Şimdi Ara

Eurovision'da Naneyi yedik!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ülkemizi temsil edecek şarkı ne kadar kötü.Bu yıl hiç şansımız yok."Rimi rimi ley" bu ne ya?Hayatımda bu kadar berbat şarkı görmedim.Eurocision'da Sertap Erener ve Ruslana'nın seviyesine çıkabilecek sanatçı göremiyorum ben.Yarışmadan direkt olarak çekilsek daha az rezil olmuş oluruz.Sizlerin yorumu nedir bu şarkı için?

• Katılıyorum çok kötü bir parça ve çalışma..bu sene kazanacak Yunanistan olacak sölemedi demeyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutozu

Katılıyorum çok kötü bir parça ve çalışma..bu sene kazanacak Yunanistan olacak sölemedi demeyin..

Yunanistanın şarkıyı dinlediyseniz zaten göreceksiniz bizimkiyle arasındaki farkı favori adamlar bu yıl...
  • hainler kaldıramadı birinci olmamızı sabote ediyolar.................
  • ne zaman bu yarışma , izlememek için program yapmak lazım
  • bence artk çokda önemli diil bizm tartışmamız veya baş kaldırmamız çünkü biz bunu zamanında çok denedik,ne büyük çalışmalar yaptık ama yukarıdakilerden bize cevap gelmeyince bu işin sonu gelmiyor naapalım 1 senede olmasın artık çünkü yapacak bir şeyimiz kalmadı..
  • ya bence avrupada eurovision u kimse sallamıyor biz çok fazla önemsiyoruz amannnn ingiltere sonuncu olmuştu geçen sene bu senede biz olalım noolacak????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool2hate -- 28 Nisan 2005, 17:30:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarkı berbat katılıyorm, daha kötü olabilir miydi? hayır, daha kötüsü var mı? yokkkkkk
  • o nasıl bir şarkı ya...
    bırıncı oluruz ama sondan
  • Sertap ve RUslana'dan daha iyisini görmedim ben.Katılan kişiler bir daha katılamıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool2hate

ya bence avrupada eurovision u kimse sallamıyor biz çok fazla önemsiyoruz amannnn ingiltere sonuncu olmuştu geçen sene bu senede biz olalım noolacak????

degısık bır yorum...
  • baba bence biz almanyaya oy verelim onlarınki süper
  • ÇOK KÖTÜ ŞARKI BENCE ....

OLUR YA Bİ DE BİRİNCİ OLUYORMUŞ İŞTE O ZAMAN HEP BERABER G.T OLURUZ (ÇOK KÜÇÜK BİR İHTİMAL)
  • ajdar çıksa daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

ajdar çıksa daha ii
  • usta bunu daha önce çok tartıştık hadii sertap tamamda ruslananınki şarkımıydı şimdi yaws show ile kazndı birazda müzik ve bu şarkıdan nefret diyorum
  • o şarkıyı ingilizce söylesin seçilmezse namerdim
  • rimi rimi ley ilkokulda öğrendiğimiz tekerlemelerin bestelenmiş hali gibi geldi bana. bunun bestecisi bu işi bıraksın. ülkede çok daha yetenekliler var . bize birtek bosna puan verir. pentegram falan katılsa olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahill -- 28 Nisan 2005, 20:04:11 >
  • şarkı kötü.. hatun kötü.. eski günlere dönüyoruz gene galba... nostaljik olcek biraz
  • Vaktinde millete Nightwish katılıo...Bizde rimi rimi ley rimi rimi ley...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.