Katılıyorum çok kötü bir parça ve çalışma..bu sene kazanacak Yunanistan olacak sölemedi demeyin..
ben bir çalışma göremedimki şarkıda... zaten bu müzik yığınına şarkı demek bile kötü...
quote:
Orjinalden alıntı: drony
usta bunu daha önce çok tartıştık hadii sertap tamamda ruslananınki şarkımıydı şimdi yaws show ile kazndı birazda müzik ve bu şarkıdan nefret diyorum
RUslana'nın diğer şarkılarınıda dinlerseniz eğer sesinin güzel olduğunu anlayacaksınız.Bence görsellik çok önemli değil.Biz genelde şarkıların videolarını daha sonda izliyoruz.Yani önce ses beğeniyoruz.
SALLAYIN GİTSİN ABİ EUROVİSİONU. MTV MÜZİK ÖDÜLÜ DEĞİL BU. RAHAT OLALIM.
Ne yapacaksın mtv'yi?Sadece Amerika ülkelerinin şarkıları var orada diye biliyorum.Bir arkadaşım Türk grupda çıktı demişti.Arada istisna olabilir ama yine de kendi aralarında yaparlar.Eurovision kadar önemli değil bence.
ya daha kadın şarkının sozlerini ezberlememiş türküyle kariştiriyo ne olacakki ondan
Arkadaşlar... diğer ülkelerin şarkılarını da dinledim.. içlerinde hakkaten de.. sonuncu olmaya aday bir sürü şarkı var... tamam bu sonuncu olacak diyorum .. diğerini izleyince kararım değişiyor.. ama oylamalar. çok yanıltıcı oluyor.. mesela iskandinavlar hep komşularına oy veriyorlar.. şarkının güzelliğine bakmıyorlar.......... ama yunanistan iyi gibi... moralimizi bozmayalım ... sonuncu olmayacaz..
Arkadaşlar... diğer ülkelerin şarkılarını da dinledim.. içlerinde hakkaten de.. sonuncu olmaya aday bir sürü şarkı var... tamam bu sonuncu olacak diyorum .. diğerini izleyince kararım değişiyor.. ama oylamalar. çok yanıltıcı oluyor.. mesela iskandinavlar hep komşularına oy veriyorlar.. şarkının güzelliğine bakmıyorlar.......... ama yunanistan iyi gibi... moralimizi bozmayalım ... sonuncu olmayacaz..
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO
Bu sene ülkemizi temsil edecek şarkı ne kadar kötü.Bu yıl hiç şansımız yok."Rimi rimi ley" bu ne ya?Hayatımda bu kadar berbat şarkı görmedim.Eurocision'da Sertap Erener ve Ruslana'nın seviyesine çıkabilecek sanatçı göremiyorum ben.Yarışmadan direkt olarak çekilsek daha az rezil olmuş oluruz.Sizlerin yorumu nedir bu şarkı için?
haklısın ya bi de kazancaklarını sanıolar cıldırdım walla eger bizimkiler kazanırsa bende burcu diilim kesin digerleri kazanacak yaaaaaa
öyle demeyin ya bize rimi rimi rey geliyo ama yabancılara çok anlamlı ve ahenkli gelebilir düşünsenize yabancı biri soruyor what does "rimi rimi rey" mean falan .... cevap verecek olana ne gülerim ama
quote:
Orjinalden alıntı: somali
SALLAYIN GİTSİN ABİ EUROVİSİONU. MTV MÜZİK ÖDÜLÜ DEĞİL BU. RAHAT OLALIM.
+1
quote:
Orjinalden alıntı:SNOW_LEOPARD ajdar çıksa daha ii
+1
Düşünsenize... nane şekeri bu ne bahane... naneeee naaneeee! nane nane na na na naneeee
quote:
Orjinalden alıntı: Ozz_MSE
içlerinde en doğru sen konuştun matematiksel olarak bile baktığımızda sonuncu olmamız imkansız zaten ispanya,portekiz gibi ülkelerde şarkımız çok beğeniliyor. benim tahminime göre 5-13 arası bir sırada olacağız. sahneye 6.ülke olarak çıkıyoruz
Niye setap 1. oldu onu örnek almıyolar? Hala akıllanmadılar gene sonuncuyuz bide izele teklif götürmüşleer izel çok güzel oynuyor ama kabul etmedi tabii ki haklı ben en çok yabancı ülkeleri dinlerken zevk alıyorum. dilleri farklı müzikleri farklı güzel oluyo
ya ne o sarkı öyle ... harbiden tekerleme gibi .. hele söyleyen kadın mubarek besili man..:)
şarkının ingilizcesi ve fransızcası yapıldı indirmek isteyenler buyrun
Bu yılki Eurovision'un diğer şarkılarını nereden download yapacaz?Resmi sitesinden bir şey anlamadım ben.Net bir link bilen var mı?
www.eurovision-russia.com
burda 2005 e tıkla şarkıları indir
Allahaşkına yine aynı saçmalığı yapmayalım.Yıllar evvel örovizyon milli meseleydi,yıllarca çalışıp didindiler adam akıllı sonuç alamadılar,ingilizce şarkıyla bizi 1.yaptılar,millet olarak coştuk yine.Merak ediyorum bizden başka bu amatör yarışmayı ciddiye alan var mı?Avrupalı baktı artık Türkiye'de izlenmiyor rık,Sertab Erener'i 1. yaptılar,bizi tekrar gaza getirdiler.Bence gereksiz bir yarışma,1. veya sonuncu olmanın hiç bir önemi yok