Şimdi Ara

EURO 2024 Adaylığında Türkiye ve Almanya başbaşa kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu stadın neyi modern?
     EURO 2024 Adaylığında Türkiye ve Almanya başbaşa kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bize verilmemeli. ne demek istediğimi herkes biliyor. perişan oluruz, utanırız. çok riskli bir ülkeyiz.
  • Gerekenleri zaten söylemişsiniz, kesinlikle verilmemeli bize, her saniye dibimizde canlı bombaların patladığı bir ülkeyiz, hiç Polyannacılık oynamaya gerek yok, berbat bir ülkeyiz şu anda güvenlik açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 2 Mart 2017; 16:44:59 >
  • Almanya kazanırsa biz de kazanmış sayılıyo muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Gerekenleri zaten söylemişsiniz, kesinlikle verilmemeli bize, her saniye dibimizde canlı bombaların patladığı bir ülkeyiz, hiç Polyannacılık oynamaya gerek yok, berbat bir ülkeyiz şu anda güvenlik açısından.

Brezilya bizden daha mı güvenli ? Bunların sokaklarında çeteler ağır silahlarla birbirleriyle savaşıyolar, suç oranı çok yüksek.
    Seyahat öncesi konsolosluğa aradığınızda "çok kalabalık ve çok tenha yerlerden uzak durun, marka kıyafetler giymeyin, sokakta telefonla konuşmayın, kendi güvenliğinizi kendiniz sağlayın" gibi uyarılar alıyorsunuz.
    İnternetten bile öğrenebilirsin ne derece psikopat ve organize çetelerin olduğunu. Brezilya bu dünya üzerindeki en tehlikeli ülkelerden birisi ve bunlar 2 sene arayla Dünya Kupası ve Olimpiyatları organize ettiler.

Siz kalkmış bizim ülke çok güvensiz diyorsunuz. Fransa çok mu güvenli, Belçika'da, Almanya'da böyle saldırılar olmuyor mu ?
    Bizden daha güvensiz ülkeler neler neler düzenliyor, 1 aylık Avrupa futbol şampiyonasını alt tarafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Gerekenleri zaten söylemişsiniz, kesinlikle verilmemeli bize, her saniye dibimizde canlı bombaların patladığı bir ülkeyiz, hiç Polyannacılık oynamaya gerek yok, berbat bir ülkeyiz şu anda güvenlik açısından.

Brezilya bizden daha mı güvenli ? Bunların sokaklarında çeteler ağır silahlarla birbirleriyle savaşıyolar, suç oranı çok yüksek.
    Seyahat öncesi konsolosluğa aradığınızda "çok kalabalık ve çok tenha yerlerden uzak durun, marka kıyafetler giymeyin, sokakta telefonla konuşmayın, kendi güvenliğinizi kendiniz sağlayın" gibi uyarılar alıyorsunuz.
    İnternetten bile öğrenebilirsin ne derece psikopat ve organize çetelerin olduğunu. Brezilya bu dünya üzerindeki en tehlikeli ülkelerden birisi ve bunlar 2 sene arayla Dünya Kupası ve Olimpiyatları organize ettiler.

Siz kalkmış bizim ülke çok güvensiz diyorsunuz. Fransa çok mu güvenli, Belçika'da, Almanya'da böyle saldırılar olmuyor mu ?
    Bizden daha güvensiz ülkeler neler neler düzenliyor, 1 aylık Avrupa futbol şampiyonasını alt tarafı.

Ben "dünyanın en tehlikeli ülkesiyiz" demedim, "berbat bir ülkeyiz" dedim güvenlik olarak. Brezilya'ya verilmesini doğru bulduğumu belirten bir cümle yok gördüysen.

Ayrıca o saydığın Avrupa ülkelerinde bak mesela 1 patlama oldu (bkz.: Fransa) adamlar ortalığı ayağa kaldırdı; ülkecek güvenliklerini, zaafiyetlerini, yaptıkları hataları, ihmalleri tartışmaya yeni ve hatta daha da sağlam önlemler almak için fikir çatışmasına girdiler. Senin ülkenin başındakiler gibi mevlam bayıra saldım çayıra diyerek boşvermiyorlar, bizde artık 2 gün sonra unutuluyor bir yenisi patlıyor onunla oyalanıyoruz bu sefer o da 2 gün sonra unutuluyor, al sana kısır döngü.

