustu, çalışıyor o ..
bu "bölümde arat" olayını çözemedim. nasıl aratabilirim.
Serj bu soruyu laf olsun torba dolsun diyemi yazdın bilmiyorumki... Bu soru sorulmazki KESİNLİKLE PHLİPS CAMCORDER PRO
beyler güzel oyun sitesi biliyonuzmu ve pico drive ın ne işe yarıyor?yükledim kullanamadım
ya arkadaşlar bana philips camcorderin şifresi lazım.ama burda yasak lütfen bilen msn adresime mesaj atsın.celik_msn.com@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme