Şimdi Ara

Eurovision'da Naneyi yedik!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eurovisionu eksenim etrafımda 3 kez dönüp en uzağa fırlatırım ve sonra arkama bakmadan yürür giderim. eurovisiona verdiğim değer budur. 1. de olsak sonuncu da.
  • Yarışma yarışmadır
  • ben bu sarkıyı bı turlu sevemedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlCaDrAs

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

Çok güzel bi şarkı seçseler bile Türkçe bir şarkıyı dereceye sokmazlar artık.Bir kere Şebnem Paker 3. olmuştu ama yine de Türkçe şarkıyla Eurovisionda derece beklenmemeli.

+10000000

Şebnem Paker mutheşem bir TÜRKÇE şarkıyla birinci oldu ancak kız Türkiye'de tanınamadı...Bence Sertab aynı şarkının TÜRKÇE olanıyla katılsa bile kesinlikle ilk 3'e girerdi...Yani başarı sadece ingilizce şarkıya bağlanmamalı...Geçen sene de Athena ingilizce aşrkı yaptı ancak 4. olabildi

şebnem paker 3.oldu :)

geçen sene bizim 1. olma şansımız zaten yoktu üstüste aynı ülkeyi kolay kolay birinci yapmıyorlarmış bence sertabın şarkısı o kadar iyi değildi en güzel şarkımız şebnem pakerle katıldığımız dinle adlı şarkıydı bence...

• Şarkı çok kötü gerçekten de. Belki danslarla biraz iyi derece alabiliriz.
  • vallahi yunanların şarkısı var my number one olarak onlar favori bu yarışmada bence
  • yunanistan kesin ilk 3'te
    hala anlamadılar eurovisionda insanları coşturan şarkılar derece yapıyo...biz rimi rimiyle mi coşturucaz insanları yaa!..
    yunanistanın dans performansını da merak ediyorum...
  • Aynen kardeş sana kesin olarak katılıyorum...Bu ne böyle oldu olacak uzun hava söyleselerdi bari...Katılıyorum sana kesin biz ACAYİP derecede REZİL olacağız...
  • teşki depeche mode turk malı olsaydı.. teşki daha onceki 1şarkısı yapmamış.. eurovisiona saklasaydı.. Türkler için soyleseydi bir şarkı ama nerdee biz hala hoptekkk limilimi liiiiiiimiiiiiii ley lay loooooooooooom hahahah ne adamlar var ya valla acıyorum bu adama.. sonuncu olmasa iyidir
  • bence bize şimdiden geçmiş olsun.hiçbi şansımız yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.