Herifler 1 tane ölen vatandaşları içini kıçını yırtıyor be, (bkz.: İsrail) biz 1 tane ölü olunca sevinebilecek bir duruma "getirildik."

Daha da bu konuya mesaj atmıyorum, istediğiniz kadar zırvalayın ülkemiz berbat bir ülkedir güvenlik olarak!

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sivas stadı 25 bin kişilik alsak da maç verilmez Oray'a.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

quote:

Ben "dünyanın en tehlikeli ülkesiyiz" demedim, "berbat bir ülkeyiz" dedim güvenlik olarak. Brezilya'ya verilmesini doğru bulduğumu belirten bir cümle yok gördüysen.

Ayrıca o saydığın Avrupa ülkelerinde bak mesela 1 patlama oldu (bkz.: Fransa) adamlar ortalığı ayağa kaldırdı; ülkecek güvenliklerini, zaafiyetlerini, yaptıkları hataları, ihmalleri tartışmaya yeni ve hatta daha da sağlam önlemler almak için fikir çatışmasına girdiler. Senin ülkenin başındakiler gibi mevlam bayıra saldım çayıra diyerek boşvermiyorlar, bizde artık 2 gün sonra unutuluyor bir yenisi patlıyor onunla oyalanıyoruz bu sefer o da 2 gün sonra unutuluyor, al sana kısır döngü.

Herifler 1 tane ölen vatandaşları içini kıçını yırtıyor be, (bkz.: İsrail) biz 1 tane ölü olunca sevinebilecek bir duruma "getirildik."

Daha da bu konuya mesaj atmıyorum, istediğiniz kadar zırvalayın ülkemiz berbat bir ülkedir güvenlik olarak!

Gelen cevaplara cevap vermek istemiyorsan, fikirlerinin eleştirilerine katlanamıyorsan neden mesaj yazıyorsun konuya anlamadım. Karşıt görüş istemiyorsan görüş belirtmenin mantığı yok.

Brezilya Türkiye'den kat kat tehlikeli bir ülke. Ulaşımından tut kaliteli hizmete, tesislerinden durumundan insanına kadar da daha kötü. Türkiye dünyanın en güvenli ülkesi demiyorum ama Brezilya Dünya Kupası Olimpiyat düzenliyorsa biz de hayli hayli Avrupa şampiyonası düzenlemeliyiz. Sorun güvenlikse önümüzde Brezilya örneği var.

Biz kimiz ki şunu yapıcaz biz kimiz ki bun yapıcaz demek realizm olmuyor eziklik psikoloji oluyor. Bu psikoloji de Türk insanının hamuruna işlemiş.

• Umarım Almanya alır.
  • Güvenlik falan bunlar boş şeyler. Brezilya da bile turnuva düzenlendi . Şu an elimizde olan ve yapılacak olan stadlar ile bu turnuvayı almamız çok iyi olacaktır.

Üstte bir üye saraçoğlu nün kör noktasını koymuş. Bunlar ufak problemler. Halledilmeyecek bir sıkıntı değil o nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stad sıkıntısı çok fazla yaşayacağımızı sanmam İzmir ve Ankaraya modern ve güzel stadlar yapılırsa bir sıkıntı kalmaz

İstanbul
    Antalya
    Bursa
    Konya
    Trabzon
    İzmir
    Ankara

yeterli
  • İnşallah kazanırız çok güzel olur ülkemiz adına

• Hırsızlarıyla ünlü Brezilya'da bile turnuva düzenleniyorsa bizim ülkemizde hayli hayli düzenlenir. Ama halkın bilinçlenmesi gerekiyor. Taksilerin turistlere özel tarifeleri falan anladınız siz.

• Karşımızda Avrupa'nın en büyük ülkesi olan Almanya var o organizasyonu bize yar etmezler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